Gigantikus tetoválást varratott Bella Thorne
2016. október 20. 18:46
|
LunaTheDaydreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 259386 offline
|
Alapvetően semlegesek az érzéseim a kisasszonnyal kapcsolatban, szóval a véleményem (mielőtt bárki bármi mást feltételezne) előítélet és elfogultság nélkül a tetoválásnak szól: ronda. Nem magával az alap koncepcióval van a baj, igenis van szép angyalszárnyas tetkó, de ez nem az. Ha normálisan lenne kivitelezve, úgy festene, mintha valóban a hátából nőne ki, de ez csak olyan, mintha valaki egy matricát ragasztott volna a hátára. De ez persze csak egyéni vélemény, ha neki ez így megfelel...
2016. október 21. 17:26
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
nem rossz, de hozzá nem illik
2016. október 21. 18:32
Hmm.. Az egy dolog, hogy a tetkó magában jó. de ekkorában a hátára és amúgy sem az ő stílusa..
2016. október 21. 18:36
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Egyre jobban imádom Bellát!
2016. október 22. 12:55
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Hát ez oltári! Nagyon jó lett!
2016. október 23. 12:21
|
|
macbarbie07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 206001 offline
|
még mindig nem igazi
2016. október 23. 17:37
|
|
Helga27Queen of Nothing |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.11. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 5 Azonosító: 244743 offline
|
Csodálatos csak gratulálni tudok!!!
Kezdjük ott hogy ezzel a kommenttel senkit sem szeretnék megbántani akinek tetszenek a tetoválások!!
Tudom hogy egyesek szemében a tetoválás egy fajta művészet.
Szerintem vissza taszító és ezzel nem azt mondom hogy nincsenek olyanok amik tetszetősen néznek ki de ez amit Bella felvarratott magára nem ahhoz a csoporthoz tartozik!!!
Szerintem jobban járt volna ha ezt nem varratja fel magára.
Különben is...értelme nincs,ha úgy vesszük nagyon mutogatni nem tudja,egy idő után megbánja/megunja és valószínűleg iszonyatosan fájhatott amikor csinálták.
Kezdjük ott hogy ezzel a kommenttel senkit sem szeretnék megbántani akinek tetszenek a tetoválások!!
Tudom hogy egyesek szemében a tetoválás egy fajta művészet.
Szerintem vissza taszító és ezzel nem azt mondom hogy nincsenek olyanok amik tetszetősen néznek ki de ez amit Bella felvarratott magára nem ahhoz a csoporthoz tartozik!!!
Szerintem jobban járt volna ha ezt nem varratja fel magára.
Különben is...értelme nincs,ha úgy vesszük nagyon mutogatni nem tudja,egy idő után megbánja/megunja és valószínűleg iszonyatosan fájhatott amikor csinálták.
2016. október 29. 20:35
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Hogy őszinte legyek, nem tetszik.. Ha én magamnak csináltattam volna meg, akkor egyrészt feljebb lenne, jobb kontúrokkal, és szebb kidolgozással.
De ez csak az én véleményem...
De ez csak az én véleményem...
2016. október 29. 23:30
Nagyobbra csináltattam volna.Nekem így nem tetszik....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: