Starity

Demi Lovato: „Tudom, hogy bajba fogok kerülni, de...”

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 06. 19:55 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet
Számomra sok kérdést feszeget az a hullám, ami lezajlott a napokban a Twitter háza táján. Legyek semleges, őszinte, mit vált ki, reagáljak-e, rajongók milliói a világ sarkaiból, lehet-e kontroll, stb. 

Én úgy nagyjából pár hónapja követem mélyebben Demi pályafutását, visszanézve, olvasva interjúkat, dokumentumfilmet, hallgatva korábbi dalait, a Nightingale-től elindulva. A húgom lehetne, lényegében vele egyidős, de sokat tud adni még nekem is, a történetével, kiállásával, személyiségével, amit már többen részletében kifejtettek. Számomra érdekes jelleme van, impulzív, érzékeny, rettentően őszinte, így abban a közegben, ahol ő a mindennapjait éli ez nagyon sok rizikóval jár, amit le kell kezelni. Ő ezt tanulja, ez látszik, hol kisebb, hol nagyobb sikerrel. Emberi. Ahogy az is, hogy a daját küzdelmei olykor hatással vannak megjegyzéseire, amit játszi könnyedséggel így ki is lehet forgatni, a visszájára fordítani, félreérteni, főleg, ha a kontextusából kiragadjuk. Van egy interjú, ahol a tőle megszokott őszinteség dominál, az olvasó megkapja az összevágott végeredményt, elolvassa, és befolyásolva, hogy egyáltalán szereti-e vagy sem, semleges, ismeri-e, mennyit tud amúgy róla, befogadja az olvasottak értékét. 
Én nem szeretem Taylor Swift-et, hiányzik belőle, vagy csak számomra nem jön át a az emberi oldala, csak az, hogy precízen a karrierjére koncentrál, hogy minél többek számára szimpatikus maradjon. 
Demi "normal" megjegyzése érdekes volt, és összefésülve azzal, amivel küzd minden nap, saját magába mélyedve talán, én úgy értelmeztem a gondolatait, hogy van egy alkat standard, ami idealizálva van, és ez kap teret túlzottan is sok esetben, hatva így lányokra, nőkre, hogy az a mérce. Az ő küzdelme is az, hogy ne érezze azt, neki is úgy kellene kinéznie, miért nem tud, stb. Ha úgy hatott is, hogy a különböző okból kifolyólag vékony alkatú nők degradálását hajtotta végre, szerintem az nem az akart lenni, a nyers megfogalmazás, a küzdelem, ami benne van, az persze torzíthatott a kiejtett mondaton. Megvágták, nem vágták meg, kontextus, stb, lehettek még mellette, az interjún nem voltunk ott, de szerintem anélkül is ki lehet rakni a puzzle-t, milyen az, amikor megesik, hogy valaki rosszul fogalmaz, akaratlanul is. Jár egy úton, ahol az üzeneteivel magát is erősíteni akarja, ahol hibázik, de épp a hibáival együtt marad összképileg szerethető, és hiteles, hogy apránként megfejtsd, mit is képviselne ő, harcolva persze ő maga is nap, mint nap. Erősödnie kell, mert a zene az Ő, a szövegei, a történetei, amivel erősíthet másokat is. Erősödnie kell, hogy mit érdemes megmagyarázni, mit nem, mire érdemes reagálni, mire nem egy olyan közegben, ahol milliós létszám mocorog, részben olyanokkal is, akik a botlásokat figyelik, és a puzzle amúgy őket hidegen hagyja.

Teljes mértékben egyet értek! Nem gondolom azt, hogy egy énekest el kell ítélni egyetlen tett miatt. Nyilván tudja mindenki, hogy éppen mi történt az életében, ami ezt a reakciót váltotta ki belőle, hogy így szólaljon fel. De minek is magyarázok?! A kommentelők fele Selena Gomez rajongó!....szerintem ezzel mindent elmondtam (irigység lvl Selena fanclub) laugh.gif thumbsup.gif
2016. október 07. 17:52 #42
- törölt felhasználó -    
misssha, a hozzászólásod minden egyes szavával mélységesen egyetértek.
2016. október 07. 19:17 #43
AdriLovatic
AdriLovatic
új tag

Státusz- Stay Strong Forever -
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 45
Csatolások: 0
Azonosító: 256836
Sírok, mennyire bunkó emberek léteznek smileeee.gif
Jah, persze amikor valamelyik másik popsztár mondjuk ha már... pl.Selena Gomez elmondja a véleményét mindenki védelmezi, hogy "teljes mértékben igaza van". Demit meg csak úgy elhordjátok mindennek:))
Bár, ezen mit csodálkozok? biggrin.gif
2016. október 08. 12:06 #44
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
AdriLovatic Mondjuk azért, mert ő képes összehozni egy normális interjút, ami nem olyan, hogy mond egyik pillanatban valamit, másikban meg az ellenkezőjét. Demi egyre jobban megy lefelé a lejtőn. Nem azt mondom legyen kövér, vagy vékony, de ha neki semmi nem jó, akkor miért a rajongóit(sajnálom szegényeket, hogy ilyen ember a példaképük) kell kritizálni? Tudom miről beszélek, mert kb. 2 éve még példaképem volt, de aztán megtudtam pár dolgot róla(és nem a drogozásról beszélek) és unszimpatikus lett. Azóta egyre jobban utálom, ellenszenves -inkább nem írom le mi lett belőle, mert jönnek az idióta rajongói(volt példájuk), és elkezdenek támadni. Egyszóval, ha megnézel egy Selena iterjút, meg egy interjút Demi-vel, meglátod ki az értelmesebb, és ki szereti jobban a rajongóit. Demi egyáltalán nem jó példa. Hallottam olyat is, hogy csak azért vagdosták magukat, mert Demi is ezt tette. Jó lenne, ha végre eltűnne a képből ez a csaj, mert nem jó példakép... wink.gif tongue.gif rohog.gif
2016. október 08. 18:18 #45
- törölt felhasználó -    
Selena csinált egy egész albumot Justin Bieberről és utána ő volt felháborodva, hogy mindenki azzal zaklatja! Szerinted ez értelem és éretteb gondolkodás! Hogy ő példakép lenne: szerintem róla is hllunk ezt-azt. Monjuk, hogy kit nézett húlyének és kiket hagyott magára (Demi) a KARRIER kedvéért. Demi fel meri vállalni, amit gondol, nem rejtőzik semmi mögé. MEmutatja hogy látja a világot. Igazad van legyen a tinilányok példaképe Selena Gomez.....aztán csodálkozunk, hogy minden a testiségről szól. Az ilyen emberek kiölik a zenéből a ZENISÉGET, ezzel azt üzenik, hogy bármilyen lehet a hangod, jól nézel ki akkor garantálta a 2-3-400 milliós megtekintés. Fürödje meztelenül, legyél egy szál átázott pólóba, "énekelj" arról milyen jó szépnek lenni, fuss köldökig kivágott ruhába lassított felvételbe mindet videóklippben. Szóval ne vitázzunk azon, hogy melyikük mutat jobb példaképet Selena Gomez Fan2! biggrin.gif Nekem férfiszemmel speciel elmegy az hogy egy videóba mutat magából valamit...de ez számomra a 4.-5. videónál már kezd kissé közönségessé válni. A hangi adottságait kissé pótolni akarja a testi adottságaival biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: prettyll18
2016. október 08. 18:53 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (Anfoare @ 2016.10.06. 10:28)
Számomra sok kérdést feszeget az a hullám, ami lezajlott a napokban a Twitter háza táján. Legyek semleges, őszinte, mit vált ki, reagáljak-e, rajongók milliói a világ sarkaiból, lehet-e kontroll, stb.
Én úgy nagyjából pár hónapja követem mélyebben Demi pályafutását, visszanézve, olvasva interjúkat, dokumentumfilmet, hallgatva korábbi dalait, a Nightingale-től elindulva. A húgom lehetne, lényegében vele egyidős, de sokat tud adni még nekem is, a történetével, kiállásával, személyiségével, amit már többen részletében kifejtettek. Számomra érdekes jelleme van, impulzív, érzékeny, rettentően őszinte, így abban a közegben, ahol ő a mindennapjait éli ez nagyon sok rizikóval jár, amit le kell kezelni. Ő ezt tanulja, ez látszik, hol kisebb, hol nagyobb sikerrel. Emberi. Ahogy az is, hogy a daját küzdelmei olykor hatással vannak megjegyzéseire, amit játszi könnyedséggel így ki is lehet forgatni, a visszájára fordítani, félreérteni, főleg, ha a kontextusából kiragadjuk. Van egy interjú, ahol a tőle megszokott őszinteség dominál, az olvasó megkapja az összevágott végeredményt, elolvassa, és befolyásolva, hogy egyáltalán szereti-e vagy sem, semleges, ismeri-e, mennyit tud amúgy róla, befogadja az olvasottak értékét.
Én nem szeretem Taylor Swift-et, hiányzik belőle, vagy csak számomra nem jön át a az emberi oldala, csak az, hogy precízen a karrierjére koncentrál, hogy minél többek számára szimpatikus maradjon.
Demi "normal" megjegyzése érdekes volt, és összefésülve azzal, amivel küzd minden nap, saját magába mélyedve talán, én úgy értelmeztem a gondolatait, hogy van egy alkat standard, ami idealizálva van, és ez kap teret túlzottan is sok esetben, hatva így lányokra, nőkre, hogy az a mérce. Az ő küzdelme is az, hogy ne érezze azt, neki is úgy kellene kinéznie, miért nem tud, stb. Ha úgy hatott is, hogy a különböző okból kifolyólag vékony alkatú nők degradálását hajtotta végre, szerintem az nem az akart lenni, a nyers megfogalmazás, a küzdelem, ami benne van, az persze torzíthatott a kiejtett mondaton. Megvágták, nem vágták meg, kontextus, stb, lehettek még mellette, az interjún nem voltunk ott, de szerintem anélkül is ki lehet rakni a puzzle-t, milyen az, amikor megesik, hogy valaki rosszul fogalmaz, akaratlanul is. Jár egy úton, ahol az üzeneteivel magát is erősíteni akarja, ahol hibázik, de épp a hibáival együtt marad összképileg szerethető, és hiteles, hogy apránként megfejtsd, mit is képviselne ő, harcolva persze ő maga is nap, mint nap. Erősödnie kell, mert a zene az Ő, a szövegei, a történetei, amivel erősíthet másokat is. Erősödnie kell, hogy mit érdemes megmagyarázni, mit nem, mire érdemes reagálni, mire nem egy olyan közegben, ahol milliós létszám mocorog, részben olyanokkal is, akik a botlásokat figyelik, és a puzzle amúgy őket hidegen hagyja.

meghajolo.gif meghajolo.gif
2016. október 08. 19:05 #47
prettyll18
prettyll18
Infinity

StátuszA tett hangosabban beszél a szavaknál.
Hozzászólás: 2077
Csatolások: 3163
Azonosító: 253165
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2016.10.08. 12:06)
AdriLovatic Mondjuk azért, mert ő képes összehozni egy normális interjút, ami nem olyan, hogy mond egyik pillanatban valamit, másikban meg az ellenkezőjét. Demi egyre jobban megy lefelé a lejtőn. Nem azt mondom legyen kövér, vagy vékony, de ha neki semmi nem jó, akkor miért a rajongóit(sajnálom szegényeket, hogy ilyen ember a példaképük) kell kritizálni? Tudom miről beszélek, mert kb. 2 éve még példaképem volt, de aztán megtudtam pár dolgot róla(és nem a drogozásról beszélek) és unszimpatikus lett. Azóta egyre jobban utálom, ellenszenves -inkább nem írom le mi lett belőle, mert jönnek az idióta rajongói(volt példájuk), és elkezdenek támadni. Egyszóval, ha megnézel egy Selena iterjút, meg egy interjút Demi-vel, meglátod ki az értelmesebb, és ki szereti jobban a rajongóit. Demi egyáltalán nem jó példa. Hallottam olyat is, hogy csak azért vagdosták magukat, mert Demi is ezt tette. Jó lenne, ha végre eltűnne a képből ez a csaj, mert nem jó példakép... wink.gif tongue.gif rohog.gif

Szerintem mindenki maga hagy válassza már meg, hogy ki a példaképe, és azt is, hogy miért pont ő. Lehet számodra ő nem való annak, mások szerint pedig igen. Az, hogy hibázik párszor még inkább emberibbé teszi. Anfoare-val egyetértek abban, hogy szerintem is sokkal emberibbek a megnyilvánulásai, mint Taylor Swiftnek, sőt én mindig jobban kedveltem a szókimondó embereket, de ugye pont emiatt a tulajdonsága miatt is válik sok ember számára unszimpatikussá. Azért azt se felejtsük el, hogy az ő szakmájába elvileg számít a tehetség is, és főleg azt kellene figyelemmel venni, ami belőle nem hiányzik.
2016. október 09. 10:16 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2016.10.08. 12:06)

Ne te akard már megmondani, hogy ki a jó példakép és ki nem. Felhoztad Selena Gomezt és ajnározod, hogy ő mindig tökéleteseket mond. Hol voltál akkor, amikor a feketék egész közösségét degradálta és sértette vérig, amiért azóta sem kért bocsánatot és neheztelnek rá miatta? Vagy amikor ő is hagyott egy érdekes kommentet, amivel a modellekre mutogat? Vagy ezek a dolgok csak akkor botrányosak és feháborítóak, ha Demi Lovato szájából hangzanak el? Úgy hogy először mindenki a maga háza táján söprögessen és csak utána fröcsögjön. Egy riporter egyébként elárulta, hogy Gomeztől számos alkalommal próbáltak olyan dolgokat kérdezni, amik a világ problémáit érintik, de ő elutasítja, nehogy ártson vele a "tökéletes" imidzsének. Így szép, hogy mindig "normális" interjút ad.

Tipikus Gomez fanra vall az is, hogy még abból is versenyt csinálsz, hogy ki szereti jobban a rajongóit. Ez a lány 11 órát repült Mike Bayerrel, egy anyuka kérésére, hogy a súlyos problémákkal küzdő lánya mellett lehessen és segítsen neki. (És még naphosszat sorolhatnám) Ha ez nem szeretet a te szemedben, akkor csak sajnálni tudlak.

Egy jó tanács búcsúzóul: a kedvenced épp rehabon van, érte kellene aggódnod, és nem egy olyan ember piti dolgaival foglalkoznod, akit megvetsz. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, prettyll18
2016. október 09. 20:52 #49
stellaxoxo
stellaxoxo
visszatérő vendég

StátuszYou can say what you want about me as long as you pay me
Hozzászólás: 238
Azonosító: 258257
Demi a képeken irgalamtlan gyönyörű, jól áll neki a mosolygás, remélem tényleg boldog mert ha bát nem példakép elég erős női személyiség az már biztos! Viszont Deminek szerintem úgymond erősödnie kell még egy kicsit. Olvasom a kommenteket és csak fogom a fejem miközben röhögök hogy itt mennyi mindenki meg akarja mondani a magáét, oké tessék ez a rész arra való, de hogy selena gomez hogy jön ide azt nem tudom, meg azt se hogy miért akarják egyesek megmondani hogy deminek hogy kéne élnie, viselkedni stb. Úgy se olvassa, ha meg igen (bár erre baromira kevés esély van, sőt szinte semmi)akkor se fog veletek foglalkozni mert nem érne neki annyit, meg amúgy is áá mindegy minek jövök ide egyáltalán kommentelni meg cikket olvasni? biggrin.gif csak felidegelem magam a sok negatív véleménytől meg az elfogult és elvetemült rajongóktól. Én mentem lolozni szóljatok ha van valami értelmes is
2016. október 09. 21:10 #50
stellaxoxo
stellaxoxo
visszatérő vendég

StátuszYou can say what you want about me as long as you pay me
Hozzászólás: 238
Azonosító: 258257
Selena Gomez Fan.2  
Kérlek szépen hogy ne áltassuk már magunkat!
Selena Gomez hogy az úristenbe jön ide? Komolyan? Szerintem nem Demivel kéne kötözködnöd, meg a többi normális arccal, hanem végig gondolni hogy mi is van a nagy kedvenced környékén. Beteg, inkább sajnáld őt valami vele kapcsolatos cikk/poszt/twitt vagy tudom is én hogy hol mint hogy itt magyarázol róla, meg isteníted tök fölöslegesen mert a kutya se kiváncsi rád csak mindenkit felcseszel (bocs ha idegbeteg leszek káromkodok, rossz szokás tudom, leszokóban vagyok) a szerencsétlen fan-lány kommenteiddel, oké jó Selena nagyszerű, szép meg vannak pillanatai mikor értelmes is (ez most enyhe túlzás volt de na) de ennyi neki is vannak hibái ( pl a Justin B.-nek szánt így szeretlek úgy szeretlek albuma és még ő van kiakadva hogy a média a magánéletén meg a szerelmi háromszögein drámáznak, amiben volt már zayn, niall meg tudom is én kit szedett még össze nagy hirtelen, meg persze mikor a drága beszólt a feketék ellen amiért ha jól tudom, márpedig jól tudom, a mai napig nem kért bocsánatot,) szal istenítheted, szeresd, meg minden de nem tökéletes, lehet neked az de csak mert fan vagy, majd kinövöd biggrin.gif
2016. október 10. 11:02 #51
Anfoare
Anfoare
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 260177
Az a probléma, hogy Demi lekezeléséhez, talán nem ez a legjobb szó, de talán mégis érthető, ahhoz kell egyfajta érettség. Lehet, hogy csupán 24 éves, mégis már az általunk is ismert története elég ahhoz, hogy sokkal összetettebbé tegye a jellemét, habitusát az átlaghoz képest, vagy mondhatnám, hogy a normálishoz képest, és akkor most is az áll fenn, hogy a "normális" szó milyen színezettel és éllel állhat.
Amikor az ember nekiáll kritizálni, nemes egyszerűséggel megfogalmazott pálcatöréseket hozzávágni, akkor úgy elgondolkodom, hogy az életben hasonló lelkületű, hasonló súllyal bíró történetű családtaggal vagy baráttal a környezetében is így folytat-e diskurzust, és ugyanilyen könnyedséggel mondd-e ki ítéletet a fejére, vagy mélyebb kontextusában értelmezi-e az illetőt. A félreértés elkerülése végett, ez nem azt jelenti, hogy az illető glóriás fő kell, hogy legyen, okító, időnkénti, négyszemközti fejmosásoktól mentes..., nem. Csak annyit, hogy a helyén, az ő saját kontextusában és nem mellesleg emberi mivoltában kell megítélni, és összképileg meglátni az értéket benne. Valószínűleg e kritikus hangok gazdáinak is megvan a saját történetük, a saját botlásaik....
E téren nekem Taylor Swift misztikum, van egy benyomásom, és nincs kapocs. Selena Gomez meg ismeretlen, annyira legalábbis, hogy érdemben hozzászóljak. A hasonlítgatás, konkuráltatás meg egy olyan ösztönös rajongói megnyilvánulás, amikor tényleg az ember csak mosolyog egy szint után, hogy vajon a célszemélyek hány zacskó popcorn-t majszolhatnak el egy-egy ilyen meccs végiggörgetése alatt.
Demi nem egyszerű eset, nyilván mihez képest, persze, de jár egy úton, és ami számomra szimpatikus, hogy járni is akar ezen, olykor megbotolva, de érzékelve a pontot, a stop táblát, mikor kell körbenézni és tanúlságot levonni, formálódni, változatni. Ez egy folyamat, viszont ő erre hajlandó, de nem feladva önmagát eközben. Ez a becsülendő és követendő példa szerintem.
Viszont emellett a rajongóknak, legalábbis adott részüknek, is észlelniük kellene egy-egy stop táblát, és meglátni az embert, akinek tér, idő, levegő kellhet, és nem érzelmi sakkjátszmát elindítani, hogy az életük Demitől függ. Abszurdum tovább elvárni bárkitől is, hogy 100%-os felelősséget vállaljon azért, hogy a többmilliós közönségének egyes tagjai miként is értelmezik életének adott momentumait, és válnak függőjévé. Ez első sorban saját maguk felelőssége.
2016. október 10. 21:11 #52
kutyuli2000
kutyuli2000
visszatérő vendég

StátuszHa rossz irányba futunk,nincs értelme fokozni az iramot!
Hozzászólás: 120
Azonosító: 230757
Olvasom a kommenteket és az élettől is elmegy a kedvem. Írja az egyik kommentelő,hogy Demi hasonlítgat,hogy ki csinos ki nem. Azután ugyan ez a kommentelő Demit hasonlítja össze Selenàval . Bort iszunk és vizet prédikálunk???!! És ez csak egy a sok közül. A kommentemet az egyik kedvenc tanárnőm mondásával szeretném zárni: "Az a baj ezzel a világgal,hogy a telefonok(táblagépek,stb.),egyre okosabbak,de az emberek egyre hülyébbek!!!"
2 felhasználónak tetszik: Anfoare, prettyll18
2016. október 15. 14:58 #53
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Demi szép,de ha nem lenne az,akkor is alkotói szabadsága írni szexről is.

Feminizmus:élvezzék csak a férfiak a kisebb plusz fizetést,behozzuk a lemaradást,hiszen kb 10 évvel többet élünk...
2016. október 16. 00:36 #54
zsani22
zsani22
visszatérő vendég

Státusz"S szólt a Holló: "Soha már!"
Hozzászólás: 110
Csatolások: 8
Azonosító: 254181
Szerintem nagyon is példaképnek való! smileeee.gif
2016. október 16. 21:37 #55
JustMeEvelin
JustMeEvelin
visszatérő vendég

StátuszAttól senki sem lesz több, hogy másokat kevesebbnek néz...
Hozzászólás: 325
Csatolások: 58
Azonosító: 258599
Nem csalódta Demiben! Nyíltan felválalja a véleményét, mer beszélni azokról a témákról, amikről csak nagyon kevés ismert ember szokott. Azok, akik ezért kritizálják őt, egyszerűen vagy irigyek, vagy nem látják át a dolgokat. Kit érdekelnek Selena Gomez diplomatikus válaszai és a köré épített tökéletesen rózsaszín világ, ami az imidzsévé vált? Itt ez a lány, aki képes rá, hogy véleményt nyilvánítson, és nem fél attól, hogy ezért vannak, akik elítélik. A rajongói mellette vannak, akkor is, ha nem értenek vele egyet az adott témában. Az utálók (vagy nevezzem őket irigyeknek?) sosem pihennek, és mindig találnak valamit, amibe beleköthetnek. Ezt nem lehet elkerülni, az az egy szerencse, hogy Demi már nem foglalkozik a bántó megjegyzésekkel. Ez a lány igenis példaértékűen viselkedik. A múltja miatt nem lehet, nem szabad őt elítélni. Az számít, hogy most milyen ember. Még hogy nem példaképnek való? Ugyanmár!
2017. augusztus 25. 11:47 #56
Pirike525
Pirike525
új tag

StátuszSziasztok! Meg uj vagyok Starity-n szoval jol jonne egy kis segitseg :-)
Hozzászólás: 42
Azonosító: 265036
Ebben a cikkben kellemeset csalodtam. En mindig negativan lattam Demit meg mindig visszataszitonak gondoltam. Az olvasottaktol nekem teljesen megvaltozott rola a velemenyem. Nem mindenki meri felvallalni a velemenyet, foleg ha hiressegrol van szo. De o megtette. Tobb dologban egyet ertek vele, ami peldaul tegnap nem gondoltam volna. Igenis peldakepnek valo
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok