Most, hogy a One Direction énekese szólóban is bemutatkozott This Town című szerzeményével, rajongók millió várják, hogy végre élőben is hallhassák.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvan a dátum, mikor áll először színpadra szólóban Niall Horan
2016. október 12. 12:39
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 12. 17:48
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
További sok sikert kívánok neki!
2016. október 12. 21:41
|
|
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline
|
Büszke vagyok ra igy tovabb!❤❤
2016. október 13. 12:04
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Senki ne értse félre amit most írok de szerintem Niall már előrébb tart a karrierjét illetően mint Zayn pedig neki Niallel ellentétben egy egész albuma is van.. de még sem töri magát azon hogy próbáljon egyre nagyobb és megbecsültebb előadó lenni persze értem én hogy a szorongása miatt mondja le a fellépéseket de ez a karrierjének már nem tesz jót és kezdenie kéne valamit ezzel hiszen ki merné bevállalni a műsorába tudván hogy előtte egy nappal ha nincs hozzá kedve le is mondhatja..
Nos örülök annak viszont hogy Niallnek nincsenek ilyen problémái hiszen látván 1 dalának a sikereit biztos vagyok benne hogy ez még csak a kezdet még sok vár rá
Nos örülök annak viszont hogy Niallnek nincsenek ilyen problémái hiszen látván 1 dalának a sikereit biztos vagyok benne hogy ez még csak a kezdet még sok vár rá
2016. október 13. 17:52
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Idézet (Wendy17 @ 2016.10.13. 12:04)
Senki ne értse félre amit most írok de szerintem Niall már előrébb tart a karrierjét illetően mint Zayn pedig neki Niallel ellentétben egy egész albuma is van.. de még sem töri magát azon hogy próbáljon egyre nagyobb és megbecsültebb előadó lenni persze értem én hogy a szorongása miatt mondja le a fellépéseket de ez a karrierjének már nem tesz jót és kezdenie kéne valamit ezzel hiszen ki merné bevállalni a műsorába tudván hogy előtte egy nappal ha nincs hozzá kedve le is mondhatja..
Teljesen egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: