Rebecca Ferguson szerint Zayn Malik hülyeséget csinált a Pillowtalkkal
2016. október 15. 15:18
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Nagyon is igaza van..
De mint tudjuk Zayn először cselekszik és utána gondolkodik (ez nem sértés,mert imádom a palit
) De pl:Perrie-ről készült tetkója is azt bizonyítja,hogy szeret a jelenben élni és nem gondolkodik azon hogy mi lesz a jovőben..
De mint tudjuk Zayn először cselekszik és utána gondolkodik (ez nem sértés,mert imádom a palit
2016. október 15. 16:50
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Tényleg igaza van.
2016. október 15. 22:30
Igaza van, de ettől eltekintve én is büszke vagyok Zaynra, a dal nagyon jó lett.
2016. október 16. 08:36
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
A dalt én is szeretem, a klippről nekem is ez a véleményem tehát egyetértek.
2016. október 16. 12:00
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Én imádom a klipet, szerintem jobb nem is lehetett volna...
2016. október 16. 12:05
Rebecca fején találta a szöget. A dal egy jó kis szám, de a klip olyan mint a Perrie-s tetoválása.Nem kívánom hogy szakítsanak Gigi-vel, (akkor is ha nem a szívem csücske a páros
) de ha egyszer úgy hozná a sors... biztos eléggé nehéz lesz még egyszer megnéznie a klipet.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: