Kukkants be Emilia Clarke otthonába!
2016. október 16. 15:49
Szép ház, a hatalmas könyvespolc miatt meg igazán egyedi sztárlakás. Jó ízlése van Emiliának, de én egyedül tuti nem laknék benne.
2016. október 16. 15:53
végre egy színes ház!!!
mindenhol színek, gyönyörű!
mindenhol színek, gyönyörű!
2016. október 16. 15:58
Nem feltétlenül tartom az én stílusomnak az e fajta hatalmas, világos otthonokat, ez a ház mégis kifejezetten tetszik. A kert szerintem nagyon hangulatos ezzel a sűrű növényzettel, a fürdőszoba kialakítása is nagyon király szerintem, és még a nappali is nagyon tetszik ezekkel a bútorokkal plusz a hatalmas, gyönyörűséges könyvespolccal, ami sokkal otthonosabbá teszi az egészet. Egyedül a hálószoba nem tetszik, nekem az az ablak túl nagynak tűnik, valamint kívülről sem valami szép a ház, bár az ilyesfajta, letisztult "betontömb" stílusú otthonok belülről nagyon jól tudnak kinézni.
2016. október 16. 19:52
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Ez igen, nem semmi ez a ház!!! De Emilia ennyit olvas??? Ritka, hogy egy sztár olvas, mondjuk én kifejezetten utálok olvasni, nem tudom mért... Különben szörnyen gyönyörű ez a lakás, fiatalos, egyedi stílusos, elfogadnám, az biztos
2016. október 16. 21:24
|
|
littlescarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 231216 offline
|
Kívülről elég ronda, de belülről nagyon tetszik, főleg a könyvespolc ^^
2016. október 17. 18:17
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Úristen az a könyvespolc
Nagyon tetszik
2016. október 17. 21:47
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Na, azt hiszem költözök. Mármint költözné, ha lenne ennyi lóvém.
2016. október 17. 21:53
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Wow nagyon szép ház de sztem a fele is elég lenne
2016. október 23. 12:10
Gyönyörű ház, teli fénnyel és szép berendezéssel. A medence és a könyvtár is impozáns. Ha csak kívülről látnám, nem mondanám meg, hogy így néz ki belülről. Stílusos.
2017. április 20. 18:28
Teljesen tükrüzi Milia stílusát, én magam is szívesen elfogadnám.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: