Starity

Botrányt okozott rajongói körében Demi Lovato

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 02. 15:07 #21
- törölt felhasználó -    
Demi mindig is bunkó volt... Végre kibújt a szög a zsákból. A kis művész alkotott valami meséset, erre ez meg lehordja. Szánalmas a csaj...
2016. október 02. 15:07 #22
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

Státusz"Minden siker mögött 100 kudarc van"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 392
Csatolások: 0
Azonosító: 243663
MissTiniStoessel ott a pont. Camilanak meg nem tudom mi a szarert kell beleszolnia. Semmi koze hozza.
2016. október 02. 15:10 #23
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Nagyon jó rajz lett smileeee.gif Az meg, hogy Demi kisasszonynak nem tetszik, sajnálom. A rajz alkotója elmondta, hogy akit lerajzolt, az a fejében volt, és ő így képzelte el. Nem, hogy örülne, hogy ő ihlette meg Vladyartot, még itt rinyál. És, már nem azért, de a rajzolónak honnan kéne tudnia, hogy milyenek Demi mellei? Nem látszik a fotón. Ilyenkor az ember a fantáziájára hagyatkozik.
2016. október 02. 15:12 #24
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Műhiszti. A melle nem is látszódik az eredeti képen, de mindegy. Akkor az mért nem baj, hogy a derekát vékonyabbnak rajzolta? Ennek a csajnak se jó soha semmi.
2016. október 02. 15:21 #25
Katerina Kat
Katerina Kat
visszatérő vendég

StátuszZed is dead, baby, Zed is dead
Hozzászólás: 299
Azonosító: 255143
Tényleg sokat dolgozhatott vele, minek fikázni?
2016. október 02. 15:21 #26
Lilisztar
Lilisztar
visszatérő vendég
Hozzászólás: 318
Azonosító: 244672
Igaza van Deminek
2016. október 02. 15:21 #27
Esztii99E
Esztii99E
visszatérő vendég

StátuszIf a gentleman can't handle me, It's not my problem!
Hozzászólás: 264
Azonosító: 256689
Szerintem nagyon szép lett a rajz, én imádom Demit meg minden de ezt a dolgot kicsit túlreagálta..
2016. október 02. 15:22 #28
Esztii99E
Esztii99E
visszatérő vendég

StátuszIf a gentleman can't handle me, It's not my problem!
Hozzászólás: 264
Azonosító: 256689
És szerintem Camila posztjának, semmi köze a Demis ügyhöz pardon.gif
2016. október 02. 15:23 #29
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Azonosító: 255378
Előbb rajzoljon minimum ilyen szép alkotást amit a srác csinált és majd utána pofázzon....
2016. október 02. 15:28 #30
Chrisgirlhazza
Chrisgirlhazza
új tag

Státuszlet's spend the night together
Hozzászólás: 93
Azonosító: 257958
Szerintem is túlreagálta.Alkotta róla egy szép rajzot ő erre elhordja mindennek.
2016. október 02. 15:29 #31
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett a rajz. Ahogy a többi képe is. Tehetséges. smileeee.gif
2016. október 02. 15:31 #32
RutaPrimroseLove
RutaPrimroseLove

Státusz*bow wow wow*
Hozzászólás: 697
Csatolások: 5
Azonosító: 202135
Szerintem nagyon jó rajz lett. Èn nem sok különbsèget találtam a rajzbeli és a képen levõ derèk között.
Én Demi helyében örülnék hogy a fotõsorozatommal inspiràlok màs mûvészeket.
2016. október 02. 15:34 #33
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Brutál szép rajz lett és szerintem Demi túlreagálta.
2016. október 02. 15:42 #34
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Nem kéne minden szóra ugrania Deminek, mert elég gáz, hogy gyakorlatilag ki akarja provokálni az alkotótól, hogy kövérnek nevezze. Ezt a reakciót a múltja sem indokolja, szóval jobb lenne nem belekötni és kritizálni random művészeket, inkább örülnie kéne, hogy megihlet másokat.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, An_d_a
2016. október 02. 15:49 #35
Divergent
Divergent
Dark witch

Státuszimmersed in the frenzy
Hozzászólás: 2157
Csatolások: 138
Azonosító: 242716
Szerintem ezt Demi túlreagálta...
2016. október 02. 15:49 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (Esztii99E @ 2016.10.02. 15:22)
És szerintem Camila posztjának, semmi köze a Demis ügyhöz pardon.gif

Igazából tényleg nem sok, viszont egy kicsi mégis van. (na ez értelmes mondat lett)

Szerintem arra akart következtetni az író, hogy miközben Demi egy roh*dt szép alkotást lefikáz, addig Cami a nem túl szépeket is megköszöni és megdicséri, hiszen saját bevallása szerint neki csak a pálcika emberek rajzolásáig terjed a tudása.

Vagy arra, hogy lereagálta Demi lépését, miközben ő szid, Camila dicsér. unsure.gif

Ilyesmikre tudok gondolni, ha akarunk mégis valami kapcsot találni.
2016. október 02. 15:55 #37
myneee20
myneee20
visszatérő vendég

Státusz"Az igazi élet első szabály: Tedd meg azt amitől a legjobban félsz."
Hozzászólás: 317
Azonosító: 209426
Igazad van MissTiniStoessel!!!
Szépnek szép de én is ki lennék akadva a helyében!!!
Tényleg nem azt mondta ,hogy rossz a rajz hanem hogy nem az ő teste!!
A másik dolog csináljátok már egy olyan személyről rajzot aki nincs megelégedve magával és utána mutassátok meg neki!
Kiborulna szerencsétlen!!!
2016. október 02. 15:57 #38
- törölt felhasználó -    
Kis fogalomzavar: a rajzot készítő emberke minden, csak nem rajongó.. És még csak művésznek sem nevezném, egy igazi művész nem így viselkedik. Gusztustalan, ami vele kapcsolatban folyik. Egyes előadók rajongótáborának tagjai (tisztelet a kevés kivételnek) napi szinten marcangolják szét már azért is, hogy levegőt mer venni és árgus szemmel lesik, hogy mikor illethetik mocskos szavakkal. A Starity az egyik tökéletes példa erre, a pozitív cikkek alatt mindenki lapít, alig van pár komment, de amint megjelenik egy ilyen cikk, hirtelen mindenki kinyitja a száját. A világban elég tragédia folyik és még is azon csámcsog mindenki, hogy Demi Lovato azt merte kommentelni egy rajzra, hogy GYÖNYÖRŰ, de nem az ő testét ábrázolja? Akasszuk fel azonnal érte. És mielőtt bárki elkezdené, hogy ő vállalkozott erre az egészre blablabla, hát nem. Mindennek van egy határa, és vele kapcsolatban ezt már nagyon hosszú ideje átlépték. Nem tudom, hogy mindezek ellenére hogy van még mindig meg benne a segíteni akarás az emberek irányába. Én már rég feladtam volna. A másik meg, hogy sokan dobálóznak azzal, hogy túlreagálta? Honnan tudjátok, hogy mi zajlik le benne? Gondolom ti annyira tökéletesek vagytok, hogy veletek sosem fordult elő, hogy nem voltatok 100%-os érzelmi állapotban és emiatt valamit "túlreagáltatok"? Egy ideje látszik rajta, hogy valami nincs rendben vele, nem véletlen lakik együtt a terapeutájával, Mike Bayerrel. Ennek ellenére még is esténként mosolyt erőltetve az arcára áll színpadra, amiért egyes személyek istenítve vannak, hogy húúú, mennyire erősek és bátrak, de nem, Demi Lovatóba rúgjunk még bele újra és újra a legapróbb hülyeség miatt is. Sokszor úgy érzem, hogy azt tenne a legjobbat neki, ha végleg eltűnne a nyilvánosság elöl, még akkor is, ha iszonyatosan hiányozna a gyönyörű hangja, a dalai és az egész lénye.

Camillácska meg szépen elfelejtette, hogy honnan is jött és kinek köszönhet nagyon sok mindent.

Idézet (MissTiniStoessel @ 2016.10.02. 15:01)
A készítő meg túltesz még Taylor Swiften is, eljátssza az áldozatot, csakhogy nagyobb hájpot kapjon a dolog. Nem értem, hogy miért van ennyire besértődve, mert Deminek nem a rajzzal volt baja (sőt még meg is dicsérte) hanem azzal, ahogy őt ábrázolták rajta. A kettő nagyon nem ugyanaz.

meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel, prettyll18
2016. október 02. 15:58 #39
kaliforhnia
kaliforhnia
=

Státuszpeople go but how they left always stays.
Hozzászólás: 1624
Csatolások: 65
Azonosító: 255526
Nem is kicsit reagálta túl. Szerintem csodás alkotás lett, mindig is tiszteltem a művészeket, hogy ilyen szépen letudják rajzolni azt amit elképzeltek. Nem tudom, mire fel köt ebbe bele Demi, egyáltalán nem kéne magára vennie. Camila viszont nagyon édes, és meg is látszik, hogy ki milyen ember...
2016. október 02. 15:59 #40
Rose Rowan
Rose Rowan
living doll

StátuszI am Loki, of Asgard, and I'm burdened with glorious purpose
Hozzászólás: 3045
Csatolások: 2846
Azonosító: 257763
A művész oldalán állok. Tudom milyen az amikor rengeteget dolgozik az ember valamin, és a végén nem elismerés várja.
Eg mitológiai karakter jutott eszébe Demiről,és ezért átformázta őt AZZÁ A KARAKTERRÉ akire ő gondolt. Eg szóval sem mondta hogy Demi nem elég jó.
A művészek szabadok.
Ezaz egész "büszke vagyok a testemre" dolog csak addig volt szép és nemes, amíg nem tologatta kétpercenként mindenkinek a pofájába. Mindennek megvan a határa. Ezen kiakadni? Könyörgöm...
1 felhasználónak tetszik: Beyla
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok