Az énekes, miután jó pár szívet elrabolt új képével, őszinte interjút adott a Highsnobiety magazinnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn: „Lehet nem vagyok már annyira népszerű, de legalább szabad vagyok”
2016. szeptember 30. 15:32
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szerintem igaza van
2016. szeptember 30. 15:47
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Totálisan egyetértek vele
2016. szeptember 30. 16:02
|
|
Csillbabvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 138512 offline
|
Engem kicsit idegesít már hogy minden második cikk arról szól Zayn mennyire szabad/boldog stb. attól, hogy ki lépett a bandából. Örülök hogy boldog legyen is az, de ezt már túl sokszor elmondta.
2016. szeptember 30. 16:51
Nekem ez a srác egyre szimpatikusabb, a nyilatkozatai alapján pedig nagyon értelmesnek és érettnek tűnik.
A szemeit meg még mindig akarom, annyira gyönyörűek.
A szemeit meg még mindig akarom, annyira gyönyörűek.
2016. szeptember 30. 17:07
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Nekem őszintén nem az a bajom, hogy otthagyta a bandát, hanem az ahogyan otthagyta. Persze, ha nem érzed magad jól, akkor menned kell, tedd azt amitől szabad vagy és boldog, de úgy, hogy ne bánts másokat.
2016. szeptember 30. 17:24
Olyan idegesítő, hogy állandóan a volt bandáját ócsárolja...
2016. szeptember 30. 17:28
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Édes istenem, amióta kilépett, ugyan azt szajkózza, csak ő képtelen továbblépni ezen. Kilépett BUMM, gusztustalan módon tette, igen, de ha erre vágyott menjen isten hírével és élvezze, ne pedig azzal töltse minden idejét, hogy szidja a bandát és mindent velük kapcsolatban orrba-szájba. Elképesztően unalmas már...
2016. szeptember 30. 19:24
|
|
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline
|
Néhányan úgy írtok róla, mintha az lenne a perverz hobbija, h folyton nyilatkozatokat tesz arról, h szabad és milyen jó, h már nema banda tagja :"D nyilván ha egy interjú alatt kérdeznek tőle ezzel kapcsolatban nem fog felállni és elmenni,mert már 6ezerszer emondta ugyanazt. ki kéne nyitni a szemeket és esetleg kicsit gondolkodni sem ártana ahelyett, h rögtön "támadunk"..
amúgy nem látunk bele, senki nem tudja mi az oka annak, h így döntött. Nyilvánvalóan valami nem volt jó, ennyi.
engem meg amúgy a folytonos Harry Styles nyáladzás idegesít, mégsem kezdem őt ócsárolni ahogy néhányan szokták Malikot a róla szóló cikkek alatt. ennyi. lehet szeretni és nem szeretni, de azt lehet szépen csendben is
engem meg amúgy a folytonos Harry Styles nyáladzás idegesít, mégsem kezdem őt ócsárolni ahogy néhányan szokták Malikot a róla szóló cikkek alatt. ennyi. lehet szeretni és nem szeretni, de azt lehet szépen csendben is
2016. október 01. 12:09
Igaza van abban, hogy nincs értelme valamit csinálni, ha nem érzi az ember közben jól magát, örülök, hogy megkönnyebbült és nem is támadnám emiatt, csupán úgy gondolom, hogyha meghozta azt a döntést, hogy drasztikusan elszakad a bandától fizikálisan, akkor mentálisan is el kéne egy idő után..
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: