Kristen Stewart lesz az új Elena Gilbert?
2016. október 02. 09:40
Ninát lehetetlen helyettesíteni, Kristennel meg el is rontanák az évadot. Hagyjuk már ki ebből a sorozatból azt a csajt..
2016. október 02. 10:22
Hát, ööö, ezt valahogy kötve hiszem. Már az első mondat eldönti ennek a "hírnek" a valóságalapját. Arról nem is beszélve, hogy Julie Plec valami közös interjúban mondta (Comic Conon talán), hogy "an emotional promise was made", szóval HA vissza is írják Elenát a sorozatba (akár egy visszaemlékezés/epizód erejéig, akár hosszabb időre), valószínű, hogy nem más fogja eljátszani.
2016. október 02. 10:53
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Ebből biztosan nem lesz semmi...értelmetlen lenne Elenát pont Kristen Stewarttal helyettesíteni. Meg amúgy is kétlem,hogy Kristen elvállalná a szereplést a sorozatban. Ez is csak valami pletyka.
2016. október 02. 10:56
Ez az, ami tuti nem fog megtörténni. Ahogy már mondtam egy másik cikk alatt is, ideje lenne Ninának mondania már valamit a visszatéréssel kapcsolatban, mert elég idegesítő, hogy miatta kitalálják ezeket az ostoba pletykákat.
2016. október 02. 11:11
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
milyen vicces, hogy mindenki az Alkonyatot hozta fel, mint Kristen filmje.. Mintha csak az az egyetlen filmje lenne, nem?
Amugy meg nem mindegy, hogy ő fogja-e játszani, vagy nem??
Meg szerintem a fele sem igaz ennek. Kristen nem hiszem, hogy ilyent vállalna el.
2016. október 02. 11:23
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Elég szar ötlet lenne a két sorozatot két ilyen központi figura bevonásával összekötni. Mintha az új Flash filmben Grant Gustin játszaná Ciscót vagy Dr Wellst...
2016. október 02. 11:33
Őszintén? Nem bánnám. Akkora fos lett már a TVD hogy beleférne még egy ilyen húzás, hogy végre minden rajongó meglássa, milyen szar lett.
És többet senki ne nézzen meg egy részt se.
Álmodik a nyomor. :"D
Egyébként meg igaza van TheTruthAboutLove -nak. Sosem bírtam Kristent, főleg mivel a színészi tehetsége olyan mint Lucy Hale-nek, hogy a mimika fogalmát nem ismerik és nem is tudják hasznosítani...
De azért eléggé gáz, hogy mindenki beskatulyázza Bellának, holott más filmben is kapott már főszerepet...
Álmodik a nyomor. :"D
Egyébként meg igaza van TheTruthAboutLove -nak. Sosem bírtam Kristent, főleg mivel a színészi tehetsége olyan mint Lucy Hale-nek, hogy a mimika fogalmát nem ismerik és nem is tudják hasznosítani...
De azért eléggé gáz, hogy mindenki beskatulyázza Bellának, holott más filmben is kapott már főszerepet...
2016. október 02. 13:19
Komolyan van még aki ezt elhiszi?
Először Victoria Justice, aztán Nikki Reed, most meg Kristen... de sok Elena lesz itt emberek
Először Victoria Justice, aztán Nikki Reed, most meg Kristen... de sok Elena lesz itt emberek
2016. október 02. 14:40
|
|
Barbúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.26. Hozzászólás: 76 Csatolások: 12 Azonosító: 259967 offline
|
Már az első mondatból kiderül, hogy ennek a cikknek semmi valóság alapja nincs. De amúgy se gondolnám, hogy Kristen-t beraknák Nina helyére. Ki lenne olyan hülye hogy megcsinálná ezt? Szerintem azzal mindenki tisztában van, hogy akkor lényegesen lecsökkenne a sorozat nézettsége. Azt meg nem akarják. Max csak egy újabb vámpír szerepébe tudnám elképzelni. Különben én örülnék ha Nina se jönne vissza. Talán egy fokkal izgalmasabb lenne a történet, bár el se tudom képzelni ebből a sorozatból még mit tudnak kihozni. Nagyon el lett nyújtva az egész, amit sajnálok is. Pedig az elején milyen jól indult..
2016. október 02. 17:00
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Hülyeség az egész
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: