Victoria Beckhamet sokan a Spice Girls nevű lánybanda tagjaként ismerik. A csapat felbomlása után Victoria ruhatervezésbe kezdett, így ma ő az egyik legsikeresebb designer a hírességek körében. A gyönyörű divattervező most elárulta rajongóinak szépségtitkát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezért ilyen gyönyörű Victoria Beckham bőre
2016. október 08. 08:05
2016. október 08. 13:13
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Most akkor mennyek le a piacra és vásároljam fel az egész halkészletet?
2016. október 08. 15:51
hát akinek van pénze, vegye meg az egyik legdrágább halat a piacon, hogy minden nap falatozzon belőle...
2016. október 08. 17:22
Lehet tényleg jó a bőrnek a lazac, mert nagyon egészséges, de sajnos kevés ember engedheti meg magának, hogy napi szintem ilyet egyen.
2016. október 08. 17:42
Valóban szép bőre van. Lehet tényleg a lazactól. Na de ki az, akinek van annyi felesleges pénze, hogy minden nap lazacot vegyen és egyen?
2016. október 09. 12:44
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Én utálom a halat, úgyhogy nekem más egészséges étellel kell táplálkoznom
De a pattanásaim ellen és a bőröm szépségéért megveszem a szappanokat és a drágább krémeket is.
Csak a harcsapaprikást eszem meg, a többi haltól rosszul vagyok...
Amúgy nagyon szép bőre van Vici-nek!!!
De a pattanásaim ellen és a bőröm szépségéért megveszem a szappanokat és a drágább krémeket is.
Csak a harcsapaprikást eszem meg, a többi haltól rosszul vagyok...
Amúgy nagyon szép bőre van Vici-nek!!!
2016. október 09. 19:44
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
A lazac amúgy szerintem csak itthon ilyen drága, ahol lehet őket halászni, ott sokkal olcsóbb. De szerintem ezek a tippek, trükkök nem igazán hasznosak, főleg ha sztároktól kapja az ember, mert ők kb hetente járnak kozmetikusokhoz, meg drágábbnál drágább arckezelésekre. A legtöbb amit a bőrödért tehetsz, az az, ha:
1. Naponta legalább 2x alaposan megtisztítod
2. Olyan kencéket használsz, amik a te bőrtípusodnak megfelelnek (ha száraz a bőröd kerüld a szárító termékeket, ha zsíros akkor pedig a nehéz, olajos termékeket) illetve ha minél kevesebb benne az színezék, illatanyag és a káros adalék
3. Tonizálj, hidratálj (ha zsíros a bőröd, akkor is kell a hidratálás, vannak zsíros bőrre valók is), ugyanis a megfelelően hidratál bőr jobban ellenáll a külső hatásoknak, kevésbé sérülékeny így pedig kevesebb kórokozó jut be, ami gyulladást okozhat.
4. A táplálkozás valóban sokat segíthet, de mit igen helyett a mit ne egyélre figyelj, ami a bőrön gyulladást tud okozni, az főleg a cukor, tojás az olaj és/vagy fűszeres ételek.
1. Naponta legalább 2x alaposan megtisztítod
2. Olyan kencéket használsz, amik a te bőrtípusodnak megfelelnek (ha száraz a bőröd kerüld a szárító termékeket, ha zsíros akkor pedig a nehéz, olajos termékeket) illetve ha minél kevesebb benne az színezék, illatanyag és a káros adalék
3. Tonizálj, hidratálj (ha zsíros a bőröd, akkor is kell a hidratálás, vannak zsíros bőrre valók is), ugyanis a megfelelően hidratál bőr jobban ellenáll a külső hatásoknak, kevésbé sérülékeny így pedig kevesebb kórokozó jut be, ami gyulladást okozhat.
4. A táplálkozás valóban sokat segíthet, de mit igen helyett a mit ne egyélre figyelj, ami a bőrön gyulladást tud okozni, az főleg a cukor, tojás az olaj és/vagy fűszeres ételek.
2016. október 09. 20:55
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
meg ezeket nem ő mondja, csak így jobban lehet manipulálni az embereket. Ennél már csak az jobb, ha az újságban azt írják, hogy a sztárok fogyókúrás tippjei. Lehet köze sincs annak a fogyókúrának az ott megnevezett sztárhoz.
2016. október 11. 21:42
|
|
Honeythiefúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 259228 offline
|
A második photoshop-mentes képen már nem olyan szép a bőre lol :DDD Ami érthető, hisz nem fiatal már. Szerény véleményem szerint meg ehetne többet mert elég soványka. (vagy csak a testalkat)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.