Starity

Botrányt okozott rajongói körében Demi Lovato

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 02. 16:12 #41
- törölt felhasználó -    
Demi pártján állok.
2016. október 02. 16:13 #42
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Eléggé túlreagálta a dolgot.Inkább örülnie kéne hogy egy művész róla alkotott.Nem tudom mit szólnék ha a művész helyében lennék.
2016. október 02. 16:16 #43
BlackVeilBrides-26
BlackVeilBrides-26
Hozzászólás: 509
Csatolások: 0
Azonosító: 249167
Mit panaszkodik az p*csa, örüljön, hogy valaki ilyen egyedien lerajzolta
2016. október 02. 16:22 #44
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Kettősség van bennem, mert kedves volt a gesztus de Demit is meglehet érteni.
2016. október 02. 16:24 #45
- törölt felhasználó -    
Neki semmi sem jó...
2016. október 02. 16:26 #46
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Pff...mit hisztizik ez hülye r*bi??? Nemhogy örülne annak, hogy valaki arra méltatja, hogy lerajzolja (amit persze hozzáteszem, meg se érdemli), ehelyett csak panaszkodni tud!
U.I: Nagyon különleges és egyedi alkotás lett, elhiszem, hogy sokat dolgozott vele!
2016. október 02. 16:28 #47
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (Szandiii_1992 @ 2016.10.02. 15:57)
Kis fogalomzavar: a rajzot készítő emberke minden, csak nem rajongó.. És még csak művésznek sem nevezném, egy igazi művész nem így viselkedik. Gusztustalan, ami vele kapcsolatban folyik.[...]

Ez a so-called művész mindössze egy 17 éves srác, aki önerőből tanult meg ilyen szinten rajzolni - ami szerintem már önmagában nem kis dolog -, szóval engedtessék már meg neki, hogy ha már napokat bíbelődött a rajz elkészítésével (július 17-én töltötte fel róla az első képet, majd 21-én a véglegeset), kiálljon a munkája mellett.
Azért lehetőleg a vérmes Demi-fanok ne hajszolják majd öngyilkosságba a srácot, mikor 47 millióan a torkának esnek a posztja alatt. Bár tudom, a művésznő tévedhetetlen, mi, többiek vagyunk a hülyék...
2 felhasználónak tetszik: Beyla, An_d_a
2016. október 02. 16:32 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet
MissTiniStoessel  - Ma, 15:01 
Remélem azzal mindenki tisztában van, hogy Deminek nem elég a saját démonjaival megbirkóznia, mellé még naponta több ezer üzenetet kap, amiben az alakját kritizálják. Lekövérezik, és olyan módon szidalmazzák, amiket itt most nem ecsetelnék. Ő csak annyit mondott, hogy ez nem az ő teste. Ez nem sértés, hanem tény. És ha ez ennyire fáj az embereknek, azzal Demi nem tud mit kezdeni. Mert akármennyire is hihetetlen, de ez a rajz besorolható a Na, ilyennek kellene lenned... üzenetek közé, ami valljuk be, még nekem is szarul esne, nemhogy egy testképzavaros embernek. A készítő meg túltesz még Taylor Swiften is, eljátssza az áldozatot, csakhogy nagyobb hájpot kapjon a dolog. Nem értem, hogy miért van ennyire besértődve, mert Deminek nem a rajzzal volt baja (sőt még meg is dicsérte) hanem azzal, ahogy őt ábrázolták rajta. A kettő nagyon nem ugyanaz.

meghajolo.gif

Úgy bírom, hogy most akkor jön az összes utáló és na ők akkor most megmondják, hogy "nekik már eddig sem volt szimpatikus" és még a többi ilyen csodálatos hozzászólást most inkább nem említem, de azt sokan elfelejtik, hogy az embernek van olyanja, hogy lélek (ha valakinek ismeretlen ez a kifejezés, akkor esetleg nézzen utána rolleyes.gif ) és nem tudhatjuk, hogy egyes dolgok közben mi zajlik le a másik fejében. A testképzavar sem lehet egy kellemes dolog és kétlem, hogy ezt az egészet csak úgy unalmában kitalálta volna magának még anno. Egyszerűen vannak ilyen személyek (igen képzeljétek el, a sztárok között is ohmy.gif), akik valamikor egyszerűen képtelenek valami mellett elmenni szó nélkül, főleg, ha őket az ilyen szinten érinti. Lehet fáj elfogadni, hogy a hírességek is ugyan azon lények, mint mi, de könyörgöm, legalább egy csöppet legyünk vele tisztában, hogy csak mert rengetegen ismerik őket, ők sem lehetnek tökéletesek.
1 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel
2016. október 02. 16:40 #49
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Szerintem nagyon túlreagálta. Nem kéne mindenre ugrania a testével kapcsolatban, senki nem bántotta vagy mondta hogy így kell kinéznie, egyszerűen ez a kép volt meg a művész fejében és méltónak találta rá Demit hogy őt rajzolja meg a fejében megszületett képként. Egyébként gyönyörű lett, nem értem mi a baja. Azonkívül a srác megírta a posztban hogy Ő így képzeli el a sellőket, amik nem is léteznek, ezt is írta, hogy egy mitológiai alak amit ő így képzel el. Nemhogy Demi örülne hogy valaki elég szépnek tartja ahhoz hogy az arcát adja az ő általa elképzelt sellőnek. Szeretem Demit, de ez túlzás volt. Miért nem lehetett legalább egy kedves szava, egy ilyen rajzot elkészíteni nem 5 perc és ez a valaki annak szentelt nem kevés időt hogy őt sellőként ábrázolja, ő meg felmegy az oldalára és panaszkodik hogy ő nem így néz ki élőben...Sírok :'D Mit szól a karikatúrákhoz? :'DDD
Amúgy meg tényleg nincsen bajom Demivel, de én nem hiszem el neki hogy ennyire meg van elégedve a testével. Aki megvan elégedve magával az nem hajtogatja folyton hogy ő mennyire de mennyire meg van elégedve magával és egyáltalán nem reagálna túl semmi ilyesmit.
2016. október 02. 16:41 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rose Rowan @ 2016.10.02. 15:59)
A művész oldalán állok. Tudom milyen az amikor rengeteget dolgozik az ember valamin, és a végén nem elismerés várja.
Eg mitológiai karakter jutott eszébe Demiről,és ezért átformázta őt AZZÁ A KARAKTERRÉ akire ő gondolt. Eg szóval sem mondta hogy Demi nem elég jó.
A művészek szabadok.
Ezaz egész "büszke vagyok a testemre" dolog csak addig volt szép és nemes, amíg nem tologatta kétpercenként mindenkinek a pofájába. Mindennek megvan a határa. Ezen kiakadni? Könyörgöm...

meghajolo.gif
2016. október 02. 16:45 #51
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Végre kiderült ki is bújik Miss Lovato testében valójában. wink.gif Lovatics-ok, kérdem én, nem sikerült annyira jól, és büszke is volt a művére az alkotó. Demi inkább örülne, hogy egyáltalán lerajzolják, nemhogy kritizálja.. Pff..nyomorék nő. rohog.gif
2016. október 02. 16:50 #52
- törölt felhasználó -    
Szerintem igen is túl lett ez reagálva. Nagyon szép rajz lett. A rajz pedig nem egyenlő egy fotóval, nem lehet milliméter pontossággal megrajzolni egy embert. Mármint biztos meg lehet de azt tényleg nagyon be kell gyakorolni és tanulni.

De persze, ahogy az elvakult Demi rajongók nem látnak bele még egy KICSIT SEM a művész lelkébe és abba, hogy milyen bunkó volt Miss Lovato, úgy én sem fogom megérteni SOHA hogy mi a francért akadt ki. Ha tényleg ronda kövérre, vagy ronda vékonyra lett volna megrajzolva azt még meg is érteném, hogy akkor kiakad. Mondjuk azt meg úgy hívják, hogy karikatúra...

Na mindegy. Nem értek én ehhez, én vagyok a szemét, mert védek egy ismeretlen, tehetséges személyt, ahelyett, hogy megérteném a felsztárolt, sztárocska lelki világát. Ha akkora nagy baja lenne vonuljon el ő is a nyilvánosság elől 1-2 hónapra, ahogy más sztárok is teszik, ahelyett hogy veri itt magát. Ja, hogy ennyire nincs nagy baja? Akkor nem tudom miről beszélünk. unsure.gif

Megjegyzés: Nem hiszem hogy éhen és szomjan halna egy kis szabi miatt.
2016. október 02. 16:55 #53
DirectionerGirl001
DirectionerGirl001

StátuszIM NEVER GONNA STOP LOVING HARRY STYLES
Hozzászólás: 815
Azonosító: 246892
Ez olyan gyerekes biggrin.gif
2016. október 02. 16:57 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (Diala @ 2016.10.02. 16:28)
Ez a so-called művész mindössze egy 17 éves srác, aki önerőből tanult meg ilyen szinten rajzolni - ami szerintem már önmagában nem kis dolog -, szóval engedtessék már meg neki, hogy ha már napokat bíbelődött a rajz elkészítésével (július 17-én töltötte fel róla az első képet, majd 21-én a véglegeset), kiálljon a munkája mellett.
Azért lehetőleg a vérmes Demi-fanok ne hajszolják majd öngyilkosságba a srácot, mikor 47 millióan a torkának esnek a posztja alatt. Bár tudom, a művésznő tévedhetetlen, mi, többiek vagyunk a hülyék...

Közzétette a képet, így vállalta azt, hogy érkezni fognak róla vélemények, szóval engedtessék már meg Deminek, hogy ha már egyszer az ő arcát használta fel, akkor hadd mondja már el róla a véleményét, ami ráadásul pozitív volt. Vagy a ti szótáratokba a "gorgeous" szó mit jelent? Persze tudom, ő egy celeb, be kell fognia a száját, csak ti lehettek azok, akik ítélkezhettek az életük felett egy fórumon 0-24-be, sokszor nyomdafestéket nem tűrő hangon. smileeee.gif Így megy ez.

"Vérmes Demi-fanok". Kikérem magamnak sok más ember nevében is. Itt nem a rajongók, hanem a hozzád hasonlók voltak a vérmesek. Akkora feneket kerítetek egy nyamvadt kommentnek, mintha sorozatgyilkosságot követett volna el. Még 2 nap után is ezen csámcsog az Internet, hihetetlen, hogy egy lány, akit állításuk szerint a pokolba kívánnak, ekkora hatással van az életükre. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek-e. De persze nyugodtan lehet élvezni az őt érő folyamatos gyűlölködést, mert karma is a bitch. rolleyes.gif Még a készítő állítólagos felháborodását csak-csak megértem, de számodra például mért hatott személyes sértésként Demi megjegyzése, hmm?
2016. október 02. 17:02 #55
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Kis fogalomzavar: a rajzot készítő emberke minden, csak nem rajongó.. És még csak művésznek sem nevezném, egy igazi művész nem így viselkedik. Gusztustalan, ami vele kapcsolatban folyik. Egyes előadók rajongótáborának tagjai (tisztelet a kevés kivételnek) napi szinten marcangolják szét már azért is, hogy levegőt mer venni és árgus szemmel lesik, hogy mikor illethetik mocskos szavakkal. A Starity az egyik tökéletes példa erre, a pozitív cikkek alatt mindenki lapít, alig van pár komment, de amint megjelenik egy ilyen cikk, hirtelen mindenki kinyitja a száját. A világban elég tragédia folyik és még is azon csámcsog mindenki, hogy Demi Lovato azt merte kommentelni egy rajzra, hogy GYÖNYÖRŰ, de nem az ő testét ábrázolja? Akasszuk fel azonnal érte. És mielőtt bárki elkezdené, hogy ő vállalkozott erre az egészre blablabla, hát nem. Mindennek van egy határa, és vele kapcsolatban ezt már nagyon hosszú ideje átlépték. Nem tudom, hogy mindezek ellenére hogy van még mindig meg benne a segíteni akarás az emberek irányába. Én már rég feladtam volna. A másik meg, hogy sokan dobálóznak azzal, hogy túlreagálta? Honnan tudjátok, hogy mi zajlik le benne? Gondolom ti annyira tökéletesek vagytok, hogy veletek sosem fordult elő, hogy nem voltatok 100%-os érzelmi állapotban és emiatt valamit "túlreagáltatok"? Egy ideje látszik rajta, hogy valami nincs rendben vele, nem véletlen lakik együtt a terapeutájával, Mike Bayerrel. Ennek ellenére még is esténként mosolyt erőltetve az arcára áll színpadra, amiért egyes személyek istenítve vannak, hogy húúú, mennyire erősek és bátrak, de nem, Demi Lovatóba rúgjunk még bele újra és újra a legapróbb hülyeség miatt is. Sokszor úgy érzem, hogy azt tenne a legjobbat neki, ha végleg eltűnne a nyilvánosság elöl, még akkor is, ha iszonyatosan hiányozna a gyönyörű hangja, a dalai és az egész lénye.
Camillácska meg szépen elfelejtette, hogy honnan is jött és kinek köszönhet nagyon sok mindent.

meghajolo.gif

A rajz alkotóját csupán csak megihlette Demi shootja, nem pedig fanartként rajzolta, hatalmas különbség! Sőt mi több, a srác le is írta, hogy a nem látható testrészeit (pl. a melle) a képzelete alkotta meg. Valamint látszik, hogy Demi sincsen tisztában azzal, hogy a sellők egyáltalán kicsodák micsodák, maximum látta a Kishableány című Disney klasszikust, különben nem kezdett volna el replikázni, hogy az ő teste nem ilyen. A mitológia szerint a sellők földöntúli szépséggel vannak megáldva, sőt mi több, vízi nimfáknak is szokták nevezni és gyakran összekeverik őket a szirénekkel. Engem speciel marhára nem zavar, hogy kinyilvánította a véleményét, nem ezzel van a gond, hanem azzal, amilyen stílusban tette azt. Úgy gondolom, hogy valamilyen szinten ő is művész, dalokat ír, zenéket komponál, tehát tudnia kellene, hogy egy ízig-vérig saját műben milyen sok energiát lehet fektetni.
2016. október 02. 17:02 #56
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Ez pedig egyenesen undorító... Kezdek egyetérteni azzal a lánnyal aki múltkor azt írta, hogy Demi Lovatót csak azért utálják az emberek, mert ő Demi Lovato. Semmi rosszat nem tett, az ilyesfajta felszólalásaival csak azt szeretné elérni, hogy az emberek ne a barbi babát tartsák etalonnak, hanem vegyék észre, hogy a nő attól nő, hogy különböző etnikumokban fordul elő. Ugyanazért áll ki, mint mondjuk Beyoncé, vagy Ariana Grande. Csak azt nem értem, hogy mivel érdemelte ki ezt a fajta ellenszenvet, és hogy mikor lett ekkora divat utálni őt a nagy büdös semmiért...
2016. október 02. 17:09 #57
- törölt felhasználó -    
Idézet (MissTiniStoessel @ 2016.10.02. 17:02)
Ez pedig egyenesen undorító...

Ezt megérdemelte Demi. Ha az eredeti nem tetszett neki, akkor most kap +10 kilót. Hátha ez már elnyeri a tetszését. rohog.gif
2016. október 02. 17:18 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (MissTiniStoessel @ 2016.10.02. 17:02)
Kezdek egyetérteni azzal a lánnyal aki múltkor azt írta, hogy Demi Lovatót csak azért utálják az emberek, mert ő Demi Lovato.

Ilyenkor igazán hálás vagyok azért, hogy tegnap fellépése volt, ahol a törökök kicsit kizökkentették és óriási szeretettel árasztották el, amivel mosolyt csaltak a gyönyörű arcocskájára. wub3.gif
2016. október 02. 17:23 #59
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (AliceLiza @ 2016.10.02. 17:09)
Ezt megérdemelte Demi. Ha az eredeti nem tetszett neki, akkor most kap +10 kilót. Hátha ez már elnyeri a tetszését. rohog.gif

Mivel érdemelte meg??? Egy szóval nem mondta, hogy nem tetszik neki a kép. Ő csak MEGJEGYEZTE, hogy az nem az ő alakja. A photoshoppolt képen meg tisztán látszik, hogy bántó szándékkal készült, amin a hozzád hasonló emberek természetesen jót nevettek. Mert hát ugye olyan vicces egy bipoláris zavarral küzdő nőt bántani...
2016. október 02. 17:23 #60
- törölt felhasználó -    
Kis fogalomzavar: a rajzot készítő emberke minden, csak nem rajongó.. És még csak művésznek sem nevezném, egy igazi művész nem így viselkedik. Gusztustalan, ami vele kapcsolatban folyik. Egyes előadók rajongótáborának tagjai (tisztelet a kevés kivételnek) napi szinten marcangolják szét már azért is, hogy levegőt mer venni és árgus szemmel lesik, hogy mikor illethetik mocskos szavakkal. A Starity az egyik tökéletes példa erre, a pozitív cikkek alatt mindenki lapít, alig van pár komment, de amint megjelenik egy ilyen cikk, hirtelen mindenki kinyitja a száját. A világban elég tragédia folyik és még is azon csámcsog mindenki, hogy Demi Lovato azt merte kommentelni egy rajzra, hogy GYÖNYÖRŰ, de nem az ő testét ábrázolja? Akasszuk fel azonnal érte. És mielőtt bárki elkezdené, hogy ő vállalkozott erre az egészre blablabla, hát nem. Mindennek van egy határa, és vele kapcsolatban ezt már nagyon hosszú ideje átlépték. Nem tudom, hogy mindezek ellenére hogy van még mindig meg benne a segíteni akarás az emberek irányába. Én már rég feladtam volna. A másik meg, hogy sokan dobálóznak azzal, hogy túlreagálta? Honnan tudjátok, hogy mi zajlik le benne? Gondolom ti annyira tökéletesek vagytok, hogy veletek sosem fordult elő, hogy nem voltatok 100%-os érzelmi állapotban és emiatt valamit "túlreagáltatok"? Egy ideje látszik rajta, hogy valami nincs rendben vele, nem véletlen lakik együtt a terapeutájával, Mike Bayerrel. Ennek ellenére még is esténként mosolyt erőltetve az arcára áll színpadra, amiért egyes személyek istenítve vannak, hogy húúú, mennyire erősek és bátrak, de nem, Demi Lovatóba rúgjunk még bele újra és újra a legapróbb hülyeség miatt is. Sokszor úgy érzem, hogy azt tenne a legjobbat neki, ha végleg eltűnne a nyilvánosság elöl, még akkor is, ha iszonyatosan hiányozna a gyönyörű hangja, a dalai és az egész lénye.
Camillácska meg szépen elfelejtette, hogy honnan is jött és kinek köszönhet nagyon sok mindent.

meghajolo.gif

Már vártam a kommentedet, mert tudtam, hogy le fogod írni az igazat! meghajolo.gif Mindenben egyetértek! thumbsup.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok