A Pretty Little Liars újbóli képernyőre kerüléséig még hosszú hónapokat kell várnunk, ám minden jel arra utal, hogy a várakozásunk egy izgalmakban bővelkedő fináléban fizetődik ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
PLL: CeCe is visszatér a folytatásban?
2016. október 07. 15:41
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 07. 16:32
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Nem hiszem hogy Aria az..
Gondoltam hogy visszafog térni, elvégre annak kikell egyszer derülnie hogy hogy halt meg ( ha egyáltalán meghalt, én azt is el tudom képzelni hogy még él.. ) szóval nem lepett meg annyira
Gondoltam hogy visszafog térni, elvégre annak kikell egyszer derülnie hogy hogy halt meg ( ha egyáltalán meghalt, én azt is el tudom képzelni hogy még él.. ) szóval nem lepett meg annyira
2016. október 07. 16:54
Jó lenne megint CeCe-t látni. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Sztem nem Aria az!
Sztem nem Aria az!
2016. október 07. 17:22
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Én sem hiszem hogy Aria lenne az, de lehet pont ezért lesz ő mert szinte senki nem gondol már rá. :DDD
2016. október 07. 17:36
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Szerintem Spencer sérült a legjobban "A" által.
A PLL-ben senkiről sem biztos, hogy halott, ameddig nem láttuk a hullát (és sokszor még akkor sem, ha láttuk). Örülnék, ha újra szerepelne.
A PLL-ben senkiről sem biztos, hogy halott, ameddig nem láttuk a hullát (és sokszor még akkor sem, ha láttuk). Örülnék, ha újra szerepelne.
2016. október 07. 23:03
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Hát az egészen biztos legalábbis számomra, hogy Nem Aria ÜberA. Ő is ugyanúgy megélte azokat a szörnyűségeket, mint a többi lány, de hogyha meg mégis ő lenne, akkor ennek a sorozatnak nagyon rossz befejezése lenne, főleg még akkor, ha CeCe és még akkor pluszba Elliot is visszajönne, nagyon remélem, hogy nem fogja ezt Marlene megcsinálni!
2016. október 08. 18:53
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Komolyan itt már semmi sem biztos. Mondjuk gondoltam arra a teóriára, hogy CeCe él. És biztos, hogy nem Aria A.D, mert ott volt a lányokkal, mikor valaki Jennát elvitte.
2016. október 09. 10:46
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem lenne butaság, hogy valóban Aria az új zakalató, de eléggé ellentmondásos, plusz, nem hiszem, hogy ilyen húzással „tönkretennék" a sorozatot, de főleg Aria karakterét.
2016. október 09. 17:00
|
|
Esztii99Evisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.28. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 256689 offline
|
Idézet (XIXO tea @ 2016.10.09. 13:16)
De ha Cece meghalt, akkor most feltámadt vagy mi az isten?!?? xdd
Gondolom egy flashback erejéig fog visszatérni..
2016. október 09. 19:39
Szerintem nem fogják az egyik lányt berakni über a-nek. Szerintem annak a rajongótábornak nagyon nagy pofon lenne, és csak rossz szájízzel zárulna a sorozat számukra.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: