Zara Larsson olyan népszerű szeretne lenni, mint Beyoncé – klippremier!
2016. október 02. 09:14
Nem attól lesz híres, hogy leutánoz valakit. A videoban nekem inkább úgy tűnt, mint egy Beyonce utánzat. A stílusa, a tánc, a feminizmus. Szinte majdnem minden megegyezik, pedig Zara jobb ennél... Inkább a saját stílusával kellene eladnia magát.
2016. október 02. 16:14
Mellesleg Zara dalai jobban tetszik,talán még a hangja is. Visszaszívnám az előző kommentemet. Beyoncét nagyon nem szeretem ,de csak azért írtam,hogy Zara sose lesz olyan ,mint ő,mert Beyoncé az Beyoncé akkor is,ha nem szeretem
d
2016. október 07. 17:21
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (audreyzz @ 2016.10.01. 16:20)
Nekem nagyon bejön a klip és a dal is. Azért mondta, hogy olyan szeretne lenni Beyonce, mivel ő a példaképe, nem azt mondta, hogy Beyoncevá akar válni. . Aki azt írta, hogy fel van javítva a hangja, szerintem hallgassa meg élőben itt: https://www.youtube.com/watch?v=MmcOFUs9xRc Ugyanolyan a hangja mint az audio verzión 
Ezt te sem gondoltad komolyan ugye?!
2017. november 15. 12:14
Idézet (Lizania @ 2016.10.07. 17:21)
Ezt te sem gondoltad komolyan ugye?!
Pont erre a videóra céloztam az előző kommentemben, ez nem, hogy ugyanolyan, meg sem közelíti az audio verziót. Képtelen használni a saját hangi adottságait, üvölt végig, de főleg a refrénben. Az egész előadásnak se íze se bűze, hiába jó szám, nem tudja rendesen elénekelni élőben 
Istenem...Annyira szeretem ezeket a kommenteket xd "üvölt végig" Ezt nem bírom emberek xdddd Énekeljél te,kiváncsi vagyok mennyire rohadtjó a te hangod.Emberek ez nevetséges....
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: