A New York-i Comic-Conon idén is részt vett a Shadowhunters csapata. A rajongók legnagyobb örömére levetítették a második évad előzetesét és két részletét is, továbbá bejelentésre került a folytatás időpontja is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen lesz a Shadowhunters folytatása
2016. október 10. 07:58
2016. október 10. 08:28
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Engem ez a Clary baromira irritál... Megöl totál véletlen valamit, aztán már azt hiszi, ő sérthetetlen badass. Jó, hogy végre ott van Jocelyn, hogy helyretegye.
Btw, király a Malec-szál, meg minden, tudom, több sorozatnézőnek ez az álma, hogy csak róluk szóljon az egész sorozat, de láttam már az Arrowt tönkremenni egy nézők által kiprovokált szerelmi szál miatt, szóval remélem, itt nem vetik el a sulykot a készítők.
Btw, király a Malec-szál, meg minden, tudom, több sorozatnézőnek ez az álma, hogy csak róluk szóljon az egész sorozat, de láttam már az Arrowt tönkremenni egy nézők által kiprovokált szerelmi szál miatt, szóval remélem, itt nem vetik el a sulykot a készítők.
2016. október 10. 14:53
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Juuj, imádtam ezt a könyvsorozatot. <3 (még most is. ^^)
Viszont én nem ezt a sorozatot láttam a könyv alapján. Na, lehet elkezdem nézni.
Viszont én nem ezt a sorozatot láttam a könyv alapján. Na, lehet elkezdem nézni.
2016. október 10. 16:32
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Már nagyon várom♥
Nekem különösen tetszik, hogy nem így zajlanak az események, mint a könyvben, így azok számára is tartogathat meglepetést, akik esetleg már olvasták.
Nekem különösen tetszik, hogy nem így zajlanak az események, mint a könyvben, így azok számára is tartogathat meglepetést, akik esetleg már olvasták.
2016. október 10. 17:54
Annyira várom már
Imádtam az 1. évadot is, de azért látszik, hogy sokat fejlődtek azóta. Főleg a Clary/Izzy jelenetnél jön ki szerintem, azt nagyon profin megcsinálták
2016. október 10. 18:15
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
A könyveket olvastam és imádtam <3 Plusz a filmet is
A sorozatot nem kezdtem el,mivel nem igazán jönnek ât a színészek..Pontosabban,akik Clary-t és Jace-t alakítják..Akármennyit is nézem a csávót egyáltalán nem jön ât Jace
Ettől függetlenül még lehet hogy adok neki egy esélyt és lehet hog, még a véleményem is változni fog..
2016. október 11. 15:23
Már hihetetlenül várom, nagyon jó volt az előzetes.
2016. október 12. 16:01
|
Disney fan 21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 248328 offline
|
Aawwwwwhhhhh❤️
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: