Rehabra megy Selena Gomez
2016. október 01. 06:53
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Emberek! Egy csepp emberseg meg egyutterzes sem szorult beletek? Oke, ha nem kedveled, en sem szeretek mindenkit! DE, legalabb arra legyetek tekintettel, hogy Selena BETEG, es ez szegenyt nagyon megviseli. Sot, nem csak ot, hanem a rajongoit is, mert iszonyatosan aggodnak erte. Legalabb most az egyszer ne szidjatok, meg bantsatok ot, hanem tamogassatok, es kivanjatok neki jobbulast!
2016. október 01. 09:35
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
A billentyűzetharcosokról lerí, hogy sosem voltak még igazán betegek. A lupusz nem kicsit komoly dolog, ahhoz hogy így viccelődhessetek vele, legyen szó bármelyik oldaláról. Inkább még most feküdjön be, minthogy később már a halálos ágyán kelljen kezelni. Nem szeretitek Selenát, mint ahogy én sem, de könyörgöm, egy embertársunkról van szó. Aki nem fogja fel ennek a súlyosságát, az jobb ha meg sem szólal, mert csak a saját szegénységi bizonyítványát mutatja be. Én nagyon sajnálom, hogy ideáig fajult a betegsége, minden jókívánságom vele van. Remélem minél hamarabb jobban lesz.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. október 01. 11:58
Remélem, hogy abban a központban megkapja a megfelelő segítséget. A lupusz igenis komoly dolog, nem lehet félvállról venni. Sok erőt és kitartást kívánok Selenának!
2016. október 01. 12:04
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Jobbulást kívánok neki!
Remélem minél előbb felépül, és újra láthatjuk a reflektorfényben
Remélem minél előbb felépül, és újra láthatjuk a reflektorfényben
2016. október 01. 12:27
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Nagyon sajnálom, remélem hamar jobban lesz. A lupusz tényleg egy nagyon komoly betegség, szóval nem értem a negatív hozzászólásokat, és ezt úgy mondom, hogy én sem kifejezetten rajongok érte, de azért szoruljon már belénk egy kis emberség.
2016. október 01. 13:16
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Jobbulást neki!
2016. október 01. 15:54
Ráfér egy kis pihenés, remélem rendbe jön vele minden <3
2016. október 02. 08:19
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
holczerd1997: hogy lehetsz ilyen?
de úgy komolyan...Belegondoltál mennyit tett az életben? Haver, nem hiába ő az első starityn. Legalább ilyenkor lennél együtt érző, és nem ilyet írnál oda, ha pedig ezt gondolod legalább most ne írj ilyeneket.
És ez vonatkozik mindenkire aki ide valami "nagyon menő" szöveget próbált írni, csak, hogy ő bebizonyítsa milyen nagylány-fiú. Legalább ilyenkor nyugodjatok már le. Gondoljatok bele, hogy milyen lenne ha a ti nagy kedvencetekkel lenne ilyen? Vagy úgy alapból, hogy most egy huszonéves KOMOLYAN beteg csajt fikáztok itt. Van értelme? nem. Ezzel csak magatokat járatjátok le.
És ez vonatkozik mindenkire aki ide valami "nagyon menő" szöveget próbált írni, csak, hogy ő bebizonyítsa milyen nagylány-fiú. Legalább ilyenkor nyugodjatok már le. Gondoljatok bele, hogy milyen lenne ha a ti nagy kedvencetekkel lenne ilyen? Vagy úgy alapból, hogy most egy huszonéves KOMOLYAN beteg csajt fikáztok itt. Van értelme? nem. Ezzel csak magatokat járatjátok le.
2016. október 03. 18:55
|
|
AdriLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 256836 offline
|
"Ezek csak negatív kommentek"
SÍROK, ÉN CSAK 2 NEGATÍV KOMMENTET TALÁLTAM LEHET HOGY ÉN VAGYOK VAKXDDD
Amúgy ,jobbulást neki, még akkor ha mostanában nem nagyon szerettem, mint régen
SÍROK, ÉN CSAK 2 NEGATÍV KOMMENTET TALÁLTAM LEHET HOGY ÉN VAGYOK VAKXDDD
Amúgy ,jobbulást neki, még akkor ha mostanában nem nagyon szerettem, mint régen
2016. október 03. 21:41
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
60nap, az nem semmi, kitartást neki és jobbulást!
nem csodálom hogy ehhez folyamodott, gyorsan ki tud készülni az ember ha csak hajtja magát.
nem csodálom hogy ehhez folyamodott, gyorsan ki tud készülni az ember ha csak hajtja magát.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.