Ők 2016 legbefolyásosabb írói
2016. október 14. 20:12
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
valahogy tudtam, hogy J.K. Rowling lesz az első
2016. október 15. 22:02
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Bevallom, most eléggé örülök a fejemnek, mert csak néhány nevet nem tudtam hova tenni, így első ránézésre. Elsőre nem volt világos számomra, mit kell érteni befolyás alatt, de a THR eredeti cikkét elolvasva már értem. Nyilván okkal kerültek fel ezek az írók egy ilyen listára, akiktől olvastam is valamit, azoknak kifejezetten örülök.
Jó érzés látni a listán Liane Moriartyt, aki szerintem valami hihetetlenül tehetséges (és itthon nem annyira ismert), bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a fordulatos könyveket! (Add vissza az életem!, A férjem valamit titkol) Illetve Gillian Flynntől pont most jelent meg itthon az Éles tárgyak is, bár a Holtodiglan nyilván viszi a prímet, de aki bírja a thrillert, annak a Sötét helyek is tetszeni fog (bár ez kicsit brutálisabb, de ugyanolyan zseniális).
Diana Gabaldont pedig talán ki sem kell emelnem, az Outlander miatt.
J.K.-nek természetesen itt a helye, és jól is teszik, hiszen sokan köszönhetjük neki, hogy izgalmas gyerekkorunk volt.
Ritkán szoktam kommenteket írni, de ha csak egy könyvre/íróra is sikerült felhívnom valaki figyelmét, akkor már megérte.
Ritkán szoktam kommenteket írni, de ha csak egy könyvre/íróra is sikerült felhívnom valaki figyelmét, akkor már megérte.
2016. november 02. 21:50
|
|
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline
|
J. K. Rowling
2017. április 01. 16:57
|
|
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline
|
Édes Istenem, még el sem olvastam a hozzászólásokat és már tudtam, hogy lesz olyan hipszter lelkű, aki túl mainstreamnek találja a listát...
Tudod mit ember, szerintem a hozzászólásod volt túl mainstream, mennyél aludj.
Tudod mit ember, szerintem a hozzászólásod volt túl mainstream, mennyél aludj.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: