Valaki leírta azt, hogy mivel Demi művész, ezért neki is értékelnie kellene az abba belefektetett munkát. Nos, ezzel egyet kell értenem. Még egy pocsék műben is sok munka van, hát még egy jóban, legyen akár szó zenéről ,rajzról vagy ilyesmi. Mivel alapjáraton művész lélek vagyok, jó magam is rajzolok ,ezért én mondom ,hogy a rajz gyönyörű és, ha teltebbnek ábrázolta volna a rajzoló, akkor a kép inkább kabarésra sikerült volna. De mivel maga a művész is leírta, hogy Demi csak megihlette, szerintem azért is volt felesleges Deminek reagálnia, mert kissé túlozva, nem is ő van a képen, csupán egy inspiráció volt, ami szerintem nagy szó.
Rose Rowan - Ma, 15:59 A művész oldalán állok. Tudom milyen az amikor rengeteget dolgozik az ember valamin, és a végén nem elismerés várja. Eg mitológiai karakter jutott eszébe Demiről,és ezért átformázta őt AZZÁ A KARAKTERRÉ akire ő gondolt. Eg szóval sem mondta hogy Demi nem elég jó. A művészek szabadok. Ezaz egész "büszke vagyok a testemre" dolog csak addig volt szép és nemes, amíg nem tologatta kétpercenként mindenkinek a pofájába. Mindennek megvan a határa. Ezen kiakadni? Könyörgöm...
A kis álszent fanok, egyből védik Miss Lovato-t. De miért is? A fiú igenis tehetségesebb a rajzolásban, mint Demi az éneklésben(ha egyáltalán éneklésnek lehet azt nevezni). Minek véditek ennyire őt? Meg sem érdemli. Rose Rowan, egyetértek
Igazából engem is zavarna, ha valaki lerajzolna, de nem az én testem lenne rajta hanem valami barbi babás test. Egyből az jönne le, hogy nem vagyok elég tökéletes egy rajzhoz. Így Demi első kommentjét teljesen megértem.
Azt is megértem, hogy a rajzolót így ihlette meg, hiszen amit ő hozzárajzolt, azt az eredeti képen nem lehet látni. Bár ha kisebb melle lenne a csajszinak a rajzon, meg nem lenne ilyen sovány, ugyanúgy szép lenne a rajz, de ha ő így csinálta, az az ő dolga.
Innentől kezdve pedig az egész túlreagálás. Deminek erre már nem kellett volna válaszolnia, mert csak olaj a tűzre. Szép Demi is, szép a rajz is, és ennyi kész pont. Nekem ez a véleményem.
A kis álszent fanok, egyből védik Miss Lovato-t. De miért is? A fiú igenis tehetségesebb a rajzolásban, mint Demi az éneklésben(ha egyáltalán éneklésnek lehet azt nevezni). Minek véditek ennyire őt? Meg sem érdemli. Rose Rowan, egyetértek
Nem akarok veszekedni veled, de ne írj már ilyen butaságokat, hogy Demi nem tud énekelni csak kiröhögnek. de persze nem az én dolgom, csak jót akarok neked xD
Én igazából mindkettőjükkel egyetértek. A művésznek biztos rosszul esett, hogy pont az aki ihlette a rajzot nem úgy reagált rá ahogy gondolta, és a művészetben szerintem pont a szabadelvűség a lényeg. Nagyon jó lett a rajz és látszik a befektetett munka, de azt is meg tudom érteni, hogy Demi tényleg saját magát látta volna viszont szívesebben. Az meg nagyon igaz, ha valami pozitív dologról írnak Demivel kapcsolatban nincs itt senki, ha meg egy kisebb "botrány"-ról cikkeznek rögtön mindenki lehordja mindennek.
Nem értem miért kellett ezt ennyire felvenni Deminek... Csak egy rajz úristen! Így már el sem merem képzelni azt hogy mit reagál ha jobban megbántják vagy valami nem tetszik neki! Szerintem egy tök jó rajz ez miért kell már hátsó szándékot tulajdonítani az alkotónak?
ez basszus egy rajz. rengeteg fanart készül róla nap mint nap és pont az ezt a szépet szemeli ki magának és sír mert nem olyan mint ő. na rajzoljon szebbet és utána baszakodjon:)
"Nem szabad elfelejtenünk, hogy Demi hosszú ideig étkezési zavarral küzdött, így neki ez a téma különösen érzékeny."
Szerintem ez már nem aktuális. Látva az ehhez hasonló képeit...
Túlreagálta az egészet. Lehet hogy a rajz nem sikerült pontosan olyanra amilyen ő, de akkor is rengeteg munka lehetett benne... Plusz, ahogy előttem is írták, lehet hogy Demi étkezési zavarokkal küzdött, de ha ilyen képeket posztol, akkor már valószínűleg túltette magát rajt.
Mellesleg meg biztos lennék bent, hogy akik nem szeretik Demit biztos elárasztották a komment szekciót néhány bunkó - sokszor alaptalan - megjegyzéssel. Ahhoz képest Demi pont annak ugrik neki, aki ráadásul csak ihletként használta őt, nem is fanartnak szánta. Meg ha annak is akkor mi van? Szerintem ő sem tud tökéletesen rajzolni. Nekem személy szerint sosem volt túl szimpatikus Demi...