Az esetleges nyers stílusért elnézéseteket kérem, sajnos ilyen ember vagyok a való életben is, úgyhogy bocsássátok meg!
15 ritka történelmi fotó – III. rész (18+)
2016. október 09. 15:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Wow, látom nagyon kétértelműen fogalmaztam, de sebaj, helyre tesszük a dolgokat.
Én személy szerint abszolút nem helyeslem az erőszakot és az egymás elleni agresszivitásunkat. Rengeteg olyan helyes gondolatot fogalmaztatok meg, amivel 100%-osan egyetértek, de a probléma ott kezdődik, hogy én ezeket nem írtam le, sőt nem is gondoltam rájuk. Túlgondoltatok egy egyszerű kijelentést, hiszen én csak annyit írtam, hogy ugyanolyan joggal lehetne pl. Maót szidni és "s*ggnek" titulálni, holott jóval több ember haláláért volt felelős, ennyi.
Nem kell belegondolni olyan gondolatokat, amiket le sem írtam, így a sok hosszú hozzászólásra érdemben nem is tudnék reagálni, hiszen egyetértek a gondolatok többségével, tehát nem tudok mire rácáfolni. Egyébként nem vagyok jobban jártas a témában (az a hidegháború lenne sokkal inkább), csupán csak a középiskolában tanultakra támaszkodom. És, csakhogy tisztába tegyük a dolgokat egyáltalán nem védem Hitlert, de az tény (és írhattok litániát, attól még tény marad), hogy voltak nála sokkal nagyobb gazfickók is a történelem során. Voltaképp erre igyekeztem rávilágítani, és nem védeni, mint ahogyan néhány hozzászóló azt gondolja. Ez csak egy adat, egy tény. Vicces, hogy egy ilyen szimpla objektív kijelentésekből miket szűrtetek le.
Számomra nagyon érdekes volt mindig is a történelem azon része, ami Hitler nevéhez köthető. Egy igazi manipulatív dög volt, aki képes volt szónoki beszédekkel behülyíteni az embereket, mellette pedig igazán érdekes politikát folytatott. Érdekes téma, szívesen olvasok róla, de ez még mindig nem egyenlő azzal a kijelentéssel, hogy védem. Ettől függetlenül még mindig kitartok az álláspontom mellett, hogy a "s*gg" jelzőt egy olyan fiatal fórumozó írta, aki valószínűleg érintőlegesen tanult Hitler politikai berendezkedéséről, így nincsen részletesebb, komolyabb rálátása e témát illetően. Ennyit, óhajtottam volna igazából megosztani veletek, semmi többet.
Az esetleges nyers stílusért elnézéseteket kérem, sajnos ilyen ember vagyok a való életben is, úgyhogy bocsássátok meg!
2016. október 09. 16:03
2., 7., 12., 13. Nem is tudom, melyik rázott meg jobban.
2016. október 09. 16:08
|
|
AquaWolfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.17. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 257150 offline
|
Régebben jobbak voltak a játszóterek,mint most.
A faluba ahol lekom ott is lebontották mindkettőt mondván nem biztonságos,pedig az volt.
Lina Medina pedig tök durva,nemtudomom hogy nem halt bele egy ilyen kicsi lány a szülésbe.
A faluba ahol lekom ott is lebontották mindkettőt mondván nem biztonságos,pedig az volt.
Lina Medina pedig tök durva,nemtudomom hogy nem halt bele egy ilyen kicsi lány a szülésbe.
2016. október 09. 17:45
Számomra is a Ku Klux Klános fotó a legborzongatóbb... Elég ránézni, kiráz a hideg.
2016. október 09. 20:02
|
|
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline
|
ahw imádom ezt a cikksorozatot
2016. október 11. 16:39
Komolyan jó néha ilyen cikkeket is olvasni az oldalon. A legtöbb fotó enyhe sokk volt számomra, amit igaz, sejtettem előre, de... akkor is muszáj volt megnyitnom, na.
Kicsit elgondolkodtató, hogy nem csak most, a mi időnkben hajlandóak ocsmány dolgokra az emberek, hanem már több évtizede, évszázada is akadt brutális példa rá, miket képesek megtenni önös érdekből.
Kicsit elgondolkodtató, hogy nem csak most, a mi időnkben hajlandóak ocsmány dolgokra az emberek, hanem már több évtizede, évszázada is akadt brutális példa rá, miket képesek megtenni önös érdekből.
2016. október 11. 18:04
Még mindig ez az a cikksorozat, ami miatt érdemes feljönnöm stairtyra. Ez a rész most talán a szokványosnál is elgondolkodtatóbb és bizarrabb, durvább volt. Áh, annyira elmondhatatlanul imádom az ilyen cikkeket. *w*
Hihetetlen, hogy mikre, milyen szörnyűségekre képes az ember. ><
Hihetetlen, hogy mikre, milyen szörnyűségekre képes az ember. ><
2016. október 12. 18:08
|
RRavenclawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.03. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 253711 offline
|
Az előző kommentekre reagálva: nem értek eget azzal, hogy a holokauszt túl van hype-olva. Tény és való, hogy rengeteg feldolgozása volt már (és lesz is még), és gyakran előjön, mint téma. De szerintem azt, - hogy egyáltalán eljuthatott oda az emberiség, hogy több millió embert pusztán a származása miatt brutális módon legyilkoljanak, és, hogy ilyen fokú gyűlölet és borzalom kiváltásához, majdnem hogy csak meggyőző szavak kellenek - nem lehet elégszer az emberek fejébe verni. Mert mondjuk lehet, hogy ti pont tájékozottak vagytok a témában, de az átlag nagyon nem. És tényleg, mindenkinek tudnia kell róla elrettentő példaként, hogy többet ne fordulhasson elő. Mert ugye valóban elég csak néhány elmebeteg, egy eszme, meg sok buta, megfélemlíthető, manipulálható ember.
Az már más téma, hogy a történelem során persze voltak még borzalmasabb, több emberáldozatot követelő események, és azokról is ugyanolyan fontos lenne hallanunk, de a holokausztban egész Európa érintett, nem is volt olyan régen, sokkal több a dokumentum, forrás, és túlélők, olyanok, akik közelről tapasztalták az eseményeket, még most is vannak köztünk. Ezért állhat ez közelebb hozzánk, ezért van inkább ez hype-olva.
Az már más téma, hogy a történelem során persze voltak még borzalmasabb, több emberáldozatot követelő események, és azokról is ugyanolyan fontos lenne hallanunk, de a holokausztban egész Európa érintett, nem is volt olyan régen, sokkal több a dokumentum, forrás, és túlélők, olyanok, akik közelről tapasztalták az eseményeket, még most is vannak köztünk. Ezért állhat ez közelebb hozzánk, ezért van inkább ez hype-olva.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2016. október 15. 06:28
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Arcee23 @ 2016.10.08. 15:51)
Úgy tudom, szegény elefántot először leejtették és eltört valamilye. Csak másodszorra sikerüt felemelni. 
Eltört?? :0 :3
2016. október 15. 13:52
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Istenem, ezek engem annyira megráznak.
Annyira durva hogy manapság bele sem gondolnak az emberek, hogy milyen szerencsések amiért nem akkoriban éltünk.
Rengeteg elnyomás volt, szabály amit ha nem tartasz be akkor könyörtelenül kitaszítanak, esetleg halálra ítélnek.
És ennél már csak az a durvább, hogy némely rokonunk ezeket átélte, és gyakorlatilag végignézte a világ fejlődését.
Elképesztő milyen dolgok voltak...nagyon szívszorító.
Annyira durva hogy manapság bele sem gondolnak az emberek, hogy milyen szerencsések amiért nem akkoriban éltünk.
Rengeteg elnyomás volt, szabály amit ha nem tartasz be akkor könyörtelenül kitaszítanak, esetleg halálra ítélnek.
És ennél már csak az a durvább, hogy némely rokonunk ezeket átélte, és gyakorlatilag végignézte a világ fejlődését.
Elképesztő milyen dolgok voltak...nagyon szívszorító.
2016. október 15. 18:42
Végre végre megint egy olyan cikk starityn, amit érdemes elolvasni. Remek lett ez is, mint ahogy a sorozat eddigi két darabja. Rengeteg szörnyűség történt a történelem során. Borzasztó népirtások, elképesztő megbélyegzések, abszurd eszmék. A Ku Klux Klan kép hihetetlen, hogy valós, mintha egy horrorfilmből fotózták volna ki. A kongói férfi, aki csak darabjait kapta vissza kislányának...ez az igazi emberi kegyetlenség. És ez a mai világunkban is ugyanúgy él az emberekben. Ma is van vallás, faj miatti népirtás illetve agyament eszmék miatti emberölések (gondolván például a különböző terrorista szervezetek akcióira). Szóval sajnálatos módon tény, hogy míg emberi lény van ezen a bolygón addig ezek folytatódni is fognak.
2016. október 16. 09:51
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Na, én az ilyen cikkek miatt vagyok még fenn Starityn
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.