Az Oscar-díjas színész azzal csalt mosolyt imádott csemetéi arcára, hogy összehozta őket a kedvenc énekesnőjükkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swifttel vigasztalta lányait Ben Affleck
2016. október 05. 15:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 05. 15:53
Tényleg szerencsések, a szétesőben lévő családjukat, papájuk Taylor Swiftel kárpótolja.
2016. október 05. 15:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jenn és Ben első szülött kislánya Violet és nem Viola.
Rájuk fért bőven, hisz a családban élő gyerekek is biztosan érzékeltek valamit ebből a se veled, se nélküled kapcsolatból, és jó tudni, hogy a gyerekek ennyire tudnak örülni a mai világban egy ilyen ártatlan dolognak. Tény, én is totál odalennék, ha valamelyik nagy kedvencem bekopogtatna, és közölné, hogy csak engem jött meglátogatni, szóval meg tudom érteni.
Rájuk fért bőven, hisz a családban élő gyerekek is biztosan érzékeltek valamit ebből a se veled, se nélküled kapcsolatból, és jó tudni, hogy a gyerekek ennyire tudnak örülni a mai világban egy ilyen ártatlan dolognak. Tény, én is totál odalennék, ha valamelyik nagy kedvencem bekopogtatna, és közölné, hogy csak engem jött meglátogatni, szóval meg tudom érteni.
2016. október 05. 17:52
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nos igen ...nincs jobb érzés mikor a kedvenceddel élőben találkozol! Én majdnem sikítottam mikor megtörtént!
2016. október 05. 18:03
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Mit meg nem tennék, ha egyszer találkoznék a kedvenceimmel!!
És ebben az időszakban ráfért a lányokra egy kis boldogság.
És ebben az időszakban ráfért a lányokra egy kis boldogság.
2016. október 05. 22:18
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
Hozzám is eljöhetne.
2016. október 26. 09:35
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Az en szuleim 10 eve valtak engem ki lep meg Taylor Swiftel?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: