Az énekes nehezen viselte a bordatetoválásával járó fájdalmat, a kész műre viszont rendkívül büszke volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmas tetoválást varratott Adam Lambert az oldalára
2016. október 04. 15:31
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Hát nekem nem annyira tetszik, szerintem nem az oldalára kellet volna a szobor arcképét felvaratnia
2016. október 04. 15:33
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
komolyan nem értem az ilyen embereket, akik minden kis hülyeségről képet posztolnak. Na meg hogy ennyire televarrassa magát valaki, az egyszerűen undoritó
2016. október 04. 15:53
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Idézet (Friday13 @ 2016.10.04. 15:41)
Hát ez a tetoválás valami borzalmasan néz ki, egy szobor arcképe nem tetkónak való (szerintem)
Szobor arcképe? Szerinted a szobrot kiről mintázták, egy kengururól?
Szépség, meg örökifjúság, aha, de a lényeg, amiért magára varratta, az az, hogy Antinoosz a Császár fiú szeretője volt, amíg vízbe nem fúlt...
Amúgy szerintem sem lett túl jó, nagy is, rossz helyen is van, meg egyébként is... Karon még elmegy 1-1 tattoo, de lassan már a talpukra varratnak kínjukban egyesek.
2016. október 04. 16:24
|
|
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline
|
Juuuj, hát az oké lett volna, ha mondjuk a kézfejére tetováltatja kicsiben, átalakítva. De ez így nagyon rossz D:
2016. október 05. 01:20
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Hát ez nagyon durva! xD Jesszusom ha este megpillantanám ezt valaki testén vagy akár még napközben is infarktot kapnák a rémülettől! xD Maga a borzalom,de nos ha neki tetszik xD
2016. október 05. 05:36
Nekem nem tetszik, számomra ez már túl sok, de az ő teste, azt csinál vele, amit akar. Ez nem változtat azon, hogy csodálatos ember és énekes.
Az utolsó képen nagyon aranyos, most úgy érzem, újra "beleszerettem".
Az utolsó képen nagyon aranyos, most úgy érzem, újra "beleszerettem".
2016. október 05. 12:44
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nekem tetszik, szerintem epic
Bár magamra nem tetoválnék ilyet.
Lehetett volna picit kissebb is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: