Ugyan nem tervezték a terhességet, ám a Beverly Hills 90210 sztárjával így is madarat lehetne fogatni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ötödik gyermekével várandós Tori Spelling
2016. október 05. 14:52
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 05. 15:32
Jesszusom, nem lehetett könnyű négyszer gyereket szülni, erre még ötödszörre is akar? Mondjuk megértem, hogy egy babáért megéri, de na, én nekem a gyerek elég lenne. De sok egészséget nekik.
2016. október 05. 15:55
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Huh. Meg is őrülnék ennyi gyerektől.
De azért gratu!
De azért gratu!
2016. október 05. 16:58
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Mi a francból fogja eltartani a bíróság most kötelezte a 36 ezer dolláros hitelkártya tartozása kiegyenlítésére. Bár a gyerekekkel járó költségeket eddig is az anyukája fizette van miből mivel ő örökölte meg férje vagyonát és most már értem miért mert ha lányára többet hagyot volna már azt is elszórta volna. Az anyja fizeti a lakbérét rezsit bevásárlást gyerekek iskoláját ruháit és még így sincs pénze Torinak erre beválal egy 5 gyereket
2016. október 05. 18:13
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Kaja hiány nincs úgy látom,remek mikor alig 5-6 éves a gyerek de már kövér,szép jövő... Egyébként meg nem azon múlik a terhesség,hogy tervezed vagy nem,hanem,hogy teszel ellene vagy sem... Okos amerikai család!
2016. október 05. 19:15
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
A feje érdekes módon alakul az évek során. Úgy tudom, azzal haknizik ugyanis hogy anyagi gondokkal küzd évek óta..bár pár milla most a terhesfotókból biztos bejött.Remélem az anyukája megszánja ennyi gyerekkel és továbbra is finanszírozza Tori kiadásait.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: