Ember- és bankrablás, valamint rengeteg vér – ilyen lett a False Alarm videoklipje, ami végre megérkezett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véres kisfilmet forgatott új dalához The Weeknd
2016. október 13. 20:10
2016. október 13. 20:29
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Najó, ez azért elég betegre sikeredett, a számnak sincs nagyon értelme szerintem, nade a klip, hát nekem egyáltalán nem tetszik.. Nem is értem, hogy ez miért jó, főleg egy videókiphez, Meg oké, hogy itt korhatáros, nade Youtubeon? Ott nem, és nagyon sokan megnézik ezt a klipet, mert nem tudják mi az, köztünk tizenévesek, akiknek ez meg nagyon rossz példa ettől az embertől..
2016. október 13. 20:45
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Az volt benne az érdekes hogy olyan volt mintha egy filmet néztem volna. A Dal érdekes viszont nem értem hogy a lány elrablására miért volt szükség és hogy miért hagyták csak úgy elmenni.
2016. október 13. 20:46
ne haragudjatok, nem szeret a gépem
szóval, The Weeknd-et még mindig nem tartom hihetetlenül tehetséges embernek, de, ez a videó nekem kifejezetten tetszett.
szóval, The Weeknd-et még mindig nem tartom hihetetlenül tehetséges embernek, de, ez a videó nekem kifejezetten tetszett.
2016. október 13. 21:13
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hát ez ,,csodás" lett....Nem igazán értem,hogy mi értelme van egy ilyen klippnek. Így is épp elég erőszak van már a világban miert kell egy klippben is össze-vissza lövöldözni... teljesen céltalanul?!
2016. október 13. 21:16
|
|
vilucsajbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 240434 offline
|
Hát ez valami eszméletlen jó lett! A szám pedig.. ah,. Király!
2016. október 13. 22:11
A klip nagyon jó lett, de a szám nem tetszik. A Starboy szerintem sokkal jobb.
2016. október 13. 23:41
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Tiszta Hardcore Henry stílus
Nekem bejön ..nagyon jól sikerült!
2016. október 14. 14:53
Mintha egy film részletét kaptuk volna meg a klipp által. Engem magával ragadott, végig drukkoltam a csajnak, hogy életben maradjon.
A zene is jó lett. Bár azt nem igazán értem, hogy miért kell korhatáros klippet forgatni egy zenéhez, főképp mert fiatalkorú rajongói is vannak.
2016. október 14. 17:52
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Imádom!!..bár azt nem értem hogy miért (akarja mindig) Abel megölni magát a klipekben:D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: