Ha pedig valamikor igaz lesz ez a kis hír én örülni is fogok, meg nem is. Imádom Liamet, az életem része, és azt akarom, hogy ne siesse el a dolgot. De ha ő boldog, akkor én is.
Újabb 1D baba érkezik? Cheryl tovább tüzeli a terhességi pletykákat
2016. október 04. 16:50
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Én sem vagyok ebbe biztos, mivel -ahogy ilus1996 mondta- nem Cheryl tette fel, ami azt jelenti simán lehet photoshop is. Igazából én úgy vagyok vele, hogy azért szerintem azt már tudnánk, ha tényleg babát várna.
Ha pedig valamikor igaz lesz ez a kis hír én örülni is fogok, meg nem is. Imádom Liamet, az életem része, és azt akarom, hogy ne siesse el a dolgot. De ha ő boldog, akkor én is.
2016. október 04. 21:03
|
gyongyi.múj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.01. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 256769 offline
|
Ezt azoknak az okosoknak akik Palvin Barbit szidják hogy minek van ott: Ez egy Loreal találkozó volt . És Barbi a Loral legfőbb reklám arca , csak természetes hogy ott van -.- Javasolnám hogy mielött hülyeségeket irtok előszőr nézzetek már utána a dolgoknak és utána irjatok egy betűt is ....
2016. október 04. 21:40
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Mondhatnánk, hogy PhotoShop, de basszus! Liamnak Twitteren és Instagrammon, hogy "the luckiest man in the world" és "happy". Kicsit talán korai, de szerintem minden jel erre utal. Gratulálok azért nekik!
Ha mégse baba (amit kétlek), akkor majd valamikor összejön
2016. október 04. 21:41
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
*Mármint Twitteren és Instagrammon a leírásába ez van írva, bocsi
2016. október 14. 22:35
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Már 6 hónapja is volt egy ilyen hír, akkor is ugyanígy nézett ki. Az első kép meg hamis szóval én nem hiszek ebben a baba dologban.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: