A mindenórás Liptai Claudia szinte az utolsó pillanatokig dolgozott, ám most már úgy véli, jobb lesz, ha visszavonul a képernyőtől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liptai Claudia elbúcsúzik: a Sztárban Sztárban sem zsűrizik többet
2016. október 15. 15:03
2016. október 15. 16:31
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Figyelemre méltó volt tőle hogy egyáltalán eddig vállalta! Biztos nem könnyű azért ő is csak szerette a sztárban sztárt! Nekem az egyik kedvenc zsűritagom és sajnálom hogy ez most így jött ki. Ábel Anitát Klaudia helyére meg ha rajtam múlott volna nem tettem volna be engem iszonyatosan irritál. A gyertek át szombat estében nagyon megutáltam annyira nem kellemes számomra a személyisége és őszintén nem tudom hogy fogok megbarátkozni vele a sztárban sztárban...
2016. október 15. 16:53
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem mindig bírom Claudiát, de szerintem jó zsűri volt!!
2016. október 15. 20:01
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2016.10.15. 15:14)
Már 10-15 éve vissza kellett volna vonulnia a képernyőről...
Adom.
2016. október 16. 07:42
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Hal' Isten! Sosem birtam a not, bekepzelt, ontelt noszemely. A Sztarban sztar c. musorba is minek tettek be zsurinek? Hogy ott okoskodjon, mert o olyan sokat tud a zenerol, meg az eneklesrol?! Annyit konyit a zenehez, mint en a szineszkedeshez. Engem rohadtul idegesitett a csaj minden musorban, ahol valamilyen modon szerepe volt. Orulok, hogy vegre visszavonul, remelem, meg egy jo darabig nem latom a kepernyon
2016. október 17. 17:50
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Végre! Az egyetlen műsor, amit nézek a Sztárban sztár (ill.néha nézek egy-egy részt Youtube- on más műsorokból), de ez a nő néha teljesen elvette a kedvemet tőle. Nem tudom, miért, de gyűlölöm (bocsánat, utálom), úgyhogy ennek igazán örülök.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: