Sosem találnád ki, hová tetováltatott Kendall Jenner
2016. október 02. 10:14
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem lehetett túl kellemes.
2016. október 02. 10:26
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Jól néz ki!
2016. október 02. 10:28
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Mi van odaírva? Tegnap óta próbálok rájönni, de sehogy sem sikerül...
2016. október 02. 10:35
Szerintem is klassz! Bevállalnám!Föleg a Meow feliratot cicàk *_*
2016. október 02. 10:40
Mi értelme van ennek? Szerintem undorítan néz ki.
2016. október 02. 12:24
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Szerintem jól néz ki, és, ha az ember olyat akar, amit csak ő lát, akkor ez jó olyannak. Ugyan magamnak nem csináltatnék.
2016. október 02. 13:46
ez manapság népszerű, őszintén szólva nekem még tetszik is.
2016. október 02. 14:01
Nekem is tetszik, de nem hinném, hogy bevállalnám.
2016. október 02. 15:13
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Menőnek menő, nekem is szörnyen tetszik, de senki se látja, úgyhogy nem oda kellett volna rakni, én legalább is máshova vállaltam be volna.
Szerintem a szájra, nyelvre, fül mögé, lábujjak közé, meg a nagyon eldugott helyekre nem érdemes tetoválni semmit, mert nem feltűnő, az én véleményem szerint marhaság az ilyesmi, de ha ő meg van vele elégedve akkor hadd varrasson... felőlem az orrlyukába is tehet egyet.
De különben király, de mi van rá írva, túl picik a betűk!!??
Szerintem a szájra, nyelvre, fül mögé, lábujjak közé, meg a nagyon eldugott helyekre nem érdemes tetoválni semmit, mert nem feltűnő, az én véleményem szerint marhaság az ilyesmi, de ha ő meg van vele elégedve akkor hadd varrasson... felőlem az orrlyukába is tehet egyet.
De különben király, de mi van rá írva, túl picik a betűk!!??
2016. október 02. 16:31
Szerintem a tetoválásnak nem az a lényege,hogy mindenki lássa.
A tetkó arról szól,hogy egy számodra kedves,v. szépnek tartott képet,szöveget,motívumot örökre a testeden akarsz hordani. Ha ő a szája belsejében akarja viselni azt a tetoválást,akkor viselje.
Különben ki tudja?
Lehet,hogy van oka is annak,hogy éppen oda varratott...-na jó,ezt azért kétlem,de tényleg...nem tudhatjuk
.
A tetkó arról szól,hogy egy számodra kedves,v. szépnek tartott képet,szöveget,motívumot örökre a testeden akarsz hordani. Ha ő a szája belsejében akarja viselni azt a tetoválást,akkor viselje.
Különben ki tudja?
Lehet,hogy van oka is annak,hogy éppen oda varratott...-na jó,ezt azért kétlem,de tényleg...nem tudhatjuk
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: