Rajongója sértette vérig Niall Horant
2016. október 05. 18:51
|
|
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline
|
.Wendy17 igaz!
2016. október 05. 18:53
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (Forever208 @ 2016.10.05. 17:06)
Fannii33 neked elegg kaki izlesed lehet
2016. október 05. 19:05
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
Ha belehallgattok a felvételbe (és tudtok angolul), igazából kiderül, hogy az egész közel sem olyan nagy dolog, főleg nem felháborító vagy kínos, mint amilyennek a cikk beállítja. Niall is nevet rajta, mindenki jópofának tartja ezt a megjegyzést, nincs min felháborodni
És mindenkinek üzenem, hogy ízlésen kár és gyerekes vitatkozni, és attól még hogy valakinek tetszik a dal, nem jelenti azt, hogy ő egy bólogató birka. Vagy ha nem tetszik valakinek, nem lesz sz*r az ízlése. Csupán eltér a tiedtől
És mindenkinek üzenem, hogy ízlésen kár és gyerekes vitatkozni, és attól még hogy valakinek tetszik a dal, nem jelenti azt, hogy ő egy bólogató birka. Vagy ha nem tetszik valakinek, nem lesz sz*r az ízlése. Csupán eltér a tiedtől
2016. október 05. 19:32
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Ezt utálom. Mikor elferdítik a valóságot. Tény, hogy ezt mondta, de Niall is nevetett rajta, és ezt a csaj sajnálattal mondta, hogy kár, hogy Kanadában nem érdekli az embereket, mert őt igen is érdekli. És hogy szerinte ez szívás.
2016. október 05. 19:39
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Közel sem úgy értette a csaj, ez poén akart lenni, szóval cikk az fölös. És igen, Niall is nevetett rajta, téma lezárva.
2016. október 05. 21:14
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Idézet (anzi7 @ 2016.10.05. 18:17)
Moonwalker4ever ebben mindössze z a ciki,hogy ez egy hatalmas lehetőség lehetett volna az igaz rajongók számára,hogy bátorítsák a kedvencüket,aki még nagyon bátortalan a szólómunkában, erre egy elég bunkó csaj telefonált be, megfosztva ettől a lehetőségtől valakit akinek ez sokat jelentett volna, csak azért hogy tönkretegye Niall napját...én ezt tartom inkább felháborítónak 
A kommentet nem én írtam csak beidéztem. Az eredeti kommentelő pedig csupán iróniából írta amit írt.
2016. október 06. 17:47
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szerintem ez csak egy vicc volt
2016. október 06. 20:59
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Úgy utálom az ilyen embereket....
2016. október 07. 15:19
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Hát én meghallgattam, és nekem úgy jött le, hogy a csaj abszolút nem úgy értette, ahogy a cikkben meg van írva...
Valószínűleg viccből mondta, hogy senkit sem izgat. Ráadásul azt, hogy nem ő tehet az emberek bénaságáról nem Niall-re értette, hanem azokra akiket elvileg nem érdekel ott Kanadában. Kicsit előbb még azt is hozzátette, hogy ő örül, csak próbál túllépni az izgatottságon, mert iskolában van és sokan vannak körülötte.
Valószínűleg viccből mondta, hogy senkit sem izgat. Ráadásul azt, hogy nem ő tehet az emberek bénaságáról nem Niall-re értette, hanem azokra akiket elvileg nem érdekel ott Kanadában. Kicsit előbb még azt is hozzátette, hogy ő örül, csak próbál túllépni az izgatottságon, mert iskolában van és sokan vannak körülötte.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: