Négy éve már annak, hogy a Cube Entertainment legutolsó fiúbandája, a BtoB bemutatkozott. Idén ősszel a cég viszont esélyt adott tíz újabb tehetségnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
PENTAGON: bemutatkozott a tízfős banda
2016. október 11. 07:39
2016. október 11. 15:51
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Már vártam a debütálásukat,és nem csalódtam, nagyon jól sikerült!
2016. október 11. 16:33
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Én is vártam a debütjüket, de én csalódtam. Nekem nem igazán jön be ez a szám, viszont maga az MV, és a tánc jó.
2016. október 11. 17:03
A Pentagon Maker óta vártam ezt az októberi pillanatot, de már a Gorilla teaser-énél elkezdtem aggódni. A koncepció, a tánc és a videó az mind tökéletes, de a dal... Megmondom őszintén én olyasmire számítottam, mint az album intró dala. Így az albumon lévők közül pl. a Pentagon sokkal inkább illett volna az én elképzeléseimhez.
Viszont igazán hálás vagyok a Cube-nak, amiért végre debütáltatta együtt a srácokat. Annyira szurkoltam nekik, hogy együtt maradhassanak mind a tízen, hogy először végig nézve a Gorilla-t szinte elsírtam magam.
Sok sikert kívánok a srácoknak, remélem, hogy jó menedzserük van, aki mindent megtesz, hogy ez a tíz csoda felkerüljön a legjobbak közé.
ΡΞΝΤΛԌΟΝ
Viszont igazán hálás vagyok a Cube-nak, amiért végre debütáltatta együtt a srácokat. Annyira szurkoltam nekik, hogy együtt maradhassanak mind a tízen, hogy először végig nézve a Gorilla-t szinte elsírtam magam.
Sok sikert kívánok a srácoknak, remélem, hogy jó menedzserük van, aki mindent megtesz, hogy ez a tíz csoda felkerüljön a legjobbak közé.
2016. október 11. 19:12
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Imádom a számot és a MV-t is, nem csalódtam bennük.
2016. október 11. 19:56
Amennyire utálom a Cube-ot, ez a dal annyira tetszik.
Majd az albumra is mindenképp sort kerítek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: