Britney Spears a KISS FM UK rádióműsorában vendégeskedett a napokban, ahol szót ejtett a popdíváról, Ariana Grandéról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney Spears hallott már jobbat, mint Ariana Grande előadása
2016. október 02. 00:46
2016. október 02. 02:54
|
|
NanaChanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 105 Csatolások: 1 Azonosító: 180691 offline
|
Szeretem Britneyt, de szeretnék látni tőle egy hasonló produkciót amiben több előadó hangján próbál énekelni.
Mondjuk a Rihannától választhattak volna jobb számot is amiben tényleg énekelt volna, mert ez így kifigurázásnak tűnt.~
2016. október 02. 06:53
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Girl22: aztaaa rohadt... Ez fájt.
nagyon el vagy tévedve..
2016. október 02. 06:55
|
Lilicukiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.29. Hozzászólás: 55 Csatolások: 3 Azonosító: 258467 offline
|
Most ezt nem értem. "Haha, nagyon vicces! Nagyon ügyes. De hallottam jobbat is. - mondta röviden Godney".
Ki az a Godney? Nem Britney, szóval nem ő mondta azt ami a címben van. "Britney ettől függetlenül csak jókat tud mondani Ariról, melyről interjú közben mesélt a rádió hallgatóinak. Nagyon jó! Imádom a hangját! Nagyon kellemes". Most akkor mi van? Britney csak jókat mondott? Akkor miért az a cikk címe ami? Világosítson fel valaki mert lehet, hogy még nem ébredtem fel rendesen és ezért nem tudom felfogni.
Ki az a Godney? Nem Britney, szóval nem ő mondta azt ami a címben van. "Britney ettől függetlenül csak jókat tud mondani Ariról, melyről interjú közben mesélt a rádió hallgatóinak. Nagyon jó! Imádom a hangját! Nagyon kellemes". Most akkor mi van? Britney csak jókat mondott? Akkor miért az a cikk címe ami? Világosítson fel valaki mert lehet, hogy még nem ébredtem fel rendesen és ezért nem tudom felfogni.
2016. október 02. 07:00
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ezt a Haha nagyon vicceset őszintén vagy ocsmányan nevetve mondta? Mert nem mindegy.
2016. október 02. 07:05
Britney a szerencsétlen Carpool Karaokéja után inkább meg se szólaljon !
2016. október 02. 07:17
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Szerintem Ariana sokkal jobb, mint Britney de ez nem sz én dolgom...
2016. október 02. 07:26
Idézet (Lilicuki @ 2016.10.02. 06:55)
Most ezt nem értem. "Haha, nagyon vicces! Nagyon ügyes. De hallottam jobbat is. - mondta röviden Godney".
A Godney az Britney-re utal, ha jól tudom.
Egyébként szerintem Ariana nagyon tehetséges lány, bár számomra a hangja egy idő után kicsit irritáló. De tőle legalább hallottunk már teljesen élő produkciót, ami Britney-ről nem nagyon mondható el.
2016. október 02. 07:31
Ariana sokkal jobb,mint Britney...
Domi05:Egyetértek....
Domi05:Egyetértek....
2016. október 02. 08:37
Hisz Ariana többet ért el mint Britney.....egyébként is a műsornak az volt a lényege hogy viccesen legyen beállítva az egész ,,előadás". Ariana meg sokkal jobb mint Britney...
2016. október 02. 08:48
Hát... Szeretem Britney-t is, de Ari kicsivel tehetségesebb. Szóval szerintem tévedt Britney.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: