A TV2 sztárjai valószínűleg rövidesen oltár elé állnak – Berki máris az év esküvőjeként emlegeti a majdani menyegzőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Berki végre gyűrűt húzott Pamela ujjára
2016. október 14. 16:31
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 14. 16:42
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Senki nem nézné, ha közvetítenék, vagy csak azért, hogy röhögjenek rajta. Pamelát sajnálom, hogy hozzámegy ehhez a nagyképű idiótához, de az ő döntése!
2016. október 14. 16:56
Hát Pamelának biztos nagy idegrendszere van, hogy el tudja viselni Berkit...
2016. október 14. 17:01
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Még mindig nem értem hogy ez a Pamela aki egy okos,intelligens,szép és egyáltalán nem pénzéhes kis cafka,mit eszik egy ilyen csávón??!!
Jobbat is találhatott volna..
Jobbat is találhatott volna..
2016. október 14. 17:10
Szerintem ők egy nagyon összeillő páros. Pamela tudja kezelni Berkit. A kislányukat is imádják -az alapján amit látok facebookon, olvasok neten, vagy látok tévében-. Szóval szerintem egyáltalán nem rémes emberek. Sok boldogságot nekik továbbra is.
2016. október 14. 18:31
Ha az életemről lenne szó sem mennék ehhez az emberhez feleségül.
2016. október 15. 12:25
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Mert természetesen ez is a pénzről szól...meg eleve, semmi romantika nem volt ebben a lánykérésben,hiszen az egész műsor meg van szervezve, a balhék, veszekedések, minden! Pamelát meg kicsit sem sajnálom, mert a pénzért még ezt a hülye,utálatos és undorító Berkit is elviseli....és persze szeretik a kislányukat, de ez szerintem alap elvárás,minden szülőtől...
2016. október 15. 16:37
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Szerintem nem illenek össze. De hát kik vagyunk mi kívülállók ,hogy eldöntsük ki házasodjon össze kivel? Ki tudja? Lehet ,hogy Berki Krisztián a legodaadóbb és önzetlenebb apa a világon aki tényleg csak a családjának él. Most azért utáljuk mert gazdagabb nálunk? Ha nekünk ennyi pénzünk lenne szerintem mi is azt csinálnánk amit ők. Ez az ember azt a pénzt amit mind összebohóckodik a médiában mind a családja javára fordítja.Szerintem nem rosz ember csak egy kicsit beképzelt de legalább van öniróniája (ha nem hiszed néz meg a facebook oldalát) Abszolút itt volt már ennek az ideje Pamela ezt már évek óta várta.
2016. október 15. 21:24
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Nem azért utálják az emberek mert gazdag, hanem mert kőbunkó. És senki ne jöjjön azzal, hogy a műsor kedvéért játszik rá, értelmes ember nem csinál ilyet.
2016. október 15. 22:18
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Hányok ennek az embernek már a nevétől is, hogy lehet hozzamenni egy ilyen senkihez? Undorító
2016. október 16. 08:28
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Kit érdekel...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: