Ember- és bankrablás, valamint rengeteg vér – ilyen lett a False Alarm videoklipje, ami végre megérkezett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véres kisfilmet forgatott új dalához The Weeknd
2016. október 13. 20:10
2016. október 13. 20:29
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Najó, ez azért elég betegre sikeredett, a számnak sincs nagyon értelme szerintem, nade a klip, hát nekem egyáltalán nem tetszik.. Nem is értem, hogy ez miért jó, főleg egy videókiphez, Meg oké, hogy itt korhatáros, nade Youtubeon? Ott nem, és nagyon sokan megnézik ezt a klipet, mert nem tudják mi az, köztünk tizenévesek, akiknek ez meg nagyon rossz példa ettől az embertől..
2016. október 13. 20:45
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Az volt benne az érdekes hogy olyan volt mintha egy filmet néztem volna. A Dal érdekes viszont nem értem hogy a lány elrablására miért volt szükség és hogy miért hagyták csak úgy elmenni.
2016. október 13. 20:46
ne haragudjatok, nem szeret a gépem
szóval, The Weeknd-et még mindig nem tartom hihetetlenül tehetséges embernek, de, ez a videó nekem kifejezetten tetszett.
szóval, The Weeknd-et még mindig nem tartom hihetetlenül tehetséges embernek, de, ez a videó nekem kifejezetten tetszett.
2016. október 13. 21:13
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hát ez ,,csodás" lett....Nem igazán értem,hogy mi értelme van egy ilyen klippnek. Így is épp elég erőszak van már a világban miert kell egy klippben is össze-vissza lövöldözni... teljesen céltalanul?!
2016. október 13. 21:16
|
|
vilucsajbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 240434 offline
|
Hát ez valami eszméletlen jó lett! A szám pedig.. ah,. Király!
2016. október 13. 22:11
A klip nagyon jó lett, de a szám nem tetszik. A Starboy szerintem sokkal jobb.
2016. október 13. 23:41
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Tiszta Hardcore Henry stílus
Nekem bejön ..nagyon jól sikerült!
2016. október 14. 14:53
Mintha egy film részletét kaptuk volna meg a klipp által. Engem magával ragadott, végig drukkoltam a csajnak, hogy életben maradjon.
A zene is jó lett. Bár azt nem igazán értem, hogy miért kell korhatáros klippet forgatni egy zenéhez, főképp mert fiatalkorú rajongói is vannak.
2016. október 14. 17:52
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Imádom!!..bár azt nem értem hogy miért (akarja mindig) Abel megölni magát a klipekben:D
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: