Idézet
Az ex férjem és én rettentően vallásosak voltunk, így a szüzességünket megőriztük a nászéjszakánkra. Amint nekiállunk, pánikrohamot kaptunk. 18 évesek voltunk, tapasztalatlanok, nem olvastunk a szexről, így azt hittük, haldoklunk, szívrohamunk van. A mentő bevitt a kórházba a pólónkban és alsóneműnkben, ahol közölték, csak orgazmusunk volt. Biztosan volt egy jó éjszakájuk utánunk...
Na ezért kell a teljes körű szexuális felvilágosítás.
Beszélni kell róla a szülőkkel, tartani kell az iskolában. Nem szabad kihagyni senki életéből mert katasztrófális következményei lehetnek. Nemi betegségek, nem kívánt terhesség. (És akkor már el is érkeztünk a világ egyik legmegosztóbb témájához, az abortuszhoz, amiről családon belül is brutálisan megoszlanak a vélemények).
Ez olyan dolog amin mindenkinek át kell esnie. Kivétel nélkül. A mai világban ez már nem lehet tabu.
Idézet
ariana gra de - Ma, 16:13
Nem Nekem való a cikk!
Nem Nekem való a cikk!
A cím eléggé egyértelműen utalt a tartalomra és egy hatalmas nagy +18 figyelmeztetés fogadott mikor megnyitottad a cikket. Ha te továbbmentél és mégis megnézted az már a te bajod. Így jártál.

0 felhasználónak tetszik: