Sellő tetemet dobott ki magából a tenger Angliában?
2016. október 08. 14:57
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
De ettől függetlenül lehet, hogy igazi, hisz ki tudja. Ráadásul elég élethűek a szemei..
2016. október 08. 15:14
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ez kamu, látszik az uszunyán, hogy mű, meg az egész test aránytalan
2016. október 08. 17:34
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Hát hihető... ha csak az uszonya nem...
2016. október 08. 17:38
Nem tartom valószínűleg, hogy léteznének sellők. Ez a kép meg.. Elég mű..
2016. október 08. 18:47
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Egyrészt ez vagy kamu, tehát valaki nagyon szeret szórakozni. De ha tényleg valódi, akkor miért hiszik azt, hogy sellő? Igen, a tengerek, óceánok 95%-a felfedezetlen, de miért kell egyből azt hinni, hogy ez egy ember és egy hal keveréje (vagy ahogy az emberek nevezik: sellő).
Amúgy Kitti45, te már látt sellőt, vagy honnan tudod, hogy néz ki? Meg azért ezt így állítani, hogy léteznek...
Amúgy Kitti45, te már látt sellőt, vagy honnan tudod, hogy néz ki? Meg azért ezt így állítani, hogy léteznek...
2016. október 09. 00:45
|
|
krisz5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 244321 offline
|
En ezt azt mondom h nincsenek sellok de ez tuti nem az..erdekes h mindene rothadasnak indult csak a szemgolyoja nem vagy mi az ott..olyan mint egy szilva..az uszonya kb tok mu..kicsit erdekes
2016. október 09. 11:31
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Nagyon érdekes cikk lett, de nem igazán tudom eldönteni, hogy mit gondoljak erről.
A farka elég érdekesen fest. Nem igazán mondanám rá, hogy valódi.
A farka elég érdekesen fest. Nem igazán mondanám rá, hogy valódi.
2016. október 09. 12:42
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
Kedves eszter05! mint már írtam van több DOKUMENTUM (hangsúly a dokumentum szó alatt) film van róluk, néhányat láttam is, de azt valószínűsíteni tudom, hogy ez nem igazi, hiszen kukazsákból van az uszonya
De nem kell rögtön azt hinni, hogy nem léteznek!
https://www.google.hu/search?q=sell%C5%91k+a+megtal%C3%A1lt+test&rlz=1C1BLWB_enHU558HU558&oq=a+sell%C5%...chrome&ie=UTF-8
Tessék itt a link!
De nem kell rögtön azt hinni, hogy nem léteznek!
https://www.google.hu/search?q=sell%C5%91k+a+megtal%C3%A1lt+test&rlz=1C1BLWB_enHU558HU558&oq=a+sell%C5%...chrome&ie=UTF-8
Tessék itt a link!
2016. október 09. 12:52
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Fake.... Emlékeztek a NatGeo dokumentumfilmjére (Mermaids, the new evidence)? Egészen beleillene....
2016. október 09. 12:55
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Hát én már nem tudom mit higgyek, végül is hinni Istenbe kell vs a templomba tök mindegy!!!
Lehetséges, hogy valóban léteztek nagyon régen, de az hihetőbb, hogy csak műanyagból meg alufóliából és farudakból van összekovácsolva...
Érdekes a cikk, de mi köze van a sztársághoz??? A sellők mióta sztárok!?!?
Sok helyen olvastam ilyen babonákról, szerintem nincsenek, de ez csak az én véleményem, attól még lehet, hogy lehetnek, de max 1%-ban!
Lehetséges, hogy valóban léteztek nagyon régen, de az hihetőbb, hogy csak műanyagból meg alufóliából és farudakból van összekovácsolva...
Érdekes a cikk, de mi köze van a sztársághoz??? A sellők mióta sztárok!?!?
Sok helyen olvastam ilyen babonákról, szerintem nincsenek, de ez csak az én véleményem, attól még lehet, hogy lehetnek, de max 1%-ban!
2016. október 09. 14:42
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
sellők NEM léteznek!
Nincs olyan hal,ami félig ember,és nincs olyan ember,aki félig hal!
Idézet a cikkből:
vízi világunk csak 5%-át fedeztük fel, s mit rejt a maradék 95%, még mindig rejtély.
Ja,ez a lény abból a bizonyos 95%-ból való
Nincs olyan hal,ami félig ember,és nincs olyan ember,aki félig hal!
Idézet a cikkből:
vízi világunk csak 5%-át fedeztük fel, s mit rejt a maradék 95%, még mindig rejtély.
Ja,ez a lény abból a bizonyos 95%-ból való
2016. október 09. 14:45
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Evelin1D | Tegnapelőtt, 17:01
TENGERI SZERZETES!! _nevet.gif
Hú,bakker,hogy ez nekem miért nem jutott eszembe:D
Amúgy meglepő a hasonlóság köztük:D
TENGERI SZERZETES!! _nevet.gif
Hú,bakker,hogy ez nekem miért nem jutott eszembe:D
Amúgy meglepő a hasonlóság köztük:D
2016. október 09. 19:19
|
|
Honeythiefúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 259228 offline
|
Jééé az uszonya olyan mint a kukás zacsi xDD Valszeg a tag halloweeni dekorjaihoz van köze. Azért elbeszélgetnék azzal a tudóssal aki nekiáll egy ilyen egyértelműen kamu dolog vizsgálatához. :'DDD
2016. október 09. 19:29
Az uszonyáról messziről látszik, hogy kukás zsák, és az a rész, hogy a férfi halloween-i dekorokkal foglalkozik, igencsak jó magyarázatot szolgálhat erre az egész hülyeségre.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: