Botrányt okozott rajongói körében Demi Lovato
2016. október 02. 15:07
Demi mindig is bunkó volt... Végre kibújt a szög a zsákból. A kis művész alkotott valami meséset, erre ez meg lehordja. Szánalmas a csaj...
2016. október 02. 15:07
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
MissTiniStoessel ott a pont. Camilanak meg nem tudom mi a szarert kell beleszolnia. Semmi koze hozza.
2016. október 02. 15:10
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nagyon jó rajz lett
Az meg, hogy Demi kisasszonynak nem tetszik, sajnálom. A rajz alkotója elmondta, hogy akit lerajzolt, az a fejében volt, és ő így képzelte el. Nem, hogy örülne, hogy ő ihlette meg Vladyartot, még itt rinyál. És, már nem azért, de a rajzolónak honnan kéne tudnia, hogy milyenek Demi mellei? Nem látszik a fotón. Ilyenkor az ember a fantáziájára hagyatkozik.
2016. október 02. 15:21
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Tényleg sokat dolgozhatott vele, minek fikázni?
2016. október 02. 15:23
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Előbb rajzoljon minimum ilyen szép alkotást amit a srác csinált és majd utána pofázzon....
2016. október 02. 15:28
|
|
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline
|
Szerintem is túlreagálta.Alkotta róla egy szép rajzot ő erre elhordja mindennek.
2016. október 02. 15:29
Nagyon jó lett a rajz. Ahogy a többi képe is. Tehetséges.
2016. október 02. 15:31
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Szerintem nagyon jó rajz lett. Èn nem sok különbsèget találtam a rajzbeli és a képen levõ derèk között.
Én Demi helyében örülnék hogy a fotõsorozatommal inspiràlok màs mûvészeket.
Én Demi helyében örülnék hogy a fotõsorozatommal inspiràlok màs mûvészeket.
2016. október 02. 15:42
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem kéne minden szóra ugrania Deminek, mert elég gáz, hogy gyakorlatilag ki akarja provokálni az alkotótól, hogy kövérnek nevezze. Ezt a reakciót a múltja sem indokolja, szóval jobb lenne nem belekötni és kritizálni random művészeket, inkább örülnie kéne, hogy megihlet másokat.
2016. október 02. 15:49
Idézet (Esztii99E @ 2016.10.02. 15:22)
És szerintem Camila posztjának, semmi köze a Demis ügyhöz 
Igazából tényleg nem sok, viszont egy kicsi mégis van. (na ez értelmes mondat lett)
Szerintem arra akart következtetni az író, hogy miközben Demi egy roh*dt szép alkotást lefikáz, addig Cami a nem túl szépeket is megköszöni és megdicséri, hiszen saját bevallása szerint neki csak a pálcika emberek rajzolásáig terjed a tudása.
Vagy arra, hogy lereagálta Demi lépését, miközben ő szid, Camila dicsér.
Ilyesmikre tudok gondolni, ha akarunk mégis valami kapcsot találni.
2016. október 02. 15:55
|
|
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline
|
Igazad van MissTiniStoessel!!!
Szépnek szép de én is ki lennék akadva a helyében!!!
Tényleg nem azt mondta ,hogy rossz a rajz hanem hogy nem az ő teste!!
A másik dolog csináljátok már egy olyan személyről rajzot aki nincs megelégedve magával és utána mutassátok meg neki!
Kiborulna szerencsétlen!!!
Szépnek szép de én is ki lennék akadva a helyében!!!
Tényleg nem azt mondta ,hogy rossz a rajz hanem hogy nem az ő teste!!
A másik dolog csináljátok már egy olyan személyről rajzot aki nincs megelégedve magával és utána mutassátok meg neki!
Kiborulna szerencsétlen!!!
2016. október 02. 15:57
Kis fogalomzavar: a rajzot készítő emberke minden, csak nem rajongó.. És még csak művésznek sem nevezném, egy igazi művész nem így viselkedik. Gusztustalan, ami vele kapcsolatban folyik. Egyes előadók rajongótáborának tagjai (tisztelet a kevés kivételnek) napi szinten marcangolják szét már azért is, hogy levegőt mer venni és árgus szemmel lesik, hogy mikor illethetik mocskos szavakkal. A Starity az egyik tökéletes példa erre, a pozitív cikkek alatt mindenki lapít, alig van pár komment, de amint megjelenik egy ilyen cikk, hirtelen mindenki kinyitja a száját. A világban elég tragédia folyik és még is azon csámcsog mindenki, hogy Demi Lovato azt merte kommentelni egy rajzra, hogy GYÖNYÖRŰ, de nem az ő testét ábrázolja? Akasszuk fel azonnal érte. És mielőtt bárki elkezdené, hogy ő vállalkozott erre az egészre blablabla, hát nem. Mindennek van egy határa, és vele kapcsolatban ezt már nagyon hosszú ideje átlépték. Nem tudom, hogy mindezek ellenére hogy van még mindig meg benne a segíteni akarás az emberek irányába. Én már rég feladtam volna. A másik meg, hogy sokan dobálóznak azzal, hogy túlreagálta? Honnan tudjátok, hogy mi zajlik le benne? Gondolom ti annyira tökéletesek vagytok, hogy veletek sosem fordult elő, hogy nem voltatok 100%-os érzelmi állapotban és emiatt valamit "túlreagáltatok"? Egy ideje látszik rajta, hogy valami nincs rendben vele, nem véletlen lakik együtt a terapeutájával, Mike Bayerrel. Ennek ellenére még is esténként mosolyt erőltetve az arcára áll színpadra, amiért egyes személyek istenítve vannak, hogy húúú, mennyire erősek és bátrak, de nem, Demi Lovatóba rúgjunk még bele újra és újra a legapróbb hülyeség miatt is. Sokszor úgy érzem, hogy azt tenne a legjobbat neki, ha végleg eltűnne a nyilvánosság elöl, még akkor is, ha iszonyatosan hiányozna a gyönyörű hangja, a dalai és az egész lénye.
Camillácska meg szépen elfelejtette, hogy honnan is jött és kinek köszönhet nagyon sok mindent.
Camillácska meg szépen elfelejtette, hogy honnan is jött és kinek köszönhet nagyon sok mindent.
Idézet (MissTiniStoessel @ 2016.10.02. 15:01)
A készítő meg túltesz még Taylor Swiften is, eljátssza az áldozatot, csakhogy nagyobb hájpot kapjon a dolog. Nem értem, hogy miért van ennyire besértődve, mert Deminek nem a rajzzal volt baja (sőt még meg is dicsérte) hanem azzal, ahogy őt ábrázolták rajta. A kettő nagyon nem ugyanaz.
2016. október 02. 15:58
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Nem is kicsit reagálta túl. Szerintem csodás alkotás lett, mindig is tiszteltem a művészeket, hogy ilyen szépen letudják rajzolni azt amit elképzeltek. Nem tudom, mire fel köt ebbe bele Demi, egyáltalán nem kéne magára vennie. Camila viszont nagyon édes, és meg is látszik, hogy ki milyen ember...
2016. október 02. 15:59
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
A művész oldalán állok. Tudom milyen az amikor rengeteget dolgozik az ember valamin, és a végén nem elismerés várja.
Eg mitológiai karakter jutott eszébe Demiről,és ezért átformázta őt AZZÁ A KARAKTERRÉ akire ő gondolt. Eg szóval sem mondta hogy Demi nem elég jó.
A művészek szabadok.
Ezaz egész "büszke vagyok a testemre" dolog csak addig volt szép és nemes, amíg nem tologatta kétpercenként mindenkinek a pofájába. Mindennek megvan a határa. Ezen kiakadni? Könyörgöm...
Eg mitológiai karakter jutott eszébe Demiről,és ezért átformázta őt AZZÁ A KARAKTERRÉ akire ő gondolt. Eg szóval sem mondta hogy Demi nem elég jó.
A művészek szabadok.
Ezaz egész "büszke vagyok a testemre" dolog csak addig volt szép és nemes, amíg nem tologatta kétpercenként mindenkinek a pofájába. Mindennek megvan a határa. Ezen kiakadni? Könyörgöm...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.