A Little Mix megerősítette, hogy a Shout Out To My Ex valóban Zaynről szólt
2016. október 14. 22:18
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Birom ezt az eloadokban, hogy barmirol irhatnak dalt es elerhetnek vele sikereket. Pl egy dal iras tok sokban segithethet meg kiadod magadbol a duht es a fajdalmat.
2016. október 14. 22:40
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Az, hogy a lányok ezt dalba foglalták, valamiért borzasztóan szúrja mindenki szemét, viszont az részükről tökre rendben volt, mikor Zayn az új nőjével enyelgett a debütáló számának klipjében. Szerintem pedig Zayn kezdte ezt az egészet ezzel a tettével.
Megérdemli, hogy kicsit égessék!
Megérdemli, hogy kicsit égessék!
2016. október 14. 23:11
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Egy k*rva gyerekes.
Ezzel is látszik ,hogy nem lépett még túl rajta és ,hogy valamilyen szinten szereti is még ot.
Ha már túl lépett volna rajta nem írkálna róla dalokat.
Azt hiszi ,hogy Zaynt érdekli? Szerintem magasról sz*rik erre rá boldog Gigivel.
Neki is túl kellene lépnie nem hulye dalokat énekelni már tobb mint egy éve volt ez és még mindíg itt tart ,de már túl lépett rajta. Ja persze ,akkor miért írkál róla ennyit? Szinte a Little Mix cikkeknek 90%-ka arról szól ,hogy a csajok beszólogatnam Zaynek ellásák a baját stb.. Megértem ha pár számot róla írnak vagy megbosszulják ,de ez már tobb mint egy éve volt hagyják már ebbe gyerekesek.
Ezzel is látszik ,hogy nem lépett még túl rajta és ,hogy valamilyen szinten szereti is még ot.
Ha már túl lépett volna rajta nem írkálna róla dalokat.
Azt hiszi ,hogy Zaynt érdekli? Szerintem magasról sz*rik erre rá boldog Gigivel.
Neki is túl kellene lépnie nem hulye dalokat énekelni már tobb mint egy éve volt ez és még mindíg itt tart ,de már túl lépett rajta. Ja persze ,akkor miért írkál róla ennyit? Szinte a Little Mix cikkeknek 90%-ka arról szól ,hogy a csajok beszólogatnam Zaynek ellásák a baját stb.. Megértem ha pár számot róla írnak vagy megbosszulják ,de ez már tobb mint egy éve volt hagyják már ebbe gyerekesek.
2016. október 15. 10:09
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (csutii @ 2016.10.15. 09:07)
Szóval Perrienek és a bandájának szabad és Zayn megérdemli, de mikor Taylor Swift csinálja akkor ő egy undorító k*rva.. Kétszínűség lvl 240482739402... 
A Little Mix EGY darab számot írt Zaynről, Taylor Swift meg már a hatodik albumát írja belőlük... Nagyon nem ugyanaz a két eset.
2016. október 15. 10:28
Valaki elmondaná nekem miért kell az összes nagyon nehéz felfogású zaynike rajongónak itt kárognia?
Bezzeg mikor ő írt dalt Perrieről az nem fájt a lelketeknek ugye?
Bezzeg mikor ő írt dalt Perrieről az nem fájt a lelketeknek ugye?
2016. október 15. 11:16
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Mostmár nagyon várom a dalt
2016. október 15. 13:20
már nagyon várom, Zayn pedig (akárhogy is szeretem) szerintem megérdemli..
2016. október 15. 13:50
dorkka,a gond csak az hogy nem Zayn csinálja Perrie és a Little Mix lejáratását,hanem fordítva
Zayn SOHA nem mondta,hogy bármelyik dala Perriekéről szólna,ellentétben a Little Mix-szel aki csak ezzel tudja reklámozni magát.
2016. október 15. 16:39
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Én a helyükben csak azután mondtam volna ki ezt nyíltan, miután a dal napvilágot látott. Ez így nem több, mint reklámfogás. Az előzeteseket megnéztem, a dal pedig nem tűnik nagy számnak. Szeretem azokat a zenekarokat és előadókat, akiknek minden albuma más valamiben, témában, dalszövegileg vagy zeneileg. Páran viszont leragadnak és olyan mintha az összes dalukat egy este alatt vették volna fel, csak jó pár év kihagyással adják ki őket.
2016. október 15. 18:08
|
|
Dillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.04. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 243425 offline
|
Nem értem hogy miért kell őket savazni mindig...
Már nem egy banda/énekes írt olyan dalt, ami az exéről szól...
Ezzel nem járatják le magukat.
Csak őszinte szerzeményeket adnak ki a kezükből, valódi érzelmekkel.
Ha csak úgy írták volna a szövegeket, nem tudnák átadni azt, amit akkor éreztek.
Már nem egy banda/énekes írt olyan dalt, ami az exéről szól...
Ezzel nem járatják le magukat.
Csak őszinte szerzeményeket adnak ki a kezükből, valódi érzelmekkel.
Ha csak úgy írták volna a szövegeket, nem tudnák átadni azt, amit akkor éreztek.
2016. október 15. 20:12
Nem értem az újbóli savazást, eddig is nyílt titok volt, hogy Zayn ihlette a dalt, miért tagadták volna le?
2016. október 15. 20:40
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Taylor Swift dalainak 90%-a az exeiről szól, tehát nem nagyon értem miért lenne ennyire szánalmas... Arról nem is beszélve, hogy T.S. általában a két hónapos pasijairól ír, ő meg a vőlegénye volt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: