A 35 éves szőke szépség úgy döntött, ideje, hogy magához vegyen egy újabb kisállatot, választása pedig egy aprócska csivavára esett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egy vagyont költött legújabb házi kedvencére Paris Hilton
2016. október 13. 10:53
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 13. 10:55
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
aranyos a kutya, meg minden, de sosem értettem az ilyen szintű költekezést, de hát ez van, ha már nem tudja mire szórni a vagyonát.
2016. október 13. 11:51
De utálom az ilyen szobacirkáló kis sz*rokat. Ez nem is kutya, ez inkább patkány...
2016. október 13. 12:06
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Kövezzetek meg, de eszméletlen aranyos feje van ennek a kiskutyának! Komolyan megzabálom.
Az már más tészta, hogy nem vagyok híve a kutyavásárlásnak. Épp elég gazdátlan kutyus tekereg az utcán, vagy senyved menhelyek rácsai mögött. Sőt, a gátlástalan kutyagyárosoknak köszönhetően rengeteg fajtatiszta divatfajta kerül elkobzásra és menhelyekre egy-egy állatvédelmisek által végrehajtott felszámolást követően. A csivavák, pincsik és bichonok ideje még mindig virágzik. Szerintem szebb húzás lett volna, ha besétál valamelyik menhelyre és onnan hoz el egy helyes kis kölyköt. Ettől függetlenül akkor is iszonyat cuki ez a kis süti.
Az már más tészta, hogy nem vagyok híve a kutyavásárlásnak. Épp elég gazdátlan kutyus tekereg az utcán, vagy senyved menhelyek rácsai mögött. Sőt, a gátlástalan kutyagyárosoknak köszönhetően rengeteg fajtatiszta divatfajta kerül elkobzásra és menhelyekre egy-egy állatvédelmisek által végrehajtott felszámolást követően. A csivavák, pincsik és bichonok ideje még mindig virágzik. Szerintem szebb húzás lett volna, ha besétál valamelyik menhelyre és onnan hoz el egy helyes kis kölyköt. Ettől függetlenül akkor is iszonyat cuki ez a kis süti.
2016. október 13. 14:33
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Először is, szerintem mindenképp értékelhető hogy ennyire szereti a kutyákat. Rengeteg embert ismerek aki vesz 5-10 ezerért egy kutyát és kib*ssza egy láncra és kenyeren, csonton, meg vizen élteti egy összetákolt ólban. Szóval szerintem jó dolog hogy ennyire családtagként kezeli, bár mindenki ennyire szeretné a kutyáit.
Az, hogy milyen kutyát vett, az már másik dolog. A kutya ígyis-úgyis elkelt volna, mert az ilyen cukiságokat veszik mint a cukrot, de nem a kutya a hibás, hanem itt is az ember, hogy már a csivavákból meg a yorkiekból mindenhol az extra mini méret a menő, és ha beteg egy kutya akkor is továbbszaporítják, csak mert azokat veszik meg.
Ez a szerencsétlen kutyus sem néz ki túl egészségesnek. Oké hogy pici, oké hogy cuki, de azért van egy határ. Amennyit fizetett érte az meg szerintem kicsit felháborító. a kocsink nem került ennyibe...
azért érdekes hogy pár ember egész nap robotol havi 90 ezer forintért, más meg csak úgy vesz egy kutyát 2 millió forintért. dehát ilyen ez a világ.
Az, hogy milyen kutyát vett, az már másik dolog. A kutya ígyis-úgyis elkelt volna, mert az ilyen cukiságokat veszik mint a cukrot, de nem a kutya a hibás, hanem itt is az ember, hogy már a csivavákból meg a yorkiekból mindenhol az extra mini méret a menő, és ha beteg egy kutya akkor is továbbszaporítják, csak mert azokat veszik meg.
Ez a szerencsétlen kutyus sem néz ki túl egészségesnek. Oké hogy pici, oké hogy cuki, de azért van egy határ. Amennyit fizetett érte az meg szerintem kicsit felháborító. a kocsink nem került ennyibe...
2016. október 13. 16:41
|
|
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline
|
Iszonyat cuki!
2016. október 13. 18:22
Ahogy megláttam a kutyát konkrétan olyat visítottam hogy a szomszéd elkezdte verni a falat XDD
Nagyon aranyos *-*
Nagyon aranyos *-*
2016. október 13. 22:42
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Aranyos meg minden,de amíg valaki ennyi pénzt költ egy kutyára,én éppen az 5.et fogadom be az utcáról........
2016. október 14. 18:23
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Nekem még mindig az a véleményem, hogy a csivava nem nevezhető kutyának. Egy tipikus szobacirkáló állat, ami elfér a zsebedben, ha pedig az utcán leteszed a földre, fél perc alatt eltaposhatják, mert észre se lehet venni. Egy kismacska is nagyobb ennél az izénél.
Az pedig a másik, hogy teljesen felesleges ennyit költeni egy állatra. Fogadott volna inkább örökbe egy menhelyi kutyát, azzal legalább valami jót is cselekedne. Annyi imádni való jószág van a menhelyeken, amiket csak egy hajszál választ el az altatástól...
Az pedig a másik, hogy teljesen felesleges ennyit költeni egy állatra. Fogadott volna inkább örökbe egy menhelyi kutyát, azzal legalább valami jót is cselekedne. Annyi imádni való jószág van a menhelyeken, amiket csak egy hajszál választ el az altatástól...
2016. október 17. 21:45
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Attól mert kicsi a csivava, ugyanolyan kutya mint a többi. Nekem kistestű kutyám van, ha sétáltatom én is mindig megkapom hogy kulcstartó meg ilyenek, de attól mert kicsi egyáltalán nem viselkedik másképp mint egy németjuhász. Sőt a házat is úgy védi kb mintha valami nagy harcikutya lenne. És egyáltalán nincs elkényeztetve. Szóval szerintem attól mert valaki az udvaron tartja a rottweilerét, vagy egy házban a csivaváját, a kutya az kutya. Ő nem tudja hogy kicsi vagy nagy és az emberek lenézik őt vagy nem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: