Louis Walsh keményen beszólt a 1D-nek: „El fognak tűnni a süllyesztőben”
2016. október 16. 20:23
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Teljesen egyetértek vele! 1D fanok: ő legalább kimondja az igazságot
2016. október 16. 20:59
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Louis volt a Westlife kitalálója, talán egyesek tudják melyik ír fiúbandáról van szó. Azért elég szakmai múlttal rendelkezik, hogy tudja kiben, miben van tehetség. Egyértelmű szerintem az elejétől, hogy itt Harry fogja a legtöbbre vinni, mint pl. Justin Timberlake lett az N'Sync legnépszerűbb tagja a különválás után. Harry is hasonló szerepet tölt be a 1D-be, ő a legnépszerűbb. Eltűnni nem fognak a többiek, de nem hinném, hogy szólóban nagyot alkotnának. Azért Niall első dala nem lett akkora szám, én sokat nem várok tőle. Louis szólóban nevetséges lenne, Liamre kíváncsi vagyok, de nem az a megasztár típus. Harry nagyot alkothat, szerintem mindenki rá vár leginkább. Lehet kicsit nyers volt ez a nyilatkozat, de nagyon-nagyon igaz!!!!!!
2016. október 16. 21:41
|
Narutofangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 259430 offline
|
DrectionFanGirl
2016. október 16. 22:42
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Valóban nyersen valamint kissé durván fogalmazott, és szeretném dédelgetni a gyermekded kis álmaim, hogy úgyis újra egyesülnek, majd minden ismét a régi lesz, de nem. Sajnos ez egy álom marad ezek után pedig pláne. Már akkor tudtam titkon, a lelkem mélyén, amikor Zayn kilépett, hogy nem sokáig fogják bírni. Illetve fáj vagy nem, Harry a leghíresebb. Ő tényleg próbál érvényesülni, mindemellett egyéniség. Nem lehet utánozni, mert olyan megmagyarázhatatlan titokzatosság és rejtély öleli körül szerintem, ami egyszerűen hihetetlen. A többieket is imádom, ám nem szólnak úgy mint Harry.
2016. október 17. 10:16
DirectionFangirl!
Nem várhatod el, hogy minden ember imádja ezt az együttest és minden kritikus az egekbe emelje őket.Mert igaz vannak akik imádják őket, de vannak emberek akik a háta közepére sem kívánja őket.
A 3,4 pontod meg szerintem nem igazán gondoltad át, mert nem tudom, hogy te neked hogy esne ha ilyeneket írogatnak neked, hogy ha találkoznak veled akkor pláne nincs sok időd hátra.
Lehet, hogy nem tetszik a véleménye, de el kell fogadnod, nem mindenki Directioner.
És tudod ő sokkal profibban meg tudja állapítani a dolgokat, mert ez a ,unkája és évek óta ezt csinálja.
És van benne valami ne haragudj, a barátnőim egekbe dicsérik ezt az együttest, de nekem mindig az egész úgy volt, hogy van Harry és a többiek.
Nem várhatod el, hogy minden ember imádja ezt az együttest és minden kritikus az egekbe emelje őket.Mert igaz vannak akik imádják őket, de vannak emberek akik a háta közepére sem kívánja őket.
A 3,4 pontod meg szerintem nem igazán gondoltad át, mert nem tudom, hogy te neked hogy esne ha ilyeneket írogatnak neked, hogy ha találkoznak veled akkor pláne nincs sok időd hátra.
Lehet, hogy nem tetszik a véleménye, de el kell fogadnod, nem mindenki Directioner.
És tudod ő sokkal profibban meg tudja állapítani a dolgokat, mert ez a ,unkája és évek óta ezt csinálja.
És van benne valami ne haragudj, a barátnőim egekbe dicsérik ezt az együttest, de nekem mindig az egész úgy volt, hogy van Harry és a többiek.
2016. október 17. 14:15
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Nagyon adom!
2016. október 17. 14:21
|
|
Lisaxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 250109 offline
|
szerintem is így lesz, elég megnézni Robbie Williamset, vagy Justin Timberlake-t, ugyanaz a séma mindig.
A felejthetőek eltűnnek, a legnépszerűbbek maradnak.
A felejthetőek eltűnnek, a legnépszerűbbek maradnak.
2016. október 17. 16:57
Bármennyire is fáj ezt beismeri a rajongóknak, a pasas rátapintott a lényegre. Felesleges a fanoknak hitegetni magukat, belül érezhetnék, hogy ez (vagy hasonló) lesz. Személy szerint még azt tudom elképzelni, hogy megpróbálják a "visszatérést", de nem fog nekik összejönni. Most már én is kíváncsi vagyok 2017-re.
2016. október 17. 19:43
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Aki még hisz abban, hogy a One Direction visszafog térni, és azzal magyarázza, hogy hivatalosan nem oszlottak fel. Elárulnám drágáim, hogy ezt az ABBA-hoz tudnám hasonlítani, 1982-ben oszlottak fel, de nem jelentették be de utána soha többé nem álltak többé össze, pedig ők 10 évig voltak egy együttes úgy mint ABBA, a One Direction meg csak hat.
34 év után már senki nem mondja hogy az ABBA visszatér, az akkori rajongók is ötven év felett vannak, a One Directionnel is ez lesz, egy idő után a rajongók is felnőnek és akkor már senki nem fogja azt hangoztatni hogy visszatérnek, jaj de várom már. A One Direction nem érhet fel az ABBA nyomába az egyszer biztos
34 év után már senki nem mondja hogy az ABBA visszatér, az akkori rajongók is ötven év felett vannak, a One Directionnel is ez lesz, egy idő után a rajongók is felnőnek és akkor már senki nem fogja azt hangoztatni hogy visszatérnek, jaj de várom már. A One Direction nem érhet fel az ABBA nyomába az egyszer biztos
2016. október 21. 17:48
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Bunkó állat...... Hogy meri?!
2016. október 22. 22:57
Kincses Bogi - Tegnap, 17:48
Úgy meri, hogy neki ez a munkája és jobban megtudja ítélni.
Kedves Directionerek ideje lenne felébredni. Semmi sem tart örökké. Egyszer, ha nem is most pár év múlva fel foglak oszlani. Jön a családalapítás és a megállapodás és ennyi. Nem szabad azt hinni hogy majd 70 évesen is majd a színpadon fognak ugrálni.
El kell fogadni mások véleményét még akkor is ha eszünk ágában sincs lenyelni. Mer nem egyezhet mindenki véleménye. Én sosem szerettem ezt a bandát és soha nem is fogom és mégis vannak Directioner barátnőim akik nagy nehezen ám de elfogadták és nem nyüstölnek folyton azzal, hogy hallgassam meg ezt meg azt.
Egyszerűen el kell fogadni hogy míg sok embernek ez zene meg szuper, addig ez másoknak macskanyávogás meg páváskodás
Úgy meri, hogy neki ez a munkája és jobban megtudja ítélni.
Kedves Directionerek ideje lenne felébredni. Semmi sem tart örökké. Egyszer, ha nem is most pár év múlva fel foglak oszlani. Jön a családalapítás és a megállapodás és ennyi. Nem szabad azt hinni hogy majd 70 évesen is majd a színpadon fognak ugrálni.
El kell fogadni mások véleményét még akkor is ha eszünk ágában sincs lenyelni. Mer nem egyezhet mindenki véleménye. Én sosem szerettem ezt a bandát és soha nem is fogom és mégis vannak Directioner barátnőim akik nagy nehezen ám de elfogadták és nem nyüstölnek folyton azzal, hogy hallgassam meg ezt meg azt.
Egyszerűen el kell fogadni hogy míg sok embernek ez zene meg szuper, addig ez másoknak macskanyávogás meg páváskodás
2016. október 25. 19:12
|
|
Timi Styles 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 260434 offline
|
Sajnos ez lesz a vége, mint minden bandával. Én nem szeretném, nagy Directioner vagyok, de ez lesz a vége. Sajnos.
Úgy sajnálom.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: