Gigantikus tetoválást varratott Bella Thorne
2016. október 18. 10:55
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Ha már egy ilyen tetoválást csináltatott és erre a helyre, akkor lehetettek volna ezek a szárnyak nagyobbak, mert így tipikusan azt az érzetet adja, amikor a haver a sufni valamit rávarrt.
2016. október 18. 13:57
Tetszenek az ilyen "angyalszárnyas" tetkók, de szerintem ez nem illik hozzá, és lehetett volna jobban is kidolgozva, vagy valami egyedibbet is csináltathatott volna ami őt jelképezi. De végül is az a lényeg hogy ez neki tetsszen.
2016. október 18. 18:27
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Jézus rémálmaim lesznek!!
2016. október 18. 19:26
Borzalmas. Még a macskát is sokkal jobb nézni, mint ezt a szörnyű tetoválást.
2016. október 18. 20:37
Ez a legclichébb és legcheesybb tetkó, amit valaha bárki is magára tudna tetováltatni. Majdnem olyan, mint a "rib*nc rendszám" (nem tudom máshogy leírni). Bella már tényleg csak egy figyelemhiányos celeb. Mindig magára akarja hívni a figyelmet.
2016. október 19. 00:18
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
ooo te jóég... láttam ennél már szebbet is.. és persze azis fontos ,hogy illik e az embernek egy ilyen tetoválás vagy nem... és neki cseppet sem illik szerintem... nahde mind1 ő döntése
Amugy nagyon szép az a cica! *-*
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: