2007-ben mutatta be a Disney félig animált, félig élőszereplős alkotását, ami ugyan hatalmas sikernek örvendett, ám a stúdió hosszasan hezitált, hogy beruházzon-e egy második epizódra is.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018-ban kerül a mozikba a Bűbáj folytatása
2016. október 10. 10:33
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 10. 10:45
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Meglepne, ha James Marsden a Westworld mellett bevállalná ezt. Egyébként meg ez a film úgy volt jó, ahogy volt, nem tudom, miért akarják ezt is folytatni, mikor szuper lezárása volt!
2016. október 10. 10:47
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
De jó, hogy még ebből is folytatást csinálnak.
2016. október 10. 21:40
Tetszett az első rész!
Csak azt remélem, hogy a másodikat sem fogják elszúrni.
2016. október 13. 15:39
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
"középpontjában pedig Giselle dilemmája áll, ugyanis megkérdőjelezni látszik a „boldogan élnek, amíg meg nem halnak”-ról szőtt álmait." Jaaj ne már! Ez a film így volt jó ahogy így boldogan befejeződött! Miért kell a folytatásnak pont erről szólnia?? Ha valami szomorú és depis film lesz belőle akkor tuti meg se nézem...
2017. április 23. 18:06
|
|
NightFurilloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 263825 offline
|
Igeeeeen*-* <3 Nagyon imádtam ez volt az első film, amit anyutól kaptam DVD-n <3 <3 Vagy 100x megnéztem és júúj nagyon jóó lesz a folytatás <3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: