Starity

15 ritka történelmi fotó – III. rész (18+)

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 09. 15:55 #41
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Wow, látom nagyon kétértelműen fogalmaztam, de sebaj, helyre tesszük a dolgokat. laugh.gif Én személy szerint abszolút nem helyeslem az erőszakot és az egymás elleni agresszivitásunkat. Rengeteg olyan helyes gondolatot fogalmaztatok meg, amivel 100%-osan egyetértek, de a probléma ott kezdődik, hogy én ezeket nem írtam le, sőt nem is gondoltam rájuk. Túlgondoltatok egy egyszerű kijelentést, hiszen én csak annyit írtam, hogy ugyanolyan joggal lehetne pl. Maót szidni és "s*ggnek" titulálni, holott jóval több ember haláláért volt felelős, ennyi. smileeee.gif Nem kell belegondolni olyan gondolatokat, amiket le sem írtam, így a sok hosszú hozzászólásra érdemben nem is tudnék reagálni, hiszen egyetértek a gondolatok többségével, tehát nem tudok mire rácáfolni. Egyébként nem vagyok jobban jártas a témában (az a hidegháború lenne sokkal inkább), csupán csak a középiskolában tanultakra támaszkodom. És, csakhogy tisztába tegyük a dolgokat egyáltalán nem védem Hitlert, de az tény (és írhattok litániát, attól még tény marad), hogy voltak nála sokkal nagyobb gazfickók is a történelem során. Voltaképp erre igyekeztem rávilágítani, és nem védeni, mint ahogyan néhány hozzászóló azt gondolja. Ez csak egy adat, egy tény. Vicces, hogy egy ilyen szimpla objektív kijelentésekből miket szűrtetek le. laugh.gif Számomra nagyon érdekes volt mindig is a történelem azon része, ami Hitler nevéhez köthető. Egy igazi manipulatív dög volt, aki képes volt szónoki beszédekkel behülyíteni az embereket, mellette pedig igazán érdekes politikát folytatott. Érdekes téma, szívesen olvasok róla, de ez még mindig nem egyenlő azzal a kijelentéssel, hogy védem. Ettől függetlenül még mindig kitartok az álláspontom mellett, hogy a "s*gg" jelzőt egy olyan fiatal fórumozó írta, aki valószínűleg érintőlegesen tanult Hitler politikai berendezkedéséről, így nincsen részletesebb, komolyabb rálátása e témát illetően. Ennyit, óhajtottam volna igazából megosztani veletek, semmi többet.

Az esetleges nyers stílusért elnézéseteket kérem, sajnos ilyen ember vagyok a való életben is, úgyhogy bocsássátok meg! smileeee.gif
2016. október 09. 16:03 #42
- törölt felhasználó -    
2., 7., 12., 13. Nem is tudom, melyik rázott meg jobban. unsure.gif
2016. október 09. 16:08 #43
AquaWolf
AquaWolf
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 10
Csatolások: 0
Azonosító: 257150
Régebben jobbak voltak a játszóterek,mint most.
A faluba ahol lekom ott is lebontották mindkettőt mondván nem biztonságos,pedig az volt.
Lina Medina pedig tök durva,nemtudomom hogy nem halt bele egy ilyen kicsi lány a szülésbe. ohmy.gif
2016. október 09. 17:45 #44
- törölt felhasználó -    
Számomra is a Ku Klux Klános fotó a legborzongatóbb... Elég ránézni, kiráz a hideg.
2016. október 09. 17:47 #45
- törölt felhasználó -    
Megrázó cikksorozat. ://
2016. október 09. 20:02 #46
wewearblack
wewearblack
banshee queen

StátuszI ignore the pain ‘cause the pain will never stop
Hozzászólás: 1389
Csatolások: 72
Azonosító: 258531
ahw imádom ezt a cikksorozatot
2016. október 10. 20:59 #47
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
7., 12., 13. nagyon durva abból is a 7-es, ami szinte hihetetlen, hogy emberek ilyen gonoszságot képesek elkövetni!!!
2016. október 11. 16:39 #48
- törölt felhasználó -    
Komolyan jó néha ilyen cikkeket is olvasni az oldalon. A legtöbb fotó enyhe sokk volt számomra, amit igaz, sejtettem előre, de... akkor is muszáj volt megnyitnom, na.
Kicsit elgondolkodtató, hogy nem csak most, a mi időnkben hajlandóak ocsmány dolgokra az emberek, hanem már több évtizede, évszázada is akadt brutális példa rá, miket képesek megtenni önös érdekből.
2016. október 11. 18:04 #49
- törölt felhasználó -    
Még mindig ez az a cikksorozat, ami miatt érdemes feljönnöm stairtyra. Ez a rész most talán a szokványosnál is elgondolkodtatóbb és bizarrabb, durvább volt. Áh, annyira elmondhatatlanul imádom az ilyen cikkeket. *w*
Hihetetlen, hogy mikre, milyen szörnyűségekre képes az ember. ><
2016. október 11. 19:49 #50
Vanus94
Vanus94
visszatérő vendég

StátuszIf you have Ghost you have everything.
Hozzászólás: 225
Csatolások: 170
Azonosító: 162205
Nagyon jó cikk, ebben legalább értelmes és elgondolkodtató dolgokról olvashat az ember.
2016. október 12. 14:27 #51
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
A Ku Klux Klanos durva! ohmy.gif
2016. október 12. 18:08 #52
RRavenclaw
RRavenclaw
új tag

StátuszA kedvencek közt nincs sorrend!
Hozzászólás: 28
Azonosító: 253711
Az előző kommentekre reagálva: nem értek eget azzal, hogy a holokauszt túl van hype-olva. Tény és való, hogy rengeteg feldolgozása volt már (és lesz is még), és gyakran előjön, mint téma. De szerintem azt, - hogy egyáltalán eljuthatott oda az emberiség, hogy több millió embert pusztán a származása miatt brutális módon legyilkoljanak, és, hogy ilyen fokú gyűlölet és borzalom kiváltásához, majdnem hogy csak meggyőző szavak kellenek - nem lehet elégszer az emberek fejébe verni. Mert mondjuk lehet, hogy ti pont tájékozottak vagytok a témában, de az átlag nagyon nem. És tényleg, mindenkinek tudnia kell róla elrettentő példaként, hogy többet ne fordulhasson elő. Mert ugye valóban elég csak néhány elmebeteg, egy eszme, meg sok buta, megfélemlíthető, manipulálható ember.
Az már más téma, hogy a történelem során persze voltak még borzalmasabb, több emberáldozatot követelő események, és azokról is ugyanolyan fontos lenne hallanunk, de a holokausztban egész Európa érintett, nem is volt olyan régen, sokkal több a dokumentum, forrás, és túlélők, olyanok, akik közelről tapasztalták az eseményeket, még most is vannak köztünk. Ezért állhat ez közelebb hozzánk, ezért van inkább ez hype-olva.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2016. október 15. 06:23 #53
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Igazán érdekes képek.Gratulálok a cikk irójának! smileeee.gif
2016. október 15. 06:28 #54
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Idézet (Arcee23 @ 2016.10.08. 15:51)
Úgy tudom, szegény elefántot először leejtették és eltört valamilye. Csak másodszorra sikerüt felemelni. sad.gif

Eltört?? :0 :3
2016. október 15. 08:45 #55
- törölt felhasználó -    
A 7-es valami elképesztő... sad.gif
2016. október 15. 13:52 #56
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Azonosító: 234227
Istenem, ezek engem annyira megráznak.
Annyira durva hogy manapság bele sem gondolnak az emberek, hogy milyen szerencsések amiért nem akkoriban éltünk.
Rengeteg elnyomás volt, szabály amit ha nem tartasz be akkor könyörtelenül kitaszítanak, esetleg halálra ítélnek.
És ennél már csak az a durvább, hogy némely rokonunk ezeket átélte, és gyakorlatilag végignézte a világ fejlődését.
Elképesztő milyen dolgok voltak...nagyon szívszorító.
2016. október 15. 18:42 #57
- törölt felhasználó -    
Végre végre megint egy olyan cikk starityn, amit érdemes elolvasni. Remek lett ez is, mint ahogy a sorozat eddigi két darabja. Rengeteg szörnyűség történt a történelem során. Borzasztó népirtások, elképesztő megbélyegzések, abszurd eszmék. A Ku Klux Klan kép hihetetlen, hogy valós, mintha egy horrorfilmből fotózták volna ki. A kongói férfi, aki csak darabjait kapta vissza kislányának...ez az igazi emberi kegyetlenség. És ez a mai világunkban is ugyanúgy él az emberekben. Ma is van vallás, faj miatti népirtás illetve agyament eszmék miatti emberölések (gondolván például a különböző terrorista szervezetek akcióira). Szóval sajnálatos módon tény, hogy míg emberi lény van ezen a bolygón addig ezek folytatódni is fognak.
2016. október 16. 09:51 #58
emma1234567890
emma1234567890

StátuszKi itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel
Hozzászólás: 745
Azonosító: 196652
Na, én az ilyen cikkek miatt vagyok még fenn Starityn
2016. október 16. 15:54 #59
Rose8
Rose8
új tag

StátuszNutella ❤
Hozzászólás: 21
Azonosító: 259528
Nagyon elgondolkodtató cikksorozat. Borzalmas dolgok zajlottak a történelemben. Sajnos a jelenben sem kevésbé más a helyzet...
2016. október 17. 16:52 #60
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Nagyon jók a képek, köszi!
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!