Starity

A Little Mix megerősítette, hogy a Shout Out To My Ex valóban Zaynről szólt

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 16. 12:13 #41
- törölt felhasználó -    
Na akkor most mindenki lenyugodhat a francba. Nem értem hogy lehet a Little Mix-et Taylorkához hasonlítani.A Little Mix egy dalt írt arról seggfejről, míg Taylor minden egyes pasijáról ír 1-2 számot.Meg mi ez a "gyerekes mert nem lépett tovább" duma? Igen, Taylorka gyerekes, mert a 2 hónapos pasijairól is képes olyan dalokat írni, amikben természetesen Ő a Szűz Mária, de ha a Little Mix egyszer merészeli elkövetni a "bűnt", hogy az egyik tag exéről írnak, lepaktáltak az ördöggel.Meg mi ez hogy lépjen tovább?
Most tegye fel a kezét aki túl tudna lépni azon, férfi, akihez készülsz hozzámenni, akivel készülsz családot alapítani, egyszer csak felhív és közli hogy vége.Emelett meg is csalta Perriet. S
Legalább gondolkodjatok mielőtt kommenteltek! rohog.gif
2016. október 19. 21:03 #42
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

Státusz"Minden siker mögött 100 kudarc van"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 392
Csatolások: 0
Azonosító: 243663
Istenem.
Miért szidják Perriet? Senkiben nem merül fel, hogy Zayn is lehetett hibás? Nem mondom, hogy ő volt. Nem tudhatjuk. És most ne gyertek nekem olyannal, hogy ,,ő nem olyan". Perrie sem olyan, oké? Nem ismered őket. Nem tudod mit miért tesznek/tettek. Szóval inkább maradj csendben.
Mi az, hogy a Little Mix Taylor Swift bandában?! Mert mertek írni egy dalt egy felbontott jegyesség után? Taylor Swift vagy hat albumot írt tele szakítós dalokkal (amivel amúgy nem tudom, mi a probléma, hiszen pl. Adele is szakítós dalokat ír, őt mégsem szólja le senki)
Mi az, hogy a Little Mix így akar híres lenni?! Ennyiből Zigire is mondhatjuk, hogy azért vannak együtt, mert támogatják egymás imádzsát. A Little Mix akkor is híres és elismert volt, amikor még Perrie és Zayn jártak. Valószínűleg, nem véletlenül nyerték meg az X-Factort anno.
Akinek nem inge...
2016. október 21. 23:06 #43
BeckyGforevör
BeckyGforevör
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 501
Csatolások: 0
Azonosító: 258339
Egy dal arrol szól ami megihleti az énekest. Az már a sors dolga hogy teszik e másnak vagy nem.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok