Túl van első nyilvános rendezvényén Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakításuk óta: a pár tegnap este vett részt egy jótékonysági eseményen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus és Liam Hemsworth először állt nyilvánosság elé szakításuk óta
2016. október 15. 13:03
Miley csodaszép, szerintem így hosszabban a haja sokkal jobban áll, mint röviden. Édesek együtt, sokáig legyenek boldogok.
2016. október 15. 13:34
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Aranyosak, és örülök, hogy Miley boldog és kiegyensúlyozott, de szerintem nem illenek össze...
N.k egyetértek
2016. október 15. 13:35
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Aranyosak
És meg kell mondjam, mennyivel jobban áll Miley-nak ez a széles mosoly, mint a nyelvnyújtogatás!
2016. október 15. 13:45
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
A cím félrevezető, 'szakításuk óta'? Inkább mióta újra együtt vannak.
Bár amilyen naprakész vagyok még az is lehet, hogy már tényleg szétmentek megint, de szerencsére szövegértésből még jó vagyok.
Bár amilyen naprakész vagyok még az is lehet, hogy már tényleg szétmentek megint, de szerencsére szövegértésből még jó vagyok.
2016. október 15. 14:06
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
Valóban erőltetettnek tűnik Liam mosolya, ebben egyetértek. De nem tudhatjátok az okát, attól még lehet boldog. 4 fal között ki tudja mennyivel másabban viselkednek?.
Mi sem turbékolunk közönség előtt.
Egyébként sem mindenki olyan fotogén, hogy (elnézést a kifejezésért) hányás közben is jól néz ki. (csak, hogy érzékeltessem) Könnyen lehet, hogy csak ezért nem nevet önfeledten a képeken, hanem egy jól bevált magára öltött mosolyt vesz fel, amivel ő úgy gondolja, jól mutat.
Egyébként sem mindenki olyan fotogén, hogy (elnézést a kifejezésért) hányás közben is jól néz ki. (csak, hogy érzékeltessem) Könnyen lehet, hogy csak ezért nem nevet önfeledten a képeken, hanem egy jól bevált magára öltött mosolyt vesz fel, amivel ő úgy gondolja, jól mutat.
2016. október 15. 14:33
most, hogy Miley megváltozott, nagyon örülök nekik!!!
2016. október 15. 14:35
|
|
überA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 404 Azonosító: 257618 offline
|
Irtó cukik.Remélem sikerül nekik másodszorra <3 http://starity.hu/images/emoticons/heart.gif
2016. október 15. 15:07
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Olyan aranyosak együtt! Miley pedig nagyon szép
2016. október 15. 15:11
Jó együtt látni őket újra. Tényleg összeillenek, és örülök, hogy visszataláltak egymáshoz.
2016. október 15. 15:23
|
|
HopeDanceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.01. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 260060 offline
|
Jó újra együtt látni őket. Miley-n nőttem fel, és végigkövettem az úgymond "sötét" korszakát, de egyike voltam azoknak, akik nem ítélték el a viselkedését.
örülök, hogy újra láttam a kislányos mosolyát. Hihetetlenül szép
2016. október 15. 15:27
Tök édesek együtt, örülök, hogy újra visszataláltak egymáshoz!^^ Miley pedig nagyon szép *-*
2016. október 15. 16:16
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Aranyosak!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: