Semmi sem új a nap alatt – gondolhatjuk és igaz is. Ezúttal azzal kedveskedik a Harry Potter-sorozat rajongóinak a Warner Bros., hogy IMAX minőségben hozza el kedvenc varázslótanoncunk történetét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Potter visszatér a mozikba
2016. október 05. 13:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 05. 15:06
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
A Harry Potter és a félvér herceg meg a Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. része eleve IMAX volt.
De hogy a sz@rból hogy építenek várat, azt nem tudom. Egy kisebb felbontású képkockából (35mm) hogy csinálnak nagyot (70mm) hogy ne romoljon a minősége? Eleve a Potter filmek 2:35 illetve 2:40 képaránnyal készülnek, míg az IMAX csak ennek a töredéke 1:43 - azaz a film széleit, alját, tetejét nem is fogják látni a moziban, csak a közepét. AZ IMAX vászon nagyobb, oké, ez lehet plusz, de a film fele nem lesz rajta, hiszen nem olyan képarányban forgatták. Ez így csak p@rasztvakítás, semmi más.
De hogy a sz@rból hogy építenek várat, azt nem tudom. Egy kisebb felbontású képkockából (35mm) hogy csinálnak nagyot (70mm) hogy ne romoljon a minősége? Eleve a Potter filmek 2:35 illetve 2:40 képaránnyal készülnek, míg az IMAX csak ennek a töredéke 1:43 - azaz a film széleit, alját, tetejét nem is fogják látni a moziban, csak a közepét. AZ IMAX vászon nagyobb, oké, ez lehet plusz, de a film fele nem lesz rajta, hiszen nem olyan képarányban forgatták. Ez így csak p@rasztvakítás, semmi más.
2016. október 05. 18:48
Én anno láttam már ezt a filmet a moziban. Fura, hogy annyi év elteltével újra levetítik.
2016. október 05. 22:01
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
na ha lesz ithhon én megyek !+!!
2016. október 05. 22:07
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Remélem az itthoni Imax-ben is meg lehet nézni. Anno az utolsó részt láttam simán, illetve Imax vásznon is, és hatalmas élmény volt másodjára a focipálya méretű kivetítőn nézni.
2016. október 05. 22:12
Hűha, ennek most nagyon örülök!
Eddig sajnáltam, hogy nem láthattam egy Harry Potter-filmet sem moziban, régóta vágyok arra, hogy valamelyikre beülhessek, nagy örömmel tölt el, hogy erre most lehetőségem adódik. Ha Magyarországon is vetítik mindenképp megpróbálkozok elmenni, mert ha otthon ülve képes egy film katarzist kiváltani belőlem, a moziban ez csak fokozódni fog. Nem is kevéssel, ahogy magamat ismerem. A Legendás állatok és megfigyelésüket pedig szintén nagyon várom, a legutóbbi előzetes az eddiginél is jobban felkeltette az érdeklődésemet.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: