Ugyan nem tervezték a terhességet, ám a Beverly Hills 90210 sztárjával így is madarat lehetne fogatni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ötödik gyermekével várandós Tori Spelling
2016. október 05. 14:52
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 05. 15:32
Jesszusom, nem lehetett könnyű négyszer gyereket szülni, erre még ötödszörre is akar? Mondjuk megértem, hogy egy babáért megéri, de na, én nekem a gyerek elég lenne. De sok egészséget nekik.
2016. október 05. 15:55
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Huh. Meg is őrülnék ennyi gyerektől.
De azért gratu!
De azért gratu!
2016. október 05. 16:58
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Mi a francból fogja eltartani a bíróság most kötelezte a 36 ezer dolláros hitelkártya tartozása kiegyenlítésére. Bár a gyerekekkel járó költségeket eddig is az anyukája fizette van miből mivel ő örökölte meg férje vagyonát és most már értem miért mert ha lányára többet hagyot volna már azt is elszórta volna. Az anyja fizeti a lakbérét rezsit bevásárlást gyerekek iskoláját ruháit és még így sincs pénze Torinak erre beválal egy 5 gyereket
2016. október 05. 18:13
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Kaja hiány nincs úgy látom,remek mikor alig 5-6 éves a gyerek de már kövér,szép jövő... Egyébként meg nem azon múlik a terhesség,hogy tervezed vagy nem,hanem,hogy teszel ellene vagy sem... Okos amerikai család!
2016. október 05. 19:15
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
A feje érdekes módon alakul az évek során. Úgy tudom, azzal haknizik ugyanis hogy anyagi gondokkal küzd évek óta..bár pár milla most a terhesfotókból biztos bejött.Remélem az anyukája megszánja ennyi gyerekkel és továbbra is finanszírozza Tori kiadásait.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: