Ha te is szereted a népszerű horror sorozatot, akkor jó hírünk van, ugyanis az FX berendelte az Amerikai Horror Story hetedik évadát!
A teljes cikkhez kattints ide!
Berendelték az Amerikai Horror Story folytatását
2016. október 04. 19:42
2016. október 04. 21:16
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Örülök is meg nem is. Az előző évad szörnyen gyenge volt, a most futó évad amennyit láthattunk belőle elmegy, de nem az igazi, de az biztos, hogy az 5-nél klasszisokkal jobb. Remélem Finn Wittrock szerepelni fog benne.
2016. október 04. 21:19
Ez az évad sem kiemelkdő, de mindig jó nézni az AHS-t. Kíváncsi vagyok arra, hogy mire számíthatunk a következő évadban!
2016. október 04. 21:19
Jenny Lawliet: Finn Wittrock biztos benne lesz az évadban!
2016. október 04. 21:33
Ennél jobb hírt nem is láthattam volna ^^ Nagyon örülök neki, biztos megint fantasztikusra sikerül majd
Csak azt remélem, hogy az újakban benne lesz Angela Bassett :3 A hatodik évad eddig nagyon tetszik, a Coven-t és a Hotel-t is imádtam, a Freakshow-t szintén megszerettem.
Az első évad volt, ami a legkevésbé jött be a túl sok rinya miatt Vivien részéről... -.-
Az első évad volt, ami a legkevésbé jött be a túl sok rinya miatt Vivien részéről... -.-
2016. október 04. 22:44
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Ez már rég kiderült nem? xD Amúgy meg szerintem nem volt olyan rossz a Hotel csak sokan nem értették a végét és emiatt már sokan rögtön elkezdték utálni. Ez a mostani évad szerintem tökéletes eddig! Nem is lehetne jobb! Én rendesen félek közbe pedig AHSnél eddig ilyen nem volt! Hatásos ez az évad és kíváncsi leszek a 7.-re is!
2016. október 05. 01:47
Idézet (BLulu88 @ 2016.10.04. 22:44)
Amúgy meg szerintem nem volt olyan rossz a Hotel csak sokan nem értették a végét és emiatt már sokan rögtön elkezdték utálni.
Én is azt tapasztaltam, hogy a többségnek nem lett a szíve csücske a Hotel. De a befejezés annyira világos volt... Mit nem lehetett azon érteni? O.o
2016. október 05. 12:29
Örülök neki de....eléggé elvesztek a régi karakterek.És faljuk be..egyre gyengébbek az évadok.Nekem mondjuk tetszett a Hotel, de a Freak Show és a Coven kicsit gyengébbek lettek. Félre ne értsétek, hiszen imádom az AHS-t csak számomra nem tudnak jobbat mutatni az 1. és a 2. évadnál.
2016. október 05. 12:49
|
|
zspocokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.02. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 257662 offline
|
Hurrá!
Egyébként én sem értem, hogy miért csak olyan kevés embernek tetszett a Hotel.
szerintem az egyik legjobb évad volt.
A mostani évad is nagyon jó szerintem, egyedül azt sajnálom, hogy eddig mindegyik rész tök rövid volt.
2016. október 05. 19:23
Örülök neki! A hatodik évad eddig bejövős, igaz, hogy még annyira nem érzem azt a tipikus ahs-es borzongást vagy sokkot, de nem rossz, nem rossz. Tetszik a téma, ez a házas mindig betalál.
Csak Evan is jöjjön, igaz, a Hotelben is késve tűnt fel. :3
2016. október 31. 02:00
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Ennek nagyon örülök az AHS az egyik kedvenc évadom. Hiányolom Jessicát bár.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: