A Cube Entertainment újabb csapatát veszítette el a napokban, ám nem kell aggódni a srácoknak eszük ágában sincs feloszlani.
A teljes cikkhez kattints ide!
BEAST: egy tag sem újítja meg szerződését a Cube Entertainmenttel
2016. október 17. 15:02
2016. október 17. 21:07
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Hát amíg együtt marad a csapat, addig örülök nekik.(de persze utána is) És jó látni hogy együtt akarnak valamit elérni, saját erőből.
B2ST FIGHTING.^^
B2ST FIGHTING.^^
2016. október 19. 13:04
Őszintén vártam ezt a pillanatot, mert a Cube már jó ideje nincs a helyzet magaslatán... Féltem is, sőt rettegtem, hogy végül a srácok is a 4minute sorsára jutnak, de hála istennek alaptalan volt a félelmem. Szívből remélem, hogy őket még sokáig láthatom együtt és habár megfogyatkoztak olyan jó lenne ha hasonló hosszú karriert futna be a BEAST, mint a Shinhwa.
Plusz kívánom, hogy a szóló karrierjük is hasonlóan szerteágazó és tartalmas legyen.
BEAST
Plusz kívánom, hogy a szóló karrierjük is hasonlóan szerteágazó és tartalmas legyen.
2016. október 22. 08:01
Nehéz szavakba öntenem a gondolataimat. Az egyik szemem sír a másik nevet. Egyrészt elszomorít, hogy már ők sem lesznek a CUBE Entertainment alatt, másrészt boldog vagyok amiért együtt szeretnék tovább folytatni és létrehozni a saját cégüket.
Pont úgy ahogy a legjobb barátnőm annak idején megjósolta.
Elismerem azt még mindig sajnálom és furcsa is kimondanom, hogy nem teljes létszámmal állnak tovább. Ám továbbra is ők maradnak a kedvenc fiúcsapatom és szívből remélem, hogy még nagyon sokáig hallhatom és láthatom őket.
Tiszta szívemből kívánom nekik, hogy továbbra is egyre nagyobb sikereket érjenek el a közös és a szóló karrierjükben is egyaránt.
BEAST/B2ST
Elismerem azt még mindig sajnálom és furcsa is kimondanom, hogy nem teljes létszámmal állnak tovább. Ám továbbra is ők maradnak a kedvenc fiúcsapatom és szívből remélem, hogy még nagyon sokáig hallhatom és láthatom őket.
Tiszta szívemből kívánom nekik, hogy továbbra is egyre nagyobb sikereket érjenek el a közös és a szóló karrierjükben is egyaránt.
2016. október 22. 08:16
Drágaságaim!
Mint minden kpop rajongó én is nagyon õrülök,hogy együtt maradnak!
További sok sikert nekik!
Mindig is imádni fogom a Beasttet!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: