Britney Spears a KISS FM UK rádióműsorában vendégeskedett a napokban, ahol szót ejtett a popdíváról, Ariana Grandéról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney Spears hallott már jobbat, mint Ariana Grande előadása
2016. október 02. 00:46
2016. október 02. 02:54
|
|
NanaChanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 105 Csatolások: 1 Azonosító: 180691 offline
|
Szeretem Britneyt, de szeretnék látni tőle egy hasonló produkciót amiben több előadó hangján próbál énekelni.
Mondjuk a Rihannától választhattak volna jobb számot is amiben tényleg énekelt volna, mert ez így kifigurázásnak tűnt.~
2016. október 02. 06:53
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Girl22: aztaaa rohadt... Ez fájt.
nagyon el vagy tévedve..
2016. október 02. 06:55
|
Lilicukiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.29. Hozzászólás: 55 Csatolások: 3 Azonosító: 258467 offline
|
Most ezt nem értem. "Haha, nagyon vicces! Nagyon ügyes. De hallottam jobbat is. - mondta röviden Godney".
Ki az a Godney? Nem Britney, szóval nem ő mondta azt ami a címben van. "Britney ettől függetlenül csak jókat tud mondani Ariról, melyről interjú közben mesélt a rádió hallgatóinak. Nagyon jó! Imádom a hangját! Nagyon kellemes". Most akkor mi van? Britney csak jókat mondott? Akkor miért az a cikk címe ami? Világosítson fel valaki mert lehet, hogy még nem ébredtem fel rendesen és ezért nem tudom felfogni.
Ki az a Godney? Nem Britney, szóval nem ő mondta azt ami a címben van. "Britney ettől függetlenül csak jókat tud mondani Ariról, melyről interjú közben mesélt a rádió hallgatóinak. Nagyon jó! Imádom a hangját! Nagyon kellemes". Most akkor mi van? Britney csak jókat mondott? Akkor miért az a cikk címe ami? Világosítson fel valaki mert lehet, hogy még nem ébredtem fel rendesen és ezért nem tudom felfogni.
2016. október 02. 07:00
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ezt a Haha nagyon vicceset őszintén vagy ocsmányan nevetve mondta? Mert nem mindegy.
2016. október 02. 07:05
Britney a szerencsétlen Carpool Karaokéja után inkább meg se szólaljon !
2016. október 02. 07:17
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Szerintem Ariana sokkal jobb, mint Britney de ez nem sz én dolgom...
2016. október 02. 07:26
Idézet (Lilicuki @ 2016.10.02. 06:55)
Most ezt nem értem. "Haha, nagyon vicces! Nagyon ügyes. De hallottam jobbat is. - mondta röviden Godney".
A Godney az Britney-re utal, ha jól tudom.
Egyébként szerintem Ariana nagyon tehetséges lány, bár számomra a hangja egy idő után kicsit irritáló. De tőle legalább hallottunk már teljesen élő produkciót, ami Britney-ről nem nagyon mondható el.
2016. október 02. 07:31
Ariana sokkal jobb,mint Britney...
Domi05:Egyetértek....
Domi05:Egyetértek....
2016. október 02. 08:37
Hisz Ariana többet ért el mint Britney.....egyébként is a műsornak az volt a lényege hogy viccesen legyen beállítva az egész ,,előadás". Ariana meg sokkal jobb mint Britney...
2016. október 02. 08:48
Hát... Szeretem Britney-t is, de Ari kicsivel tehetségesebb. Szóval szerintem tévedt Britney.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: