Festett körmökkel jelent meg az Another Man partiján Harry Styles
2016. október 07. 17:20
én vagyok az egyetlen aki meglepődött azon hogy nem mintás öltöny volt rajta?
egyebként szerintem régebb óta szeretné festeni a körmét. sokszor láttam hogy csak a mutató ujján pirosra van festve (pl a MITAM borítóján is) a körme.
egyebként szerintem régebb óta szeretné festeni a körmét. sokszor láttam hogy csak a mutató ujján pirosra van festve (pl a MITAM borítóján is) a körme.
2016. október 07. 17:25
Hát, felőlem a lábkörmeit is befestheti, ha unatkozik.
2016. október 07. 17:55
Szerintem nagyon stílusos volt. Jól állt neki ez a megjelenés.
2016. október 07. 18:42
Ilyen dolgokra valóban fel kell hívni a figyelmet, mert az emberek sokszor vakok, és nem veszik észre, hogy a környezetükben van olyan, akit valamilyen formában bántalmaznak.
2016. október 08. 09:47
|
VaniStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 259408 offline
|
Ezt mondtak nekem :
Azert festi a kormet, mert ezis valami olyasmi mint az ice bucket challenge. Azt hiszem az eroszak elleni felhivas vagy valami ilyesmi.
Azert festi a kormet, mert ezis valami olyasmi mint az ice bucket challenge. Azt hiszem az eroszak elleni felhivas vagy valami ilyesmi.
2016. október 08. 11:45
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szerintem jól áll neki és nem értem,hogy ebből minek ekkora hírt csinálni
2016. október 08. 16:29
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
nem erről szól a cikk, de sokkal jobb neki a rövid haj.
2016. október 09. 14:07
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Csak tudnám,hogy a köröm festével hogyan szűnik meg a gyerekek bántalmazása...
Amúgy szép cselekedet tőle
Amúgy szép cselekedet tőle
2016. október 12. 16:33
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
ez mekkora marhaság! kifesti a körmeit és azt hiszik hogy csökken a bántalmazott gyerekek száma?! -.-
másrészt viszont szép dolog volt Harrytől és még jól is áll neki a szín
amugy ez olyan mint mikor rocksztárok festik a szemüket, pl. Green Dayben Billie Joe vagy akárki..
azt néztem hogy a kezes képén a gyűrűkkel tök gangsta a srác!
másrészt viszont szép dolog volt Harrytől és még jól is áll neki a szín
azt néztem hogy a kezes képén a gyűrűkkel tök gangsta a srác!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: