Starity

Birtokháborítás miatt letartóztatták Shailene Woodley-t

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 11. 08:28 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A Csillagainkban a hiba sztárját huszonhat másik társával együtt tartóztatták le, amiért építési területen tiltakoztak egy négy államon (Észak- és Dél-Dakota, Illinois és Iowa) keresztül átívelő olajvezeték megépítése ellen.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. október 11. 09:17 #2
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen, mik vannak. Más embert öl és az is szabad lábon távozhat. Néha komolyan elgondolkozom azon, hogy mennyire nem jogosak a törvények.
2016. október 11. 10:43 #3
- törölt felhasználó -    
AliceLiza: valamilyen szinten ihazad van, de aki ölt és szabadlábon van az max. bizonyíték hiánya miatt lehet. De egyébként tényleg vannak iszonyat röhejes ítéletek. sleep.gif
2016. október 11. 11:31 #4
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Annyira álságos már ez a természetvédősdi és nem képesek tovább gondolkozni. Mi szennyezi jobban a környezetet? Az, hogy egy olajvezetéket helyeznek a földbe? Vagy az, hogy ilyen-olyan szervezetek megakadályozzák ezt, ezért az olajtársaságok majd százezerszámra küldözgetik a bazi nagy kamionokat az államok között, amik ugyanezt az olajat elszállítják a célállomásra?
2016. október 11. 14:02 #5
pergerhanna05
pergerhanna05
visszatérő vendég

StátuszEgy álom akkor a legszebb, ha valóra is válik.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 161
Csatolások: 0
Azonosító: 242693
Ez nem igaz... Neki sem tetszett ez az egész. _ToTo_ ez nem azért van, mert fel akarja magára hívni a figyelmet,és nem is azért, mert a többi sztár is ezt csinálja. Lehet, hogy a sok tehetségtelen-had ne mondjam mik-sztárocska is ezt csinálja, hogy valahogy a középpontba kerüljön. De ő nem, mert szereti a környezetét, ahol él, ahogy én is, és az emberek nagy része. Egy csomóan kimentek tiltakozni, ahogy ő is. De őt kell letartóztatni, mert híres... semelyik másik embert! Ha én is kimentem volna, tuti nem engem tartóztattak volna le. Hogy miért? Mert nem vagyok híres. Ez az egész annyira igazságtalan...szegény sad.gif
2016. október 11. 18:19 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2016.10.11. 09:17)
Hihetetlen, mik vannak. Más embert öl és az is szabad lábon távozhat. Néha komolyan elgondolkozom azon, hogy mennyire nem jogosak a törvények.

Pontosan.
2016. október 12. 00:06 #7
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Ah..egyetertek az elottem szolokkal. Csomo undrito ember akik tenyleg bunozok szabadok vannak, es ok meg ezert lelettek tartoztatva..
2016. október 12. 14:12 #8
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Ez annyira igazságtalan... Sokan nagyobb gonoszságokat is megúsznak a kis tettekre meg egyből tudnak reagálni a rendőrök mert azok miatt nem kell annyit dolgozni hát szégyen... Már elnézést a kifejezésért de basztatják az olyan embereket akik életükbe még először tettek olyat meg nem is akkora bűnt követtek el és az igazi bűnösökért meg fülük botját se képesek megmozgatni...
2016. október 12. 22:53 #9
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
Defura őt így látni biggrin.gif Nahde most komolyan? Megvannak ezek hibbanva? Valaki simán szabadon futkározik gyilkosság vagy erőszak tevés vággyával, őt/őket meg letartóztatják azért ,mert tüntetnek ráadásul még jó ügy érdekében? Szánalom..
2016. október 19. 19:58 #10
- törölt felhasználó -    
Bad girl...biggrin.gif
De ez most komoly? Hogy ez miatt?
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok