Kristen Stewart lesz az új Elena Gilbert?
2016. október 02. 18:20
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Jót nevettem.
Köszönöm.
2016. október 02. 20:00
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Nem nézem a sorozatot és Nina-t sem láttam még szerepelni, de Kristen-t igen. Emberileg nincs vele semmi bajom, de azt tudom, hogy kurva szar színésznő.
2016. október 03. 09:58
|
|
Thessaoniki01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.28. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 259999 offline
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nina sem kell a sorozatba, nélküle az égész sokkal jobb!!!!!!!!!
Hát még Kristen! Ő színészileg sem kell sem a sorozatba sem máshova olyan rossz
(szubjektív/személyes vélemény, nem kell támadni)
Nina sem kell a sorozatba, nélküle az égész sokkal jobb!!!!!!!!!
Hát még Kristen! Ő színészileg sem kell sem a sorozatba sem máshova olyan rossz
(szubjektív/személyes vélemény, nem kell támadni)
2016. október 03. 16:21
|
|
DavidtheDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.14. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 252286 offline
|
Nem tudom mire értitek hogy "valaki nagyon unatkozik". Ha rám értitek akkor közlöm, hogy nem. Facebookon láttam megosztva. Aztán láttam h minden "valamire való" TVD-s oldal megosztotta. Így gondoltam írok egy cikket. Neharagudjatok ha nem tetszik..
2016. október 03. 16:47
|
Callieh♡ mrs.bieber ♡ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.09.29. Hozzászólás: 5205 Csatolások: 3522 Azonosító: 260016 offline
|
hát a nem vagyok valami nagy vámpírnaplók fan, de hát kristen a kedvenc színésznőm, szóval lehet hogy belenéznék, de csak szarakodnak ezzel a sorozattal. sem bekezdése, sem vége nincs. na mindegy.
2016. október 03. 21:05
Semmi bajom sincs Kristennel, de ha lehet inkább ne szerepeljen benne.
A Vámpírnaplók Elena-ja vagy Nina legyen, vagy senki.
A Vámpírnaplók Elena-ja vagy Nina legyen, vagy senki.
2016. október 03. 21:57
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Háát ha Kristen fog benne szerepelni (ami szerintem csak pletyka,de ha mégis) akkor belekukkantok az utolsó évadba
2016. október 07. 12:27
Na ez a cikk fájt...tuti csak pletyka , Ninát nem lehet csak úgy "helyettesíteni" ! Ez tuti hülyeség!
2016. október 08. 23:19
|
Ricsi920113új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.08. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 260239 offline
|
Nina helyében végigcsinálnám ha már elkezdtem ezt a sorozatot. Kurva szar lenne ha más lenne benne a végébe.Nina nélkül nem lenne igazi a sorozat befejezése.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: