Sellő tetemet dobott ki magából a tenger Angliában?
2016. október 07. 15:28
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hogy ez mekkora kamu
A képről süt,hogy mű az egész, az uszonya lényegében egy szemeteszsák!!!!! Ettől függetlenül én hiszek abban,hogy élhetnek más lények is a Földön, amikről esetleg mi még nem tudunk, de ez egy hatalmas nagy KAMU!
2016. október 07. 15:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nekem elég kamunak tűnik, sőt mi több - mint ahogyan valaki említette a hozzászólásában - elég nylon, műanyagszerűnek néz ki a test uszonya. Személy szerint a sellők létezésében nem hiszek, bár abban teljes mértékben igazatok van, hogy az óceán élővilágának több mint 90%-át nem ismerjük, így biztosra nem állíthatom, hogy nincsen. Kár, hogy tavaly erről nem írtatok cikket, ugyanis ez biztosan nem egy sminkes, maszkmester kreációja. Az ilyen amorf, torz, "alien" jellegű holttestekről az a véleményem, hogy ezek nem földönkívüliek (függetlenül attól, hogy nagyon is hiszek a paleoasztronautikában), hanem sokkal inkább az emberi génsebészet, génmanipuláció végtelen variációinak eredményei. Mert bár kering a neten egy ezer éves videó, amiben állítólag földönkívülit boncolnak premierplánban , ám a véleményem az, hogy ez a valami szintén egy eltorzult emberi test, bár aztán ki tudja.
2016. október 07. 15:59
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.10.07. 15:35)
Kár, hogy tavaly erről nem írtatok cikket, ugyanis ez biztosan nem egy sminkes, maszkmester kreációja. Az ilyen amorf, torz, "alien" jellegű holttestekről az a véleményem, hogy ezek nem földönkívüliek (függetlenül attól, hogy nagyon is hiszek a paleoasztronautikában), hanem sokkal inkább az emberi génsebészet, génmanipuláció végtelen variációinak eredményei.
El nem tudom képzelni, mi az pontosan, de hihetetlen bizarrul néz ki... Ahogy láttam, a cikkben felmerült egy még hihetőnek titulálható lehetőség, miszerint egy szarvasembrió, amit valami félig megcsócsált. A nyúlványokból én is valami patás állatra tippelnék, de attól fentebb már számomra azonosíthatatlan.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. október 07. 16:13
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Szerintem kamu. Az uszony olyan, mint valami csillogó anyag.
2016. október 07. 16:15
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ugyan már, az ˝uszonyánál˝ látszik, hogy egy zsák van. Kamu az egész. Btw tavaly is olvastam ezt már valahol...
2016. október 07. 16:44
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Évente legalább 4 tucat ilyen "internetes szemét" bukkan fel ha nem több.Láttam már a Yetit is egy Alaszkai városba besétálni, sőt szürke kis földönkívülieket is kezet fogni emberrel....továbbá teleportáló szamaritánust Kínában, Beszélő tehenet Indiában és folytathatnám. Most meg elő rukkolnak Ariel holt testével...Ami elég érdekes...fizikai arányokkal rendelkezik.Továbbá pár belső szerve még piros illetve rózsaszínű míg a test többi része komoly rothadásba kezdett...A "bokálya" köré csavart zacskó maradvány is elég vicces. Ez megint valami unatkozó köcsög agy szüleménye aki a nézettségre hajazva tölti fel az ilyen videókat a netre. Gratulálok.
2016. október 07. 17:01
Az ilyen fajta "hírek" valóságalapjában 2 fajta auditórium hisz: gyerekek és ingerszegény életűek.
Naná hogy kamu az egész!
Naná hogy kamu az egész!
2016. október 07. 17:11
|
|
Queengirl01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 258939 offline
|
Evelin1D neeeeeeeeeeeee
2016. október 07. 17:13
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Valamilyen úton-módon figyelmeztethettek volna, hogy te bolond, ettől fel fog fordulni a gyomrod, ne nyisd meg vagy valami
Ettől függetlenül az egy szemeteszsák. Egész jó munka, már ami az összeillesztést illeti, de a holttestek nem ilyen fényesek, nem verik vissza a fényt. Ez meg úgy fénylik, mint az állat
Ettől függetlenül az egy szemeteszsák. Egész jó munka, már ami az összeillesztést illeti, de a holttestek nem ilyen fényesek, nem verik vissza a fényt. Ez meg úgy fénylik, mint az állat
2016. október 07. 17:16
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Szerintem ez a tetem kamu, viszont ettől függetlenül hiszek a létezésükben. Nyilván ha léteznek is sellők, nem olyanok, mint a mesékben. :'D
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.