Nézd meg, kedvenc sztárod hány évesen bújt középiskolás szerepbe a film kedvéért!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen idősek voltak kedvenc sztárjaid, amikor középiskolást alakítottak
2016. október 07. 21:20
|
|
eszter200224új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 237563 offline
|
PLL! ❤ The Vampire Diaries! Lucy és Shay egyáltalán nem néz ki annyinak amennyi!
2016. október 07. 21:23
Nem semmi! Néhányat tudtam de a többin nagyon meglepődtem!
2016. október 07. 21:33
Hihetetlen, hogy mennyi évet le tudnának tagadni. Főleg Ashley, aki mintha semmit sem változott volna az elmúlt 10 év alatt.
2016. október 07. 22:11
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Hát a vége kicsit félreinformáló lett. A TVD-ben Stefan 17 évest játszott, nem 16-ot. De ez még mindig nem akkora fail, mint az, hogy képes voltál, kedves cikkíró, 16 évesnek írni Damont, miközbe többször is elhangzott a sorozatba, hogy 22 éves volt, mikor vámpír lett. Legközelebb ezeknek jobban utánanézhetnél, mielőtt ekkora hülyeséget írsz...
2016. október 07. 23:14
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Egy kettő sztáron látszott hogy több mint ahány évest játszott.
2016. október 08. 01:17
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
háát Damonnél kia francot érdekel mennyi volt?
Mikor megjelent a sorozatban már azon nyomban beleszerettem! *-* Ach én sexy Damonom!
Dylan meg elég kisfiús amugyis... most kezd talán egy picurkát megférfiasodni talán..szóval
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: