WINGS címre keresztelt második stúdióalbumával és új videoklippel tért vissza a BTS.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatért a BTS
2016. október 10. 15:55
Nagyon király lett az album! Imádom őket!!!!
Nagyon boldog vagyok hogy újra Comebackeltek
2016. október 10. 16:05
Eddigi legjobb combackjüket hozták össze. A Blood Sweat and Tears MV-je valami fantasztikus lett : D Ritka dolgok egyike de az albumon lévő 15 dalból mindegyik tetszik, külön örülök a szóló daloknak mert végre mindegyik tag megcsillogtathatta hogy mit tud. Imádom őket
2016. október 10. 16:21
Ezeknek a fiúknak nagyon sok mindent köszönhetek, egyszerűen imádom őket és nagyon remélem hogy az MMT elhozza őket ide is^^
2016. október 10. 16:33
|
|
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline
|
Már vártam a visszatérést imádom őket.
2016. október 10. 16:43
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Hát ez az MV valami zseniális lett. Imádom ezt a számot már most. A többi dal is eszméletlen jó lett. És jó ez a megoldás hogy vannak külön szóló számaik. Egyik legjobb comback-juk lett.
2016. október 10. 16:46
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon videóklipet hoztak össze.
2016. október 10. 16:57
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Egyszerűen lenyűgöztek (most is) annyira jó lett, nagyon tetszik a koncepció, a klipp is a szám is, az album maga is fantasztikus.
❤
2016. október 10. 17:40
Nem, nem.Itt valami félre értés történt. Ez nem egy comeback, ez egy ... MESTERMŰ.
Főleg Jimin és Kook szólói. ^^
2016. október 10. 18:09
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
A Blood, Sweat & Tears abszolút kedvencem lett (az a klip omg) de a Cypher pt.4-et is imádom, a szólók pedig szintén eszméletlenek lettek, és egyúttal minden tag 'csilloghatott'. Külön tetszett, hogy Hobi-nak sokkal több része lett a megszokottnál. + RKiara-val nagyon egyetértek. ARMY FIGHTING
2016. október 10. 18:54
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
Nagyon örülök a sikerüknek hogy ilyen sok pozitív visszajelzés érkezett.Megérdemlik a sikert. Az album pedig a kedvencem lett, nagyon őszinte és csodálatos, mintha egy teljesen más világba csöppene az ember. Az ő világukba.
2016. október 10. 20:05
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
ahh nem leszek ezzel népszerű, tudom, de őszintén szólva jobban szerettem a hiphop BTS-t, mint ezt a tök nyálas cuccot... még az ineedu elment, de ezekkel a teóriákkal meg a hatásvadász, de hiteltelen klipekkel és számokkal nekem teljesen elvágták magukat, az is hozzájárul mondjuk, hogy mostanában mindenki csak őket ismeri ><" adtam egy esélyt a dalnak, az elején tetszett is, de aztán jött ez az indokolatlan magas hangon indokolatlanul fájdalmas szenvedés, meg a klip, és ez a képezetlen, nevetséges komolyzenei betét végképp totál kész
a shinee cbről még cikk sincs :cc
de azért adom a kpop elharapódzását :3
a shinee cbről még cikk sincs :cc
de azért adom a kpop elharapódzását :3
2016. október 10. 20:11
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nagyon vártam a comebackjüket (bár mostanában túl sok csapatomnak van cbje) és megérte, nem csalódtam bennük, sőt, ismét megleptek valamivel.
Imádom a klippet (megint nem értek semmit, lol), az album is nagyon jó lett, imádom a szólószámokat is. Bár nekem a harmadik Cypher jobban tetszett, bár azt tényleg nagyon nehéz felülmúlni szerintem, de ez is jól sikerült.
Nálam ez az év comebackje, annyira egyben van az egész, hihetetlen.
Jah és nagyon jól néznek ki, annyira fura összehasonlítani a régebbi képeiket.
Yoongi fekete haja pedig az egyik legjobb dolog ebben a comebackben.
Nálam ez az év comebackje, annyira egyben van az egész, hihetetlen.
Jah és nagyon jól néznek ki, annyira fura összehasonlítani a régebbi képeiket.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: