A pletykák igazak maradtak: a dalszöveg maradt, és a lányok is megerősítették, hogy az exeikről szól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Little Mix kislemeze: valóban Zaynről szól
2016. október 17. 15:32
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Tényleg nagyon,nagyon hasonlít arra a dalra!
2016. október 17. 15:38
Le a kalappal a Little Mix előtt. Tökéletes előadás volt!
2016. október 17. 16:17
Úristen szerintem ez a dal királyra sikeredett ♡ * ° !
2016. október 17. 16:19
Szánalmas ahogy viselkednek... és ez a dal a sláger? ugyan már!
2016. október 17. 16:25
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
Vicces,hogy Taylor Swift irhat dalt az exeirol, de ha a Little Mix teszia z mar milyen gaz
Szerintem nagyon jo dal lett es o dolguk,hogy mirol irnak
Szerintem nagyon jo dal lett es o dolguk,hogy mirol irnak
2016. október 17. 16:27
A refrén borzasztó nagy koppintás,a szám maga borzasztó és hallgathatatlan,undorító lejárató dal.
2016. október 17. 16:36
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Azt nem szeretem ezekben a "járassuk le az exünket" dalokban, hogy az ex, itt esetünkben Zayn, már nagy eséllyel túllépett az adott illetőn. Annyira feleslegesnek tartom ezeket a beszólásokat Perrietől, Taylor Swifttől és mindenki mástól.
2016. október 17. 16:50
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Gyerekesség level: little mix
2016. október 17. 16:56
|
|
Stellarevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 253414 offline
|
Szerintem kifejezetten jó dal lett, nekem tetszik:D
Amúgy meg, mindenki, aki azzal jön, hogy jajj, több, mint egy év eltelt stb. Abba nem gondoltok bele, hogy nekik (még?) megmondják azt, hogy mikor lehet? Mármint akkor éppen kint volt egy lemezük, nem mondhatták, hogy na jó, ez most aktuális, most írjuk meg és adjuk ki. Valószínűleg jól beütemezettek a dalok kiadási ideje. Addig, amíg egy lemez el nem készül, nem dobhatnak ki egy kislemezt azzal, hogy "jaj, bocsi, a nagylemez még nagyon nincs kész, de ez épp most aktuális".
Másrészről, az, aki élt már hosszú, komoly kapcsolatban, tudja, hogy túltenni magad valamin, és beszélni (jelenesetben énekelni) valamiről, az nem éppen ugyanazt jelenti. És sokszor a kettő között igenis sok idő telik el.
És persze azért, mert valaki kiad egy ex-ről szóló számot, még nem lesz Taylor Swift, aki 2 albumnyi dalt adott ki erről. Egyébként pedig miért baj, hogy a saját érzelmeiről ír? Szerintem pont ettől lesz valaki jó művész, hogy képes a saját érzéseit ilyen formába önteni, és nyilván nekik most ez a dolog volt, ami jó ideje foglalkoztatta őket, hiszen ezt élték meg.
Nem hiszem, hogy ez a dal Zayn számára lenne beszólás. Róla szól, ő ihlette, de szerintem mindenki életében van egy ilyen ex. És ha ez most nem a Little Mix vs. Zayn felvonás lenne, senki se drámázna ennyit...
Amúgy meg, mindenki, aki azzal jön, hogy jajj, több, mint egy év eltelt stb. Abba nem gondoltok bele, hogy nekik (még?) megmondják azt, hogy mikor lehet? Mármint akkor éppen kint volt egy lemezük, nem mondhatták, hogy na jó, ez most aktuális, most írjuk meg és adjuk ki. Valószínűleg jól beütemezettek a dalok kiadási ideje. Addig, amíg egy lemez el nem készül, nem dobhatnak ki egy kislemezt azzal, hogy "jaj, bocsi, a nagylemez még nagyon nincs kész, de ez épp most aktuális".
Másrészről, az, aki élt már hosszú, komoly kapcsolatban, tudja, hogy túltenni magad valamin, és beszélni (jelenesetben énekelni) valamiről, az nem éppen ugyanazt jelenti. És sokszor a kettő között igenis sok idő telik el.
És persze azért, mert valaki kiad egy ex-ről szóló számot, még nem lesz Taylor Swift, aki 2 albumnyi dalt adott ki erről. Egyébként pedig miért baj, hogy a saját érzelmeiről ír? Szerintem pont ettől lesz valaki jó művész, hogy képes a saját érzéseit ilyen formába önteni, és nyilván nekik most ez a dolog volt, ami jó ideje foglalkoztatta őket, hiszen ezt élték meg.
Nem hiszem, hogy ez a dal Zayn számára lenne beszólás. Róla szól, ő ihlette, de szerintem mindenki életében van egy ilyen ex. És ha ez most nem a Little Mix vs. Zayn felvonás lenne, senki se drámázna ennyit...
2016. október 17. 16:58
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Nagyon jó lett Little Mix. Csak így tovább
Littleliar: azt gondolod, hogy Taylort nem csesztették azzal, hogy dalt írt az "exeiről"? Tévedsz.
Ő is kapott sajnos néhány utálótól rossz véleményeket, ahogy látom most a Little Mix is.
Littleliar: azt gondolod, hogy Taylort nem csesztették azzal, hogy dalt írt az "exeiről"? Tévedsz.
2016. október 17. 17:13
|
|
PerrieeeleBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.17. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 259775 offline
|
Ez a szam ez hihetetlen imadomm
2016. október 17. 17:14
|
|
DivergentDark witch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.15. Hozzászólás: 2157 Csatolások: 138 Azonosító: 242716 offline
|
Nagyon jó lett*.* ❤❤❤❤❤❤❤
Ui: úgy bírom az ilyen "ez a szám szar" meg ehez hasonló kommenteket...Bezzeg ha Selena énekelné...meg mintha neki jobb lenne a hangja...( Végülis csak 1-2 x használt play backet...de bocs ha tévedek...és itt nem a Selena fanokat akarom megsérteni, csak ez a saját véleményem!)
Ui: úgy bírom az ilyen "ez a szám szar" meg ehez hasonló kommenteket...Bezzeg ha Selena énekelné...meg mintha neki jobb lenne a hangja...( Végülis csak 1-2 x használt play backet...de bocs ha tévedek...és itt nem a Selena fanokat akarom megsérteni, csak ez a saját véleményem!)
2016. október 17. 17:14
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szerintem nem olyan rossz
2016. október 17. 17:25
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Most komolyan, nagyon gyerekes a dal szövege és az üzenete. Nem rossz a hangszerelés, a lányok hangja pedig fantasztikus, de a dal gyenge első single-nek.
2016. október 17. 17:28
imádoooom
Nagyon várom már a videoklipett és a nagylemezt is
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: